פרק 9

o DaNiEl o

New member
וואי איזה פרק יפה!!../images/Emo99.gif

רוביי..!
איזה פיג'מה יש לאווריסטו
עוד פרסומת סמוייה חח הדבק ואווריסטו אמר עליו משו שהוא מעולה ולא היה רשום את זה בתרגום
איך בוניז'ה נראה כשהוא קפא
היו עוד המון דברים אבל פרק ממש יפה...

ו-ו-א-ו../images/Emo19.gif

איזה מתחחחחחחחחח איזה פרק מגניב מחר!!! פספסתי 20 דקות של ההתחלה;[ אבל היה ק-ו-ר-ע איזה באסה בטח פספסתי דברים מצחיקים
למרות שהקטע בג'קוזי היה קורע!! XDDDDDDDD פרק מעולה!!

The Phonix

New member
../images/Emo106.gifפרק י-פ-ה../images/Emo70.gif

וואי הקטעים עם הדבק היו ממש טובים ומשגע אותי הקטע עם פרנקו ורוסיו. מחר הפרק הולך להיות מוזר.

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifהבגדים של התיאטרון!!!

בחלום של דלפינה!!! ומקסי לבש את הבגדים של חואן!!! אני לא מרשה לו
אוף פרק שולט
פירוט אחר כך

../images/Emo19.gif../images/Emo29.gifולן../images/Emo6.gifאלה ממישהו שומר עלי!

איך התגעגעתי לילדה ההזויה הזאת
חחח ואלחנדרו ממישהו שומר עלי
כלכךךךך לא מתאים לו לשחק תפקיד הזוי כזה של מלך
הוא תמיד כזה רציני ומניאק... חחח כריס אוהבת שחקנים משם... גם הוא, גם לאורה.. מממ וכמובן שדקה אחרי שארבעת המכוערים יצאו מהג'קוזי המכנסיים של לורנסו היו יבשות לגמרי
ולרוברטה נותנים משפט פר-פרק, סתם איכסה-ביכסה
חוי ואני פשוט לא מצליחה להבין מאיפה רוסיו מוכרת לי!!! אני בטוחה שהיא שיחקה איפשהו אני פשוט לא יודעת איפה!!!!

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gif../images/Emo45.gifגם לי רוסריו ממש

[ממש ממש ממש] מוכרת... היא בטח היתה במורדים/צ'יקי...

shiran232

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo29.gifהדבר היחיד שממש זכור

לי מהפרק זה אלחנדרו מ'מישהו שומר עליי'
זה כל כך לא מתאים לו! הדמות שלו שם יותר מידי רעה בשביל שישחק פה את המלך הזה ונראה לי שאני לא אוכל לראות היום 'מישהו שומר עליי' בשקט
חחח פתאום הוא נכנס ואני[ואח שלי] לא מבינים מה הוא עושה פה

LemonLimeLilach

New member
שיערות חזה יקרות של בנחמין

הופעתכן הבלתי צפויה הוכיחה לנו בנות העולם סופית שבנחמון הקטון הפך לגברון. אמנם אתן דלילות ומרוכזות באיזה ריבוע קטן, אבל אתן קיימות. ברוכה הבאה! וסתם היה פרק חמוד, אסטבן פאביו ופלורנסיה כמובן לוקחים את הסדרה בהליכה, לוידעת מה קרה להם עם איסבל, זאת לא היא, זאת הדמות, הם הרסו בה משהו, היא מעצבנת אותי, בא לי לרצוח אותה, ועצוב לי בגלל זה.

../images/Emo19.gif../images/Emo29.gifחחח למה!?!? היא צודקת!!!

בנחי תמיד כזה חלקלק כמו תינוק... אולי סופסוף הוא יתחיל להתגלח וכו'.. מה שרוב הבנים עושים בגיל 16 בערך.. רק שלא יהיה סופר שעיר בסוף *הבעת גועל*

nofar love juan

New member
לא ראיתי../images/Emo10.gif

לא הייתי בבית בכלל קודם הלכתי למדצים ואז כשחזרתי הלכתי עם ההורים שלי לקניון חולון, טוב בכל זאת יש ביום שבת שידור חוזר.

פרקק יפהה!!../images/Emo87.gif

בוניז'ה הצחיק אותי שהיה קפוא
אני מקווה שהם לא יצליחו לעשות כלום עם הבדיקות! וואי מעניין אותי לדעת אם רוסיו עלתה על פרנקו!

uoston

New member
שמתם לב שמתי שטינצ'ו ופלור ניכנסו

למטבח (משו כמו ההתחלת הפרק) הוא אמר כזה רגע והחליף איתה מקום חח...זה היה מצחיק (פשוט הקלטתי ת'פרק ופתאום לא הבנתי מה טינצ'ו רוצה ממנה ואז שמתי לב שהם טעו במקומות
) היה פרק ממש יפה
איך אהבתי שפלור ומקסימו נדבקו
איזה מצחיק בוניז'ה!
(אני אוהבת שהוא אומר "מללי") איזה קטעים עם הפרסומות סמיות האלה לא רק שהוא אומר שזה דבק חזק וכו' הוא גם החזיק את זה כאילו זה ממש פירסומת
עד שקלטתי זה פרסומת סמויה.... מעניין מה יהיה בפרק הבא!

לא נראה לי שהדבק

באמת פרסומת סמויה.. הם בד"כ עושים סצינות קצרות כאלה שהן פרסומות סמויות אבל חצי פרק התבסס על הדבק זה לא הגיוני..! חח בכולופן היה פרק מדהים ממששש :))))

למעלה