פרק 813

TRIPLEfnH

New member
פרק 813

Cartman's Incredible Gift "After sustaining a severe head injury, Cartman appears to have the power to see into the future. South Park detectives are quick to enlist his help in cracking unsolved murder cases and Cartman is more than willing to help, for a price. In the meantime, a group of ג€�licensedג€� psychics cry foul when Cartman refuses to join their ranks. " יכולתו המופלאה של קארטמן לאחר שסבל מפציעה חמורה בראש, נראה כי לקארטמן יש את היכלת לראות אל העתיד. בלשי סאות'פארק מגייסים במהרה את עזרתו בפיצוח מקרי רצח לא מפוענחים וקארטמן יותר ממוכן לעזור, במחיר. בעותה עת, חבורה של קוראי מחשבות\מגדי עתידות "מורשים" זועקים חמס כאשר קארטמן מסרב להצטרף לשורותיהם.

elcool

New member
"זועקים חמס" חחח ../images/Emo6.gif

נשמע פרק טוב. מזכיר קצת את הפריקים ובאטרס, אבל נחכה ונראה.

richter

New member
נשמע טוב + תמונה

אני מניח שיהיה לי זמן בחופש להשלים פרקים לא הייתי פה כל כך השבוע ד"א כי היה לי קצת עומס של מבחנים ובנוסף על כך המחשב שלי נמצא בשדרוג מה שקצת הגביל אותי בנוסף. הוא אמור לחזור השבוע. חופש נעים לכולכם

elcool

New member
חופש נעים גם לך!

וחנוכה שמח לכל בית (סאות' פארק) בישראל!

wanna get high

New member
איזה חנוכה שמח?!

חופש קצר!!! יש לי רק יומיים לנוח!!! מחר אני הולך לקניית אוכל לטיול ואחר כך נוסע לתל-אביב בשביל מסיבה למד"א... שישי אני בשש בבוקר יוצר לטיול בהרי אילת שממנו אני אחזרו בעשר בלילה יום שני!!! ושכחתי שביום שלישי או רביעי יש לי גם השתלמות במד"א...

כרמל 1

New member
מחר

מחר יום חמישי. וחופש. זה אומר שאני רואה את הפרק החדש ראשון!! ^__^

כרמל 1

New member
../images/Emo58.gifפרק אדיר כרגיל!!!

אחד הדברים הכי מצחיקים היה כהשוטר הסתכל לעצמו על היד XD

elcool

New member
../images/Emo58.gif פרק קורע!!!

אני הולך לעשות את הקרב הטלקינטי הזה עם החברה שלי...
פרק מצויין ביות מההתחלה עד הסוף. מונטאג' מצחיק עם המון איזכורים למלא סדרות, הטיסה של קרטמן ושל קייל בהתחלה... פשוט גאוני

אולי מישהו רוצה לשלוח לי בדואר

(לא אי-מייל) את פרקים 112 ו113 ואם אפשר אז לחכות לשבוע הבא וגם את 114... בבקשה אני מתחנן שתעשו לי את הטובה הזאת כי כרגע האינטרנט שלי פועל כל כך שרק את ההודעה הזאת לקח לי איזה חצי שעה לשלוח... אני מתחנן... אני לא יודע מתי יעשו לי אינטרנט יותר מהיר אבל בנתיים אני מתחנן שתעזרו לי... :&#39

Gulash Man

New member
אחשלי...

האינטרנט הכי איטי שאני מכיר זה 5 קיי שהולך בארץ... והיה לי כזה עד לפני שנה וחצי...והורדתי את כל הפרקים של סאותפארק על 5 קיי... נכון זה היה סבל אבל זה כולה 3 וחצי שעות לפרק !

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני לא אספלייר הרבה אבל
הקרב מוחות עם הפיו פיו פיו היה הכי קורע!!!! ובסוף שזה היה שוב... גאוני!!! כל הכבוד, כמה זמן לא צחקתי כל כך חזק מפרק... סוף סוף יצאו לי קולות מוזרים שצחקתי, התעגעגעתי לזה

noel1

New member
אף אחד לא שם לב ש...

בפרק עשו צחוק מהסרט "דרקון אדום"

../images/Emo58.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

בטח ששמתי לב לדרקון אדום
פרק ענק.... כמובן שהקטע עם היד והמונטאז', זה היה פשוט גאוני, וגם ה: DO YOU SEE?!?!?!? יוווו סוף סוף פרק ברמה של הימים ההם! מקווה שזה יימשך!!!

למעלה