פרק 8

moon flower

New member
יואה ורובי-מון ^^; אבל זה ספויילר

בפניי עצמו שאני לא ממש יודעת איך להסביר.. רק שיואה הוא קינד אוף גוד גיי

akane

New member
אני מניחה ש..

אני מניחה שהם לא צינזרו את השונן איי בגלל שיש להם דרך להסביר את זה (הכוח שיש ליוקי ובגלל זה הוא נמשך אליו) מה גם ש-לי אחר כך מתאהב בסאקורה..... אבל למי איכפת? עוד קטעים של לי מסמיק!!!! ^__^ באססה שצינזרו את הקטעים עם ריקה והמורה... אבל לא ציפיתי שבאמת ישאירו את זה. ואוףףףף למה פיספסתי?! למה?!?! ;;

S.Riddle

New member
מן הסתם, אבל העיקר שהשאירו ^_^

זה עדיין נורא חמוד..! D:

Houndour

New member
וואי נכון!

גמני שמתי לב שהחמיצו את האוסאקאנית.. במקום זה יצא משפט תמוה כמו "מילא אם היית קורא לי דפוק, אבל לקרוא לי טיפש?!" וכן, צנזרו את החלפת המבטים ביניהם

ShinjiChannn

New member
דווקא לא החמיצו

אני שמעתי שקרו אומר משהו על אוסאקה אבל לא ממש הקשבתי..

Houndour

New member
כן, אני יודע שהוא אמר

אבל מכיוון שהדיבוב בעברית אז זה לא רלוונטי.. אבל לא נורא, זה פרק שולי ^^

S.Riddle

New member
עדיין, זה עוד חסרון של הדיבוב.. ../images/Emo10.gif

הו וול..... חבל. :<

OFIRB9

New member
עוד משו לא מובן

קארו אמר "קלאוריד ממוצא אנגלי ואמא שלו ממוצא סיני" זה לא הגיוני, הוא לא היה אמור להגיד "אבא של קלאוריד ממוצא אנגלי"? כי אחרי הכל המוצא של הבן אדם זה מההורים שלו...

ayeletkl 5

New member
איזה שוויצר שאורן!

אבל הוא כזה מגניב... ושי לו עינים חומות ויפות כאלה. אבל הוא עדיין שוויצר.

OFIRB9

New member
סאקורה עם קיטי בל רוווול ^0^

תוכלו בבקשה לספר לנו על הקטעים שצינזרו? כבר הבנתי שלי דלוק על יוקיטו (קלאמפ האלה ממש אוהבות אותו הה? כולם רוצים את יוקיטו) ושלי וסאקו ימשיכו לריב! והרבה!!! ואוי להם עם הם מצנזרים את לי בשמלה ופאה מחובק עם סאקורה בהצגה של בית הספר!!! נכון אני אמורה להתנגד לזה אבל זה יהיה כל כך מצחיק -^.^-

ayeletkl 5

New member
אני באמת לא הבנתי למה לי כזה בורח

אבל הסברתן לי טוב טוב... ועכשיו בגללכם אני מתארת לעצמי את לי בשמלה ועם שתי צמות ג'ינג'יות מנשק את יוקיטו ורוקד איתו סלואו!

ShinjiChannn

New member
אה..

אני מאחל לשניהם חודשים רבים של ריב, ואני מאחל לשאורן שישבור רגל בהצגה (ולא במובן החיובי -.-)

moon flower

New member
שאורן "מאוהב" ביוקיטו רק במאנגה

אבל תמיד אפשר לראות רמזונים, נכון..? (חייב להיות לזה מאחוריי הקלעים! LOL שאורן טויה אריאול ויוקיטו בחצאיות תחרה קצרצרות של סיילור-מון קשורים יחד עם הסרטים האלה שיש על יוסאגי (סיילור-מון עצמה) כשהיא משתנה בעונת הR/סופר)

OFIRB9

New member
*מנסה להבין*

תרגום? *מדמיינת את לי בשמלה ערוכה רוקד עם סאקורה פתאום בורח לקהל והוא ויוקיטו בורחים מהאולם בריצה* -.- אח המוח של הפאנגרל הוא מקום מופלא

למעלה