פרק 9 - ח ז ק !!!

ellendili

New member
../images/Emo58.gif

נד?

CallMeCavanaugh

New member
כן, אבל

זה בשירשור על פרק 9, כך שמי שראה את פרק 9 חושב שזה ספויילר למי שלא ראה. אם זה יקרה רק בפרק 10, זה דווקא כן ספויילר גם למי שראה את פרק 9.

ellendili

New member
טוב, ניר, אתה יכול למחוק.

במילא רצית שנדבר על הפרק במרוכז ביום חמישי

Indego

New member
בעניין נד:

הסוף באמת טראגי, אגב שימו לב שבסוף הפרק (מיד לאחר המוות של נד), יש מסך שחור, ולקרדיט של התוכנית מתלווה שיר ממש עצוב. ברגע הזה ידידה שלי ממש התחילה לבכות, ואני הייתי עם הדמעה בעין אבל לא בכיתי (אני מתאר לעצמי שזה בגלל שידעתי שנד ימות, אז לא הופתעתי מזה). מה שכן - ג'ופרי הזה הוא חתיכת $#%#@%

zekit

New member
ג'ופרי לדעתי היה בסדר |ספויילר|

כיאלו כן הוא חתיכת $#%#@%, אבל דווקא בקטע הזה הוא יצא בסדר.. צריך לזכור שמנוקדת המבט של ג'וף נד סטארק ניסה לחמוס את הכתר שלו 10 דקות אחרי שאבא שלו נפטר תוך כדי שהוא מכפיש את שמו בצורה עם האשמות אכזריות (להגיד עליו שהוא תוצר של גילוי עריות). מנוקדת המבט של ג'ופרי להוציא להורג בוגד שכזה זה דיי הגיוני.

is00

New member
../images/Emo58.gif

לא זכור לי שמישהן העלה בפניו של ג'ופרי את כל הנושא שהוא והאחים שלו הם תוצר של גילוי עריות...

CallMeCavanaugh

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

אכן, אדארד בסך הכל הראה את צוואת המלך. ג'ופרי בחר להרוג את אדארד כי הוא סאדיסט, לא בגלל סיבה טובה. מבחינה פוליטית מדובר במהלך שגוי, להוציא להורג שבוי חשוב כשלצד השני יש שבוי חשוב משלו. בנוסף, זה לא באמת חשוב אבל הוא עצבן את האנשים הדתיים בממלכה כי הוא הרג אדם במקום הכי קדוש שיש בווסטרוס (כמו שמישהו יצווה לבצע הוצאה להורג בכנסיית פיטר הקדוש בותיקן).

Chewingum

New member
מבחינה פוליטית

לא חושב שהוא ידע שג'יימי אצל הסטארקס... בכל זאת אידיוט צעיר שרמוטה סאדיסט הלוואי שימות וכו' וכ'ו :)

למעלה