פרק 75

odel123345

New member
מעניין מה יהיה בפרק הבא ..כנסו../images/Emo80.gif

פרק מעולה , אהבתי את כולו ושום דבר לא היה מרוח.. אהה ויש כ"כ הרבה שאלות לפרק הבא !.. איך הם יתחמקו מהמצב? האם בוקי יאמין להם? האם הוא יגלה את האמת?ואם כן אז האם הוא יספר ללולה ?

הייתי בטוחה שהפרק יסתיים כשבוקי

יפגוש את רננה ודני/בוקי באקווריום ויספר על הקשר שלו לרננה אחיניתו, אז חצי פרק אני כבר עושה לבוקי "נו לך כבר מלולה!"
הממ.. זה גם היה מותח, אבל כפי שהכרנו את הסדרה עד עכשיו הם ימכרו לבוקי איזה לוקש, ואם הוא ימשיך בסדרה, אז הוא יתחיל לחקור את זה וכל זה.. למרות שכל הזמן משחקים על הנסיעה שלו לארה"ב, ככה שלא בטוח. ישמצב שבוקי יגלה על רינגו, עופר ומיה ואז הוא יפגוש את דני/בוקי ויחשוף אותו בפני רננה? XD מאיפה אני חושבת על זה...

shoham95

New member
יו חתיכת סוף!

חח כמה צחקתי XD איך בוקי לא חושד בעופרה? היא יותר מדי דומה לדניאלה... בהתחלה חשבתי שאחד מהחבורה יבוא לאקווריום ויפגוש את בוקי ויהיה בלאגן כי בוקי לא יבין וכו' וכו'. אח"כ חשבתי שבוקי יפגוש את רננה ודני ויסביר לדני על הקשר שלו ושל לולה עם רננה והוא יהיה בשוק. וחשבתי שאולי בזמן שבוקי אצל לולה עופרה תכנס ואז בוקי יחשוב שזה דניאלה... אבל היה יפה. פרק יפה. סוף יפה. מחכה לפרק הבא D:

../images/Emo58.gifיש מצב

שלבוקי תהיה מיזוודה/שעון/חול שנה /וכל דבר אחר שיש עליו מיספרי כדי לעבור בזמן?!

shoham95

New member
אני דווקא חשבתי

נכון שרינגו חיפש בוידאו, ואז הוא אמר משהו בסגנון- "נועה, רק תתני לי סימן שאני בכיוון!" ואז נועה הופיעה? אז חשבתי שזה הסימן שהוא בכיוון ושהוא יתייחס לזה וימצא שם משהו... אבל לא, הוא לא המשיך לחפש. ישמצב שיש לבוקי משהו כזה, אבל הוא לא יודע עליו... לא יודעת, לא נראלי שבוקי יודע על המסעות בזמן.

למעלה