פרק 8

Spinel Sun

New member
ראיתי כאן משהו...

קוראים לו סיורן, לא לי. לי זה שם המשפחה. אז דיי לקרוא לו לי. בעעעעעעע ריקה לשלטון!!!!!!!!!!! אבל לא ממש ראו אותה היום.... חבל...

moon flower

New member
בגרסא היפאנית קוראים לו שארון אבל

בארץ החליטו ללכת לפי הגרסא האמריקאית ולקרוא לו *סיורן* (אוף איתם..) לומרות שביפאנית "לי-קון" נשמע דיי טוב ~.~

ShinjiChannn

New member
יש לי שאלה

שסאקורה הייתה קצת עצובה בסוף, זה בגלל שהיא נדלקה עליו או בגלל שהיא נעלבה?

ayeletkl 5

New member
אני הייתי כמעט בטוחה שהיא תגיד:

"אולי הוא צודק... אולי אני צריכה לתת לו את הקלפים ולחיותכ מו ילדה רגילה... אולי אני לא מספיק טובה בשביל זה..."

akane

New member
לא נפסיק לקרוא לו לי!

כמעט כל הסדרה קוראים לו לי ולא שאורן. או יותר נכון לי-קון. נכון שזה שם משפחה אבל ככה הם מעדיפים ( מה גם שיותר קשה ללהגיד שאורן מלי). ומה ריקה לשלטון? היא דמות כמעט ולא פעילה בסדרה וחוץ מהאהבה שלה למורה היא לא עושה שום דבר מיוחד.

S.Riddle

New member
*מהנהנת* לי-קון it is..!

וריקה באמת לא עושה שם כלום, חוץ מבפרק עם Sword :<

Spinel Sun

New member
אל תעליבי אותה!

היא עושה הברה מאוד גם בקטעים המועטים!!!!! היופי שלה מעט את השניות עד שזה חצי שעה שלמה של ריקה!

rocket

New member
<באיחור אופנתי>

רק היום ראיתי את הפרק (בוידאו ^^;;) רושם ראשוני מ- לי - וואו !! אהבתי !!! הוא לא סנוב .. הוא קצת ... שנון .. לא יודעת אבל ממש ממש ממש מגניב !!!! כל כך אהבתי את הקטע עם יוקיטו ולחמניות הבשר !!! שולט !!!!! אה.. ו רק כדי להיות בטוחה שהבנתי נכון הבחורה שריקה הולכת לקנות לו מתנה זה המורה שלה???

moon flower

New member
ספוילר לפרק 9

כמה שלחמניית הבשר תשלוט אין על ה~שוקולד~ (אגב, איך שאורן הצליח להכניס על עצמו את הקופסא ההיא 0.0; ז"א.. הוא ידע שהוא הולך למסור אותה ליוקיטו או משו..?)

למעלה