פרק 89

פרק 89

הרסו את הסדרה סופית. :/ הם רציני רוצים להגיד שכל מה שראינו עד עכשיו זה כלום? כל המתח שחיכינו עונה שלמה כדי לדעת איך אנשים יגיבו כשהם יגלו דברים ואיך כל הבעיות יסתדרו, הכל היה סתם? כל מה שחיכינו כדי לדעת מה יקרה כשכולם יגלו על הקרבה של רננה ואוסי ללולה, כל הסיפור של מושיקו ועפרה, הקלטת של דני ודניאלה, ועוד 99 אחוז מכל מה שקרה העונה, הכל נמחק? באמת היה נראה לי חשוד שהפרקים האחרונים התקדמו מהר ובלי מריחות ואנשים ממש גילו דברים והסדרה ממש התקדמה, היה ברור שימצאו איזה דרך להרוס הכל... ומה זה הקטע הפטתי הזה שדני ולולה הפכו למשפחה וכולם מאושרים ביחד? חיכינו סדרה שלמה רק בשביל לגלות שבסוף הוא סולח כאילו כלום? הם בנו עלילה דפוקה והחליטו להמציא קסם שיתקן הכל, אופייני להם... מאכזב לגמרי, עד שהסדרה הפכה למעניינת סוף סוף... :(

אורדיקי

New member
וזה נקרא "דאוס אקס מכינה"

הפתרון שאני הכי שונא כשתסריטאים בוחרים בו.

הלב שלי נמחץ

ריחמתי על עופרה ועל זה שאף אחד לא האמין לה אפילו לא ההורים שלה ושאלה על איזה קלטת מדובר

פרק מזעזע

כל כך הרבה דברים לא הגיוניים שנכנסים בתוך סצנות מפגרות אחת-אחת, מילא פרק משעמם, אבל הפרק הזה נוראי.

AVriL AddiCt

New member
באמת הרסו את הסדרה...

וחבל מאוד אני מאוד מקווה שלא תהיה עונה נוספת אלא אם כן הם יעשו אותה טובה כמו העונה הראשונה... איך כל הסדרות האמריקאיות מגיעותת ל 7-8 עונות שעדיין מעניינות ובעלות רייטינג גבוה וסדרות ישאליות לא מצילחות לעבור את ה 2 בקושי

הבעיה בארץ שעד שעושים עונה נוספת

כבר מאבדים עניין בעונות הקודמות. כמו האלופה, עברו שנתיים מאז העונה האחרונה, או מעורב ירושלמי שחושבים על עונה נוספת, והעונה האחרונה שודרה לפני 3 שנים. בארהב מתקתקים על חצי שנה עונה נוספת אז לא מאבדים עניין בסדרה, זה ולא שמחפשים פתרונות בזק הזויות במיוחד כמו הפרק האחרון, שהרס את כל הסדרה. בעניין הזה עוד מישהו חושב שהעמדת פנים של לולה שהיא עיוורת דבילית לחלוטין, הרי רעננה יודעת את זה ודני יודע שהיא רואה, אז מה הטמטום?

ש י ר ד ן

New member
כל הקטע הוא שהם לא יודעים

אוסי הרי נסעה בזמן והזהירה את לולה כנראה לא לספר

עדיין לא הגיוני

כי שרננה ודני הלכו לבקר את לולה, והיא ביקשה את סליחתו, היא הסתכלה בתוך העיניים שלו, והיה ברור שהיא רואה.

ש י ר ד ן

New member
אולי לך זה היה ברור

אני זוכרת בפירוש משהו שהיא אמרה על זה שהיא רואה בלי עיניים את האושר שנשפך לרננה מהאוזניים משהו כזה... ואני די בטוחה שזה היה כאילו בעולם שבו אוסי לא נסעה בזמן והם ידעו שהיא רואה... אבל לא יודעת

והדבר שהכי תמוה בעיניי

זה מתי לולה עושה מה שאוסי מבקשת ממנה??? כל הפרקים היא צוחקת עליה ועל מוח הציפור שלה, אז למה שלולה תעשה משהו רק בגלל שאוסי ביקשה ממנה?!

ש י ר ד ן

New member
לא ביקשה, למה ביקשה?

סיפרה לה והראתה לה את המזוודה והכל ואמרה לה לא לספר כי עדיף. לולה יודעת בעצמה שתכלס עדיף שלא ידעו. הרי כשאוסי גילתה זה היה בטעות!

באבו25

New member
לכל המאוכזבים מהטוויסט בעלילה.. הבהרה

לא היתה דרך אחרת לפתור את הפלונטר שנוצר מהעובדה שמושיקו ועופרה התאהבו כמו שחזי אמר , אם עופרה ומושיקו היו ביחד אז לא הייתה נוצרת דניאלה לוין וכל המסע בזמן היה נכנס לכאוס לכן הם חזרו, הפריעו להם להיות ביחד, זה מה שגרם למושיקו לספר על עופרה, לאוסי להתעצבן ולחזור לשנת 1984, ולשנות את כל העלילה... לא היתה דרך אחרת, כי מושיקו עדיין היה מאוהב בעופרה... וממשיך לנסות להיות איתה בגלל המסע בזמן של אוסי הוא בכלל לא הכיר את עופרה ולכן לא היה מאוהב בה. אז, אולי זה טיפה מאכזב, אבל עדיין הסידרה היא אחת המצחיקות והקוליות שיש פה בזמן האחרון, באבו (היחידי בפורום הזה שכנראה ראה את טרילוגיית "בחזרה לעתיד" מעל 20 פעם :)

ש י ר ד ן

New member
ממש לא היחידי!

אחד האהובים עליי, ראיתי המון פעמים גם :) בכל אופן, אני מניחה שיש בזה משהו... אנחנו (או אני לפחות) לא מבינה פשוט איך זה שאוסי ומושיקו ביחד גרם לזה שדני סלח ללולה. מצטערת ><

באבו25

New member
שירדן,,

גם אני מודה שעל הניסיון שלי לבנות ציר זמן נורמלי לאור כל התהפוכות, עדיין לא הצלחתי להבין איך פתאום דני סלח ללולה, ואיך הוא קנה את זה שהיא לא רואה, הרי גם אחרי השינוי של אוסי, לולה תיקנה את הראיה.. ולכאורה לולה פגשה אותו האופציה היחידה היא שהמפגש ביניהם לא קרה לאחר השינוי של אוסי, ז"א אוסי אמרה לה שהיא שינתה את הזמן ושמושיקו יתחתן איתה גם כך, בלי שלולה תצטרך לפגוש את דני. בכל מקרה - שמח לדעת שיש פה מעריצה ל"בחזרה לעתיד" , איזה מבין השלושה הכי אהבת? באבו

ש י ר ד ן

New member
קודם כל קוראים לי ירדן :p

בקשר לחזרה לעתיד, הראשון היה הכי טוב וכלום לא יעזור
הייתי לפני שנתיים בערך בארה"ב בקליפורניה, ויש שם את הפארק יוניברסל סטודיוס שזה החברה שעשתה את בחזרה לעתיד והייתי בטרק של הסרט, ישבנו במכונית כמו הדלוריאן והיה הדמיה בתלת מימד וכל מיני... זה היה מדהים :) רק חבל שמאז באחד הפארקים הייתה שרפה והטרק נהרס ובשני פשוט החליטו להוריד אותו לטובת טרקים של סרטים חדשים... פשוט נורא. איזה אתה אהבת?

באבו25

New member
היי ירדן ../images/Emo13.gif

אני הכי אהבתי את החלק השני, היו בה הכי הרבה תהפוכות ומחשבות על היגיון הנסיעה בזמן וכו' מה גם שהיה מצחיק לראות איך חשבו שהעולם יראה ב- 2015 עם מכוניות מעופפות, ואפעס... מה לעשות, אנחנו עדיין עומדים בפקקים כל בוקר באיילון בדרך לעבודה עדיין, טרילוגיה מדהימה, ברמה של מטריקס וכו'

אוי ואבוי אם זאת סיבה להרוס עלילה

תסריטאים כאלה מוכשרים לא יכלו למצוא דרך אחרת? היה מספיק שעפרה תיכנס להריון מדודי איכשהוא, בשביל זה לא צריך לצאת מהקו של העלילה.

אורדיקי

New member
לא רק בגלל זה

הרומן של עופרה ומושיקו זו לא הסיבה היחידה. התסריטאים עשו את זה גם כדי להוציא את רננה נקיה ולא קשורה לתוכנית.

אלף, שיחשבו על זה מראש.

בית, על רננה זה גם לא הכי משנה, כל מה שהשתנה זה שלולה כנראה לא הראתה לדני שהיא רואה, יודעת מי הוא ושיש לה תכניות עליו. זה שדני התהפך וויתר לרננה שהסתירה ממנו את האמת זה עוד פרט שהוסיפו בלי קשר למזוודה, יכלו גם להישאר בעלילה הקודמת ולתת לדני להרגע, להאמין לרננה שהיא סתם פחדה לספר לו ושהיא לא יודעת על שום תכנית. אם הוא היה בא ללולה היא בטח היתה אומרת שרננה לא בקשר איתה או משהו כזה, הרי יש לה אינטרס שדני יאהב את רננה.

באבו25

New member
אחרי הסיום של הפרק שהראו את רננה ודני

ולולה "אוהבים" אחד את השני היו צריכים לעשות פרק קצת יותר נורמלי שיסביר את השינוי של אוסי חסרים פרטים.. ללא ספק. בהתחלה חשבתי שזה מובן מעצמו, אבל חסרים יותר מדי פרטים שכך שלמי שראה את שתי העונות קשה להשלים עם השינוי ולהישאר עם ספקות מה בדיוק קרה גילוי נאות - הח"מ החל לראות דני הוליווד רק מהעונה השנייה :)

למעלה