פרק 8

ET2k

New member
פרק 8 ../images/Emo58.gif

פרק עם יחסית פחות קטעי אקשן ויותר מתח, דווקא אהבתי. זה הפרק הראשון שנכתב על ידי רוב פרסקו (http://heroeswiki.com/Rob_Fresco). מה שכן, הוא לא חידש כמעט כלום יחסית למה שהבטיחו, רוב הדברים היו כאלו שאנחנו כבר ידענו והירו לא.

אז זהו ש... ../images/Emo58.gif

לדעתי הפרק כן חידש כי גילינו בפרק את כל ההיסטוריה שהיתה בין ארתור לאנג'לה ואת הקשר של ארתור ללינדרמן. ועוד נקודה שבה הפרק כן חידש היא... זה שהכוח הבסיסי של ארתור הוא לא לגנוב כוחות... כי ראינו שבעבר לא היה לו את הכוח הזה... הכוח הבסיסי של ארתור הוא לגרום לאנשים לחשוב מחשבות מסוימות... הניחוש שלי הוא שכנראה שאיך שהוא כשארתור היה חולה, הוא הוסיף לעצמו את היכולת לגנוב מאחרים כוחות.... והוא עשה את זה כנראה בעזרת הנוסחה....

ET2k

New member
הירוס ויקי חושבים אחרת... ../images/Emo58.gif

לדעתם הוא גנב גם את היכולת הזו... אבל אז סביר להניח שהוא היה יכול לגנוב את היכולת האטומית של טד (למרות שאז הוא היה נהרג). התיאוריה שלך לגבי הנוסחה יכולה להיות נכונה, כי אחרת הוא היה יכול להרוג את אדם מונרו כבר לפני שתי עונות

eitanos

New member
פרק מעפן ../images/Emo58.gif

לא מותח ולא נעליים אפשר לדלג.

Slow Cheetah

New member
1. אין פה שום ספויילר.

אני גם יכולה לומר על פרק 10 שיהיה את אותם דברים, וזה לא יספר משהו
2. למה שירשרת את זה לדיון הזה?

eitanos

New member
צודקת../images/Emo4.gif

התכוונתי לנמק מדוע היה מעפן, אבל מרוב המעפנות, נחתה עלי מידת העייפנות. אני עדיין איתן בדעתי שזה היה הפרק הכי חלש העונה, אם לא החלש מאז שנוצרה הסידרה.

eitanos

New member
עייפנות

נא לא לתקן כשאין בכך צורך. ההבדל בין עייפות לעייפנות זה כמו ההבדל בין lazy ל laziness

Slow Cheetah

New member
../images/Emo58.gif

דיי ברור שהוא פיתח את היכולת איכשהו. כאילו, הוא היה פשוט לוקח לכולם את הכוחות וזהו.

Slow Cheetah

New member
../images/Emo45.gif

בעיניי הפרק היה לא רע, ובסה"כ דיי מעניין. ותמיד מעניין לעקוב אחריי בני משפחת פטרלי

DayDreamers

New member
מה, מה פתאום ../images/Emo58.gif

מאיפה אתם מביאים את התאוריות השטותיות האלה כל הזמן? קודם כל אני בספק אם הנוסחה נותנת כוחות *נוספים* לאנשים שכבר יש להם כח. זה כבר מוגזם, כי אז לכל אדם יכול להיות אינסוף כוחות. דבר שני... ברור שהכח הבסיסי של ארתור הוא גניבת כוחות. אולי הוא השיג את עניין המחשבות מקרוב משפחה כלשהו (סבא? Oם) של פרקמן. אבל ברור שזה לא הכח הבסיסי שלו!! ואם אתה שואל את עצמך "אז למה הוא לא גנב לכולם את הכוחות?" - התשובה ברורה. כי לא הייתה לו סיבה לגנוב אותם. לא היה לו את הרעב של סיילר. (מה שאולי בקרוב ישתנה) למה לו לגנוב את הכוחות של כל החברים שלו? לבגוד ככה בכולם? אתם יודעים שיש סמכות כלשהי לכל הדור שלו, לינדרמן למשל יכל בקלות, בלי הכוחות שלו, לשכור רוצח שכיר שיוריד לארתור את הראש. אין לו סיבה להסתכסך סתם עם כולם. אין לו את הרעב שיהיה לו כמה שיותר כוחות.

Slow Cheetah

New member
אני חושבת שאתה צודק, אבל אני לא מבינה

למה הוא פשוט לא לקח ישירות כוח ריפוי. כאילו, יכלו להביא אליו *ישר* את אדם. והוא יכל לבגוד רק באיש אחד, שבמקרה היה באותו זמן במעצר בגלל שעשה כמה דברים רעים.
מפה
כאילו, הם בטח רצו להפטר מאדם, אז למה לא לתת לאדם היחיד שכן יכול להרוג אותו לעשות את זה? אחריי זה בכל מקרה רוצחים את אדם, אז למה לא לעשות את זה קודם?

DayDreamers

New member
אוקיי, ../images/Emo58.gif

כשאת אומרת *ישר* , למה את מתכוונת? ישר, לפני 15 שנה, או ישר, מהרגע שהוא היה בהחייאה? התשובה ל"ברגע שהוא היה בהחייאה"- היא שאדם היה אסיר בחברה. האנשים של ארתור לא יכלו להשיג אותו. ואח"כ גם לא ידעו איך למצוא אותו. זה לא כזה קל. התשובה ל"לפני 15 שנה" (או מהרגע שאדם נהייה אסיר של החברה, שאני לא זוכר כמה זמן זה) - האנשים האחרים בחברה לא היו מרשים לארתור לעשות את זה. להפוך את עצמו לבלתי מנוצח. אין מצב. (ואולי בכלל הם לא יודעים על הכח האמיתי שלו? והם חושבים שהוא כמו פרקמן? ואז הוא היה מגלה את עצמו?)

Slow Cheetah

New member
אהבתי ../images/Emo99.gif../images/Emo58.gif

האמת, הוא לא גילה יותר מדיי, אבל זה מספיק בשבילי. אנג'לה היא זאת ש"רצחה" את ארתור?!!?!?!?! Go Angela!!!!!!! |חיוך ענקי| הקורבן השני של סיילר היה ממש מוזר. אבל יש לו כוח ממש שווה
יכול להיות שאל הייתה מאוהבת בסיילר, וזה היה הדדי?

למעלה