פרק 89

חבל

תשלים חסכים בוואלה יס, כל הפרקים של העונה הראשונה ניתנים לצפיה בחינם

באבו25

New member
ידוע

אבל למי יש זמן.. טוחנים שעות בעבודה (כמו עכשיו
) קראתי בויקיפדיה את התקציר והבנתי את המסגרת הכללית.. אבל בכללי, ידעתי שאפשר לראות.. מדי פעם גם אני רואה את הפרקים של העונה הזו באינטרנט (במיוחד את הפרק שטרי פויזן היו באקווריום, אחד הקטעים החזקים בתוכנית)

אז מה?

אז מה אם דניאלה לוין לא הייתה קיימת? אז לחיים ולאהובה הייתה נכדה אחרת, לדעתי היה פיספוס גדול לתסריטאים ליצור משהו אחר שונה, ולא ללכת על אותה קלישאה לעוסה. דבר שני, הפתרון של דודי לוין מאולץ ולא משכנע. במיוחד הקטע שהוא עזב את מקום העבודה שלו ללוות אותה הביתה. ויותר תמוה מזה איך היא שכבה את בן-אדם שהיא בקושי מכירה? והיא אמורה להיות בחורה טובה ובתולה. עם מושיקו זה היה ממש הגיוני הם יצאו תקופה, הם התאהבו אז ברור שהם ישכבו. נ.ב. אני אוהבת את טרילוגיית חזרה לעתיד וראיתי אותה הרבה מאוד פעמים. אני פשוט חושבת שמדובר על שני דברים שונים לחלוטין והפתרון צריך להיות שונה.

באבו25

New member
כפי שכתבתי מקודם, השתכנעתי

אולי באמת היה מקום לשנות את קו העלילה הרבה לפני פרק 90, כלומר לגרום לאוסי לבצע את השינוי בסביבות פרק 70 ואז היה עוד אפשרי ליצור עלילת משנה הגיונית אבל בינינו, אנחנו פה בשביל הפאן.. למחוק קצת את המוח אחרי יום מתיש במשרד :) את ההיגיון והמתמטיקה נשאיר לפעם הבאה ש"יס" שוב ישימו את כל בחזרה לעתיד ברצף... לא? :)

המשך- תפוזבל שלח לפני הזמן

הממ.. בפרק המשפט חזי אמר להם שבמימד הזה, שבו הם נמצאים- נועה מתה. אבל הסדרה עברה מימד, למימד שבו אוסי היא בת הזוג של מושיקו והיא "כתבה" את השירים שלו. יש מצב שנועה חיה? אולי לולה כלאה אותה, כמו שהיא עשתה עם עמליה בעונה שעברה? אולי נועה סתם עברה לעתיד מוקדם יותר, או שיתברר לנו מה קרה לה בהמשך.

בעקרון כן

אבל לולה ואוסי דיברו באמבטיה על התוכניות שלהם, והם אמרו משהו, כמו הקרבנו את נועה, או משהו בסגנון, אם העלילה שוב לא תשתנה, אז נועה לא חיה.

את הקטע הזה ספציפית לא ראיתי

אז אני אשאל אם לולה ואוסי דיברו על משהו שיכול להשתמע לשתי פנים כשחושבים על זה, או שמה שכתבת הוא ציטוט מדויק. [אני מזכירה שלפני שידענו על הקשר של רננה לתוכנית, רננה ואוסי דיברו בשירותים ואוסי אמרה לה מן "זה לא יכול להיות ככה", ורק אחרי שגילינו היתה לזה משמעות אחרת. אז אני שואלת אם זה יכול להיות טקסט כזה, או שאמרו בפירוש "נועה מתה בגלל זה.."]

enigma14

New member
הן לא אמרו שהן הרגו את נועה

הם אמרו שהם "טיפלו" בה ומי אמר על בטוח שנועה מתה במימד הזה?

באבו25

New member
טוב עכשיו קיבלנו תתשובה

רינגו אמר בפירוש שהאהבה שלו לא בחיים ובגלל זה הוא עם מייקי בקיצור, נועה מתה.

נועה מתה

אחרת היו מתעסקים בהעלמות שלה ומחפשים אותה. רינגו אמר שהיא מתה => יש גופה. מה גם שהרצח שלה הצליח ללולה ואוסי אז למה להן לשנות את זה?

למעלה