פרק 8 בערוץ yes stars

angi0

New member
tankes i will

אבל זה עד יב' אז יש לי עוד שנתיים ככה.. גם אתה בתאטרון משו..?

angi0

New member
חח גם אני

הקבוצת תאטרון שלי גם הוזמנה לתחרות בבית ים של קבוצות מכל הארץ וזכינו עם ההצגה שלנו מקום 2!

chicoes

New member
אני לא חושב כי

זה שבליק אמר לו חתולה יפה והסתכל עליו במבט נקמני זה עוד סיבה שרצו שנחשוב שבליק הרג אותה.ולדעתי זה לא היה מבט נקמני. זה היה מבט של "לא אוהבים אחד את השני יותר". אם בליק היה צוחק או מחייך במן חיוך זדוני כזה, אז אפשר היה להבין שזה הוא. זה שהכותב רצה סיבה שצ'ארלס ישרוף את החדר זה לא אומר שבליק עשה את זה. מספיק שצארלס יחשוב בטעות שבליק עשה את זה כדי שתהיה לו סיבה לשרוף. אני חושב שזה TBAG כי הוא והחבר'ה שלו דיברו למטה על זה שצ'רלס ראה אותו הורג את הסוהר וצריך פשוט לעשות לו משהו. בכל אופן זאת דעתי

angi0

New member
טוף

אני עדיין חושבת שבליק הרג אותה ומה אני אגיד לך.. דעתך היא דעתך ודעתי היא דעתי..

NatalieMi

New member
אני לא רוצהלהיות רעה

אבל נראה לי שאתה באמת לא יודע על מה אתה מדבר. למה נראה לך שבזה שטי באג יהרוג את החתולה של צארלס הוא ישיג בזה משהו? איום? תעשה טובה. זה ברור ובטוח ב-100% שזה באליק. אני באמת לא רוצה לצאת פה רעה אבל מה שאתה אומר ב-100 % לא נכון.

m a y a 333

New member
../images/Emo127.gif

זה לא קטע כ"כ חשוב בעלילה ולכן אין סיבה שם יתנו רמזים מוטעים. זה היה בליק...

victoria777

New member
באמת,איזה זבל בליק הזה

היא הייתה כל כך חמודה

get low

New member
אני דווקא חושב

שמייקל (כן, כן) הוא זה שהרג את מרלין.. יש לו את הסיבה הכי טובה

victoria777

New member
פרק מדהים(כרגיל)

ורואים שהבחור שהלשין על השותף לתא של טי באג,מפחד ממנו.

angi0

New member
אין על הקטע

שהורגים את אמא של אל ג'יי והחבר שלה הוא כזה מסכןןןן היו לי דמעות.. בכיינית שכמותי

m i c k e y 15

New member
יוווו איזה פרקקק.+שאלהה

למה למה הרגו אותםםם..ואיך הילד נראה כזה שבור..אוחח שנאתי שהראו שהפלילו אותו! אני שונאת כאלה דבריםםם..מסכן ואיך קוראים לאל ג'יי במציאות? ואם אפשר קצת מידע כי הוא נראה לי ממש מוכר. וגם שנאתי שהרגו את החתולהה היא הייתה כזאתי חמודה! ונראה לי גם שטי באג הרג אותה..כי הוא אמר..או יותר נכון רמז חח אבל ממש אהבתי שאח''כ הוא הלך ושרף ת'ביתןן חחח

m i c k e y 15

New member
חח התבלבלתי..התככוונתי

טי באג=בליק חח כי שמתי לב כזה שהוא אמר חתולה יפה..ידעתי שהוא יעשה לה משו

אני רק לא הבנתי דבר אחד...

למה הם רצחו את אמא ואביו החורג של אל.ג'יי? מישהו יכול לענות לי על השאלה הזו..? תודה
חחח ארטיק גם אתה מוזמן לענות

למעלה