פרק 85, יפעת מצליח

dar dahan

Member
יששששששש

אם לא איתי אז לפחות יש למושלמת שלי את אודי, ומצליח כזה נשמה, אבל עדיין לא הבנתי מה השם הפרטי שלו, או שאולי קוראים לו מצליח מצליח?
חחחח
&nbsp
ורחלי חזרה בזמן? WTF?
זה היה נראה כאילו היא נסעה בזמן לימי התנ"ך.
טוב נו כבר אמרתי שהכל קורה ביקום של האי?

&nbsp
ד"א מעניין מה הסימן הזה באמת ולאן רחלי עברה לעזאזל.
&nbsp

panda0zombie

New member
גם אני חשבתי שיכול להיות שהיא הגיע לתנך

זה היה הדבר הראשון שחשבתי כשהיא הגיעה לשדה..

דר, בפעם הקודמת

שאתה שמחת ואני בכיתי בלילה, אז יובל יצאה מלכה של העולם.

חכה חכה עד לסוף, אודי ואגם יחזרו! הם לא ישארו בנפרד!

rubmwue1234

New member
מצטער אבל אינמצב

הלוואי =וזה היהנ ככה אבל דווקא בגלל כל מה שקורה בעונה הזו אם הם י חזרו זה יהיה אחד הדברים ההזויים שגיורא כתב.

rubmwue1234

New member
לא זה לא קשור

אצל דינה ומתי זה היה משהו לגיטימי מנו ואלונה הפריעו לשניהם ועוד היה מין קשר בין הדמויות.
דניאל וללי היו עם עבר של אהבה, אני לא אומר שאהבתי שהוא החזיר אותם אבל זה עוד היה בתהליך מסוים של קירבה ביניהם והם גם לא היו בסכסוך או בקשר קרוע מידי שכזה.
&nbsp
במקרה שלנו אודי פשוט עבר כל כך הרבה מאז נפרד מאגם יחסית למקרה, גם עם הבדודה וגם עם מיטל וזה שהוא בעצמו התאהב בה וההפך וגם הריב שלו עם אגם...זה כאילו אם זה יבוא פתאום משום מקום זה יהיה מאוד הזוי ומרגיז מצד גיורא, כאילו סתם משך וסיבך במהלך העונה אתץ הקשר של אודי ואגם בשביל שבסוף יחזרו להיות ביחד.
מילא היה מסבך בטעם טוב כזה, הוא פשוט ככל הנראה הפיל את עצמו אם לצופה נראה בשלב מסוים הזוי אן הוא יחזיר בסוף את אודי ואגם..

panda0zombie

New member

אודי ומיטל עברו יותר מידי בקשר הזה.. שניהם היו מאוהבים אחד בשני, כל הסצנה בקולנוע.. זה נראה יותר מידי השקעה בשביל זוג זמני ואז זה סתם מבטל את העונה הזאת בהתחשב בזה שהעלילה שלהם תפסה די הרבה מקום
נשארו עוד 15 פרקים לעונה. אני בספק אם גיורא יחזיר אותם בשבועיים הקרובים ואחרי זה כל הקאמבק שלהם ירגיש פשוט מזורז ומאולץ.. אם גיורא מתכנן להחזיר אותם בהמשך העונה אז אני מקווה שהוא יעשה משהו ממש טוב

dar dahan

Member
טוב אני מסכים עם שניכם

אם אודי ואגם יחזרו זה יהיה כל כך הזוי ודבילי, כאילו אגם מאוהבת בלירון ואודי מתאהב בכל אחת שמנשקת אותו אז איך הם יחזרו בדיוק?
ובכלל האהבה בין אגם לאודי הייתה דיי מוזרה, זה לא היה משהו שנבנה כמו בין דינה למתי, אלא משהו שקרה תוך לילה.
לכן גם מיטל ואודי לא נראים לי זוג מתאים, מיטל צריכה להיות שלי ואודי שיהיה עם עצמו ואגם עם עצמה.
לא מגיעה להם להיות עם מישהו עם ההתהגות שלהם.
&nbsp

panda0zombie

New member
תרתי משמע האהבה של אגמודי נבנתה בין לילה

אבל היא הייתה חמודה כשהייתה
להגנתם של מיטל ואודי ייאמר שהמערכת יחסים שלהם נבנתה בתהליך די ארוך. למרות שבתכלס כל הסיפור הזה כנראה קרה בשבוע בערך
כן אם אודי ואגם יחזרו כשכולם התאהבו בכולם וזה יהיה מזורז אז מוזר
אם גיורא רוצה להפוך את אגמודי לendgame אז יהיה יותר נוח לעשות את זה בעונה הבאה או ממש בסוף העונה להמשיך את זה ושיגלוש לעונה הבאה

זה בגלל איך שגיורא כתב את זה!

החממה עונה שלוש אול אובר אגיין.

אתה, דר, שאמרת שהתאהבת באגם לאחר הפרק הנפלא שבו היא נישקה את אודי?

לאגם מגיע הכל! וכל דבר! ואודי! בעיקר אודי! הרבה הרבה הרבה הרבה אודי!

dar dahan

Member
לא התאהבתי בה אלא נדלקתי עליהם כזוג

מה לעשות שהפתכחתי והבנתי שאגם לא באמת השתנתה ושהיא נשארה מכשפה.
&nbsp

אמרת שאתה מאוהב בה ספציפית

ועדיין לא מצאתי משהו רע שאגם עושה.

אולי קצת לא בטעם טוב, כן? אבל מכאן עד ל"רע", לא מצאתי שום דבר.

dar dahan

Member
אתה לא יודע לקרוא אהא?

אני אמרתי שהאגם ההיא הייתה מושלמת, האגם שחשבתי שהשתנתה והתברר לי שלא ושהיא נשארה אותה נערה מפונקת.
וגם לא רשמתי שאני מאוהב בה.
&nbsp

רשמת בכותרת "אני מאוהב באגם הלא פוזאיסטית"

והיא לא מפונקת!

בדיוק כמו שדניאל וללי לא ביחד!

ובדיוק כמו שיפתח וסופי לא היו ביחד!

ושאוזי לא ברח עם הזנב בין הרגליים!

ובכלל גיורא לא כתב כלום בשנתיים האחרונות!

למעלה