פרק 801 (
ענקי!)

פרק 801 (../images/Emo58.gif ענקי!)

טוב שמעו... אם לא ראיתם את הפרק כדאי לסגור את ההודעה עכשיו... אני הולך לדבר פה על מה שהיה בפרק... אני חוזר, אם לא ראיתם, סגרו את ההודעה!
אז ככה: קודם כל זה היה אולי הדבר הכי חולני וסדיסטי שעשו לבאטרס!!! ממש ריחמתי עליו! הפארודיה על סדרות הקרב היפניות ממש הצחיקה אותי ואהבתי לראות את הדמויות כמו בסדרת נינג'ות... עיצבן אותי ממש שקני לא מת... סיקרן אותי לדעת אם באטרס יהיה עיוור בעין אחת לכל הסדרה, אהבתי ממש את הקטע שקרטמן ממציא כוחות וגם הולך ערום וגם את הקטע שקייל עומד לזרוק את הנשק ל"באר" למרות שחשבתי שיראו שזה פח או משהו... בקיצור פרק ממש נחמד אבל מבוגרים לא יאהבו אותו כי הם לא מכירים כל כך את ז'אנר האנימה היפנית... אולי הפרק הכי חולני והכי לא חוסך במראות שראיתי!

אני הראשון!!!../images/Emo58.gif

זה היה פרק אדיר!!!!!! איזה מצחיק זה ואי!!!! אני חייב תוכנה שמצלמת תמונות מסרטים מישהוא מכיר?!? איזה צחוקים!!!!!!! הכי מצחיק זה איך שהם פגעו בבאטרס וגם איך שcartman הפך את קייל לתרנגולת איזה צחוקים חחחח איזה קורע היה עם הקטע שבאטרס בוכה אין אני עדין בוכה מצחוק!!!!

../images/Emo58.gif

וגם איך שcartman מתגנב על הבמה זה היה השיא של הפרק חחחח ואיך הם דפקו אותו חחח זה היה גדול

../images/Emo46.gif

אני מתעב כל אחד מכם על כל סנטימטר שלכם! יא מתחילים מאוחר!

רגע מונופולי ../images/Emo58.gif

אתה גם התחלת מאוחר? או סיימת מוקדם??? אקיצר באמת פרק ענק!!! עכשיו יש 2 אפשרויות: א. באטרס יהיה עיוור בעין אחת לכל הסדרה ב. זה ייעלם לו ישר ג. ימצאו דרך לרפא אותו במהלך העונה... מה אתם חושבים??? אני חושב ש-ב למרות ש-ג אני רוצה!!! אבל אני הולך על הגיון! ובקשר למוות של קני: א. הוא שוב לא ימות כל העונה ב. הוא ימות פעם כן פעם לא פעם לא פעם כן תלוי בפרק ובמצב רוח היוצרים ג. הוא ימות בפרק האחרון נראה לי ש-ב' מה דעתכם???

Or Jacob

New member
פרק נחמד אבל לא יותר מידי

הסוף מעצבן לאללה . חוצמזה הקטע שקרטמן ערום ושהם מלבישים את קני כמו כלב גאוניים !

../images/Emo58.gif מעליי ו../images/Emo58.gif עכשיו

זה לא קני, זה באטרס! והסוף ממש טוב... אבל החלק שקני לא מת ביאס קצת

אה ואגב (../images/Emo58.gif../images/Emo35.gif)

היה אצלכם קטע פתיחה? כי לא הייתה פתיחה אצלי!

elcool

New member
ענק! ענק!!! |ספויילר|

צחקתי כל הדרך אל הנינג'ה! אבל מה שעשו לבאטרס... וואו.. גם אני ממש ריחמ.. shut up elcool! הלוואי שישאר לו העין עם רטיה או משהו, זה יראה ענק ככה. (מתאים לו כוכב מתחת בעין דווקה...) הכי אהבתי שהדמויות ב"מצב" נינג'ה דיברו כמו ילדים קטנים ולא כמו דמויות מאנגה.. "but kyle......" "b..b..b..buters!"

Or Jacob

New member
כנס....

אני יודע שזה באטרס התבלבלתי......... הסוף מעצבן לאללה ואין פתיחה ממש לפרק זה באמת מוזר כזה

../images/Emo58.gif ועוד משהו ממש חשוב!

כמעט בטוח שסקיטר הוא האבא של ילדת הרקע בעלת השיער האדום!!!

K C

New member
אחד הפרקים, אבל לא שמתם לב...

להכפשה של היהודים בפרק הזה? פגע בי מאוד האיפיון של היהודים. לא יודע איך להגיב לזה...

הכל בצחוק DUDE...

חוץ מזה... מוזר שאמרת את זה... בהתאם לחתימה שלך זה הפליא אותי...

K C

New member
בקטע המסוים הזה עברו את הגבול

בקטעים אלה (כמו בחתימה), קרטמן צוחק עליו היותו יהודי. אבל בפרק היום הוא ממש מגדיר יהודי כשקרן ואדם בצע כסף... במיוחד בקטע שקייל רוצה לזרוק את הנשק, יש את הדגש במילים של קרטמן, דיבור רציני (לכאורה מוכיח שיהודים הם באמת אנשים בצעי כסף). הרגשתי צביטה בלב בקטע זה. תשימו לב, הקטע הזה לא כמו שאר הקטעים שאתה שומע "יהודי מטומטם". זה קטע עם מסר סמוי שמחזיר אותנו לימי רדיפות היהודים בארופה בסוף המאה ה-19ותחילת המאה ה-20.

שטויות נו

סדרה גזענית ומפורעת. אין לקחת שום דבר שם יותר מדי ברצינות. וחייבים להעריך כמה עדכני הפרק כי ה"פסיון של ישו" או איך שקוראים לזה בארץ יצא ממש לא מזמן.

K C

New member
לדעתי יש לקחת...

לדעתי הסדרה הזו יכולה ללמד אנשים כמה דברים. אבל יכול להיות שאני טועה ויותר מדי רציני...

wanna get high

New member
לא... אתם בכלל לא הבנתם...

הבדיחה פה היא על הפסיון של ישו (פסיון= סוג של תפילה נוצרית) שהציג יהודים בתור שקרנים מסריחים אז אפילו קרטמן אומר "go ahaed, prove mell gibson right" יענו גם הם לא חושבים שזה נכון אבל עושים סטריאוטיפים כי זה מצחיק...

למעלה