פרק 710 - Birthright

amirze

New member
פרק 710 - Birthright ../images/Emo58.gif

מה דעתכם על הפרק? לפי דעתי פרק נחמד, לא יותר, מתקשר במעט לעלילה הכללית, אבל לא משהו מיוחד. מצפיה בפרק עלתה בי השאלה - מאיפה ל SG-1 כמות כל כך גדולה של טרוטוניום (או איך שקוראים לסם הזה אני כבר לא זוכר...)??? בכוכב שייצרו את הסם(פרק Cure בתחילת העונה השישית אם אני לא טועה), המלכה שיצרה את הגואולד שמהם הופק הסם מתה, אז כיצד מפיקים את הסם הזה בכמויות כאלו גדולות כדי לספק לכל מי ש SG-1 פוגשים?... דרך אגב, לפי דעתי יש להם רעיון בכך ששמו את הפרק הזה בדיוק במיקום הנוכחי שלו, כהכנה לפרק הבא (Evolution Part 1), שמי שקרא קצת ספוילרים, יודע שהוא עומד לעסוק במעשי אנוביס עקב ריבוי מעשי הבגידה של הג'אפה... אנוביס מבין שכבר אי אפשר לסמוך עליהם ולכן הוא מוצא פיתרון... אני לא יגיד עוד כדי לא להרוס לאף אחד
ובזאת אני רוצה להודיע רישמית שלאחר הפרק הבא, הסידרה יוצאת בארה"ב לפגרה של 4-5 חודשים, ורק אז נזכה לצפות בחלק השני של Evolution ובהמשך העונה... עכשיו הפורום בטח בכלל יתייבש סופית...

deathcaster

New member
תגובות ותשובות (ספויילר) לפרק 7X10

ייצור הטרוטונין - לאחר שהטוקרה מצאו את אימם אג'רייה שהייתה אחראית לגואאולדים שמהם הפיקו את הטרוטונין הם לקחו אותו לכוכב הבית שלהם למחקר ומצאו דרך לסנתז אותו ( להפיקו בצורה מלאכותית ) הפרק הזה דיבר על ג'אפה שמשרתים את מולוק ( למי שלא יודע , כך קוראים באנגלית למולך , אל כנעני קדום שלכבודו היו מקריבים בנים בכורים ברגע היוולדם , אחד ממקומות ההקרבה ההמוניים היה עמק שנקרא גיא בן-הינום , בן הינום היה בעל העמק , ומכאן מקור הרעיון של גהינום - מקום שמבוצעים בו מעשי זוועה , ומכאן גם רעיון ההקרבה של בנות ג'אפה שמוקרבות למולוק ) ובכן הג'אפה בפרק זה משרתים את מולוק ולא את אנוביס , אבל ג'אפה הוא ג'אפה וכן אני מניח שהפורום יתייבש בתקופה הקרובה !

amirze

New member
תודה רבה על התשובות

אני מורשם מהידע הרב בנושא
ואכן ידעתי שהג'אפה לא עבדו עבור אנוביס, אבל התכוונתי למעשי המרידות בכל הגואולד, אנוביס הוא פשוט זה שמוצא פיתרון

man in wall

New member
פרק נחמד

אהבתי את הקטע שהם הלכו עם הנשים למחנה שלהם ודניאל סיפר לצוות שהנשים מזכירות לו את שבט האמזונות , שהן היו תופסות גברים כדי שיפרו אותן , אז ג'ק אומר להם "you know i love helping people". גדול , פשוט גדול

Chakotay

New member
פרק טב מאוד לפי דעתי במיוחד

Joleane Blalock (מקווה שכתבתי את שמה נכון) וכן היה קשור לעלילה המרכזית!! זה עוד חבר לטאורי! הייתי עונה אתמול אבל תפוז החליטו להשעות אותי זמנית בגלל הודעת השרשור הארוך למטה :)

deathcaster

New member
עוד משהו חיובי מאוד בפרק הזה

tea'elk finally got some piece of ass and what an amasing ass it is

J3di

New member
זאת לא ההיא מאנטרפייז ?

איך קוראים לה - הוולקנית הזאת... ט'פול

למעלה