פרק 801 (
ענקי!)

todd2000

New member
יווו

אתה מפגר. תפסיק לחפש דברים, סאות פארק זה סידרה סאטירה ולא אמורה להעביר שום מסר..הם בכוונה עשו את זה ככה, שכרטמן בכוונה מעצבן את קייל שדהוא אומר כל מיני דברים על יהודים..תעשה טובה כולם יודעים שזה לא נכון,ז ה כמו שכרטמן אמר לטוקן שלכל השחורים יש באס LOL..ככה זה זה לא אמור להעביר שום מסרים..

לא עניתם לי על השאלון! ../images/Emo58.gif

אקיצר באמת פרק ענק!!! עכשיו יש 2 אפשרויות: א. באטרס יהיה עיוור בעין אחת לכל הסדרה ב. זה ייעלם לו ישר ג. ימצאו דרך לרפא אותו במהלך העונה... מה אתם חושבים??? אני חושב ש-ב למרות ש-ג אני רוצה!!! אבל אני הולך על הגיון! ובקשר למוות של קני: א. הוא שוב לא ימות כל העונה ב. הוא ימות פעם כן פעם לא פעם לא פעם כן תלוי בפרק ובמצב רוח היוצרים ג. הוא ימות בפרק האחרון נראה לי ש-ב' מה דעתכם???

elcool

New member
טוב, נו...

1) א. כי ככה יותר יפה לו (לדעתי) 2) ג. הם עשו את זה רק כדי להשתיק את כולם

אוקיי

לגבי באטרס... נראה לי שמעכשיו והלאה הוא יהיה שתום עין (א'), מה שרק יעמיק את השריטה והרשעות של "פרופסור כאוס"... לגבי קני, הייתי הולך על ג'. חוצמזה, פרק חמוד ביותר, הקטע עם העירום הכי הרג אותי, וממש ריחמתי על בטרס...

richter

New member
באטרס ישאר כרגיל לדעתי

כלומר בלי רטייה או משהו לגבי קני, המממ לא יודע . . א' או ב'

REDDITZ

New member
ווי פרק ענק

הם ממש לקחו את הסדרה שלב אחד רחוק יותר יותר אלים, יותר חולני, יותר מתקדם טכנולוגי, יותר גזעני, והכי חשוב הרבה יותר מצחיק בקשר לבאטרס... הייתי בטוח הם הולכים להרוג אותו... הם הורידו אותו אשכרה לשפל המדרגה... ריחמתי עליו בטרוף

comer789

New member
אין אותו בקאזה

מאיפה אפשר להוריד .................................

richter

New member
פרק נחמד

נהנתי, אבל היו (ויהיו, אני מקווה) פרקים יותר מצחיקים של ס"פ ומשהו נחמד: זוכרים את השיר מהפרק? שהולך ככה:
Subarashii chinchin mono Kintama no kame aru Sore no oto ha sarubobo Iie! Ninja ga imasu Hey hey let's go kenka suru Taisetsu no mono protect my balls! Boku ga warui so let's fighting... Let's fighting love! Let's fighting love! Kono uta chotto baka Wake ga wakaranai Eigo ga mechakucha Daijobu? We do it all the time! Hey hey let's go kenka suru...​
אז הנה התרגום שלו לאנגלית:
This wonderful penis thing And golden balls' hair are here. Is that the sound of a sarubobo? 1 No! It's the ninjas! Hey hey let's go fight! This is important: protect my balls! I am evil, so let's fighting... Let's fighting love! Let's fighting love! This song is a little stupid It doesn't make sense Its English is fucked up Is that OK? We do it all the time! Hey hey let's go fight...​
ענק..

richter

New member
זה לא תרגום שלי ../images/Emo12.gif

זה תרגום אמיתי של המילים. הקרדיט למאט וטריי או שלא הבנתי נכון את מה שאמרת לקוח מכאן בכל אופן

richter

New member
אתה רוצה להגיד לי שלא מתאים למאט

וטריי לעשות כזה דבר?
כבר היו דברים מעולם

זה הפרק הכי טוב אי פעם

צחקתי בקול רם עד שנפלתי....באמת פרק ענק הקטע שזה הופך מהדימיון שלהם למציאות ובטרס מתחיל לבכות כשהשוריקן טקוע לו בעין...זה היה ממש מצחיק

richter

New member
שזה פגע לו בעין

לא ידעתי אם לצחוק או לרחם עליו
לפחות בהתחלה

חחחחחחחח וואלה הזכרת לי!!! ../images/Emo58.gif

איך הם שברו שמה את המיתוס של: "אתם תוציאו למישהו עין"
גאונות לשמה! בטח אנשים שלא מעריצים את הסדרה כמונו הופתעו מזה שדמות הנינג'ה הכושית אמרה: "HELLO THEIR CHILDREN" ואז הבינו שזה שף וצחקו... אבל אני זיהיתי שזה שף גם בצורת נינג'יה מהרגע שהראש שלו ביצבץ...

למעלה