פרק 8

victoria777

New member
פרק 8

מאוד אהבתי את הפרק הזה ובאמת רואים שיפור מפרק לפרק. אז יוצא שמייקל וסוכרה רצו לעבוד על סי נוט וטי באג ובסוף טי באג עבד על כולם.אהבתי את הסצנה בנהר-אבל למה מייקל לא חשב על הרעיון עם החבל קודם? מסכן אל ג'יי,היה צריך לחטוף מכות כדי שיוכל להפגש עם אבא שלו חח

Miss Miller

New member
צודקת בהחלט

אחד הפרקים היותר טובים העונה. ושוב- לינק ומייקל הראו לנו כמה הם פיקחים וערמומיים כדי לקבל את מה שהם רוצים. האמת, שבהתחלה אשכרה חשבתי שסוכרה עובד על כולם.. אבל כשמייקל ניגש אליו כשהוא היה ליד האופנוע והם התחילו לצחוק, אחח כמה שנשמתי לרווחה [; וכשטי-באג צחק את הצחוק המטורף שלו באוטו כשהוא ברח עם הכסף, נקרעתי והזדעזעתי באותו זמן. [=

OMG! |:

איזה פרק! סוכרה בהחלט הצליח לעבוד על כולם. אני כבר התחלתי לחשוב "איך הוא מסוגל לעשות את זה למייקל?
" ומכל הנמלטים- דווקא טי-באג קיבל את הכסף?
ואני לא מאמינה|: מהון הזה מטורף! ופול! הם הולכים להרוג את כל הנמלטים, למרות שאין שום הצדקה להרוג את כולם [כמו שאמר מהון]. אני עדיין בהלם מזה|: והאיש מהחיקרות פנים עלה על נקודות חשובות! באסה.. באמת איך וונט לא חשב על החבל והאופנוע לפני זה
והפרומו לפרק הבא|: הייתי בהלם|:

sweet fairy

New member
היה פרק טוב..

במיוחד כל הקטעים עם שרה.. מתי הם יפגשו כבר??? (אל תענו לי... אני מעדיפה להמשיך לכסוס ציפורניים מהמתח..
)

6jessi

New member
איזה פרק..

זה היה פקר מותחח!! לפחות החלק בנהר.. אני שונאת את מהון הזה!! ושרה.. מסכנה..

מתוקק

New member
לצופיי yes, פרק 8 נכון??

אם הופתעתם מסוקרה בפרק הזה אז חכו ותראו מה יקרה בהמשך,הוא יפתיע יותר...

MineraL

New member
../images/Emo45.gif

מסכים בהחלט, בתחילת הפרק הבא תהיה הפתעה עם סוקרה

סוכרה עוד יפתיע את כולנו

לא רק את צופי יס שאני אחד מהם גם בפרק האחרון שראינו .מארצות הברית אפשר לדעת שסוקרה יפתיע את כולם!

למעלה