פרק 8 בערוץ yes stars

Tinty

New member
"נמלטים" משודר היום כרגיל!

שימו לב, אנשים. היום, ה26/4, לא ישודר הספיישל "מאחורי החומות" כפי שפורסם והופיע בEPG, אלא הפרק ה8 בעונה הראשונה של "נמלטים". המקור לשינוי: assafTV במסך המפוצל. אורן.

adi121

New member
פרק 8 בערוץ yes stars

פרק 8: ורוניקה וניק ניצלים מפיצוץ בדירתה. קלרמן והייל רוצחים את אמו ואביו החורג של אל.ג`יי, והוא מצליח לברוח. מייקל מנסה לשכנע את ווסטמורלנד להצטרף לבריחה. טי-באג מפליל אסיר ברצח הסוהר בוב. כפי ששמתם לב זהו פרק רגיל ולא הספיישל. נא לשרשר לכאן, תודה. צפייה נעימה.

mayjen

New member
פרק חזק ביותר

אין...פשוט אין על הסדרה הזאת חבל שהיא נגמרת כל כך מהר עכשיו יש לי כמה שאלות... למה סגנית הנשיא רוצה להפליל את לינקולן? ועוד משהו...ראיתי שרשום ב-קווים לדמותו(של מייקל סקופילד) את הדברים הבאים: *מייקל סקופילד סובל מסוכרת, ומקבל תרופות מהדוקטור בכלא,שרה טנקרדי, באופן קבוע. *מייקל סקופילד זכאי לביקורים חודשיים מאשתו – ניקה וולק. קודם כל למייקל אין באמת סוכרת...הוא שיקר ומתי בדיוק צויין שיש לו אישה??? מקווה שתוכלו לעזור:) מעין

../images/Emo58.gif תשובות

אכן למייקל אין סוכרת, אבל הוא רשום שכן כי הוא צריך להיות במרפאה כדי לבחון את אסטרטגית הבריחה שהרי הבריחה אמורה לצאת לפועל דרך במרפאה לכן הוא "מבלה" שם בנוגע לניקה תתאפקי עוד 2 פרקים....

mayjen

New member
ולמה סגנית הנשיא רוצה להפליל את

לינקולן...? היא הייתה קשורה לרצח של אח שלה?

../images/Emo91.gif משהו חביב, חשוב ומעניין...

אומנם לא קשור לנמלטים אבל זה חשוב ביום חמישי, ה-4 למאי 2006 בשעה 1 בלילה ו-2 דקות ו-3 שניות יתרחש רגע אחד ויחד ומיוחד. הספרות 1-2-3-4-5-6 יבואו ברצף חד פעמי בכל החיים האלה 04/05/06 01:02:03 זה לא יקרה שוב - לעולם.......!!!

mayjen

New member
חחחחח:)באמת מה קשור חנונית?

זה אימייל שרץ בין הרבה אנשים... גם אני קבלתי אותו

angi0

New member
אךךךךך איזה פרק מעולה!!!!

מי שכתב את הסדרה פשוט גאון! נהנתי כללל הפרק! הוא עבר נורא מהר...
כל כך ריחמתי על אל ג'יי... ירדו לי דמעות בקטע
ועוד קטע טוב זה שהוא שרף את הבניין כי בליק המניאק ה----- הרג את מרלין
יהי זכרה ברוך מממ טוב חברים עפתי לבצפר

chicoes

New member
לא נראה שזה בליק שהרג את החתולה

זה מה שרצו שאנשים יחשבו, אבל לדעתי T-BAG או אחד החבר'ה שלו הרגו את החתולה

בטח הוא הרג אותה

נקמה לצ'ארלב ם טי-באג היה הורג אותה אז היו לפחות רומזים על זה...

angi0

New member
כן זהו...

אני דיי בטוחה שבליק הרג אותה כי: א' בליק אמר לצ'ארל שאם הוא לא יגלה לו החברות בינהם תיגמר ב' כשהוא ייצא הוא אמר "חתולה יפה" ג' כשצ'ארל מצא את מרילין בליק הסתכל עליו המבט נקמני ד' הכותב רצה שתהיה סיבה לצ'ארל לשרוף את החדר הזה הסיבה- לנקום בבליק מספיק סיבות?

למעלה