פרק 70 D:

CibiHeart92

New member
ועכשיו התגובה @@;;

נורא אהבתי את הפרק הזה ;; בפעם הראשונה בכיתי קצת עם היקארו אפילו XD למרות שזה קצת אידיוטי... "חיפשתי אותך כל הזמן והיית כאן!" אבל זה גם יפה... חייבים לאהוב את איסומי על זה, שהעקשנות שלו החזירה את היקארו לגו... למרות שזו לא הייתה הכי הכוונה שלו י.י לא היה וואיה ;; אבל לא נורא... הקטע בסוף פיצה על זה אקירה עשה פרצופים כל כך מופתעים... והיקארו התקרב אליו בחיוך מרושע קצת XD וכשהוא צעק "נסה להשיג אותי!" לא יכולתי לעצור צחוק מוטרד XDDDDD בכל מקרה עכשיו הגענו לחמשת הפרקים הטובים ביותר, ה70+! אז אני כבר אומרת לא לפספס אפילו פרק אחד מהם!! ><

Mor L

New member
יו איך בכיתי!!

סאי!!! "היית כאן כל הזמן הזה! אז אני יכול לשחק?..." כן היראקו! כן! אתה יכול לשחק!! אריקה: "בוא תשיג אותי!!!" אל תדאג! הוא ימשיך לעקוב אחריך! הסיבוב בסוף הפרק!!! אאאאאאאאאאא!!!!!!!! אני אוהת אותך טויה!!!!!!!!!!

הו , כמה הפרק היה יפה !!!!

כשהיקארו בכה ... אני בכיתי יחד איתו ...
~~~ "סאי ,אני חושב ... שמותר לי לשחק" ~~~ זה קרע לי את הלב !
וכשאקירה והיקארו ניפגשים ככה ... ~~~ "אני אמשיך לשחק !" ~~~ המבט הנחוש בעיניו של היקארו,וההבעה ההמומה שהתלבשה על הפנים של אקירה

liran 1 0 1

New member
אוווווווווווווווווווווווווווווייייי

פרק 70 היקארו לא ילד מסודר מביא חברים שינקו לו את החדר "צריך שניים לשחק גו" "אני יודע" בקא או לא בקא חברה פרק 70 יום ראשון הבא אין יותר היקארו!!!! מה מחליף אותו?? אין יותר טוב מהיקארו נו גו.....

Mor L

New member
כנראה

שאם לא יהיה את הספיישל של היקארו (פרקים 76 77) אז יחזירו ישר את כל הסידרה מההתחלה.

star_female

New member
הספיישל זה לא 66-67...

זה פשוט ספיישל. הוא לא שודר בהמשך ישיר לסדרה, אלא כמה חודשים אחרי שהיא הסתיימה. הוא לא באורך של 2 פרקים אפילו (הוא יותר ארוך מזה).

ChigiChan

New member
פרק באמת יפה..

עכשיו הבנתי מה הקטע הזה של המהלך האלוהי... אפשר לבצע אותו כאשר משחקים שני יריבים באותה רמה והרמה היא גבוהה, נכון? בגלל זה גם סאי פעם אמר שהמשחק שלו נגד קויו טויה הוא הכי קרוב למהלך האלוהי או משהו... התחלתי לראות מפרק 40 בערך אז הבנתי את זה רק עכשיו...

star_female

New member
בערך...

מה שאמרו בפרק זה שאם יש 2 שחקנים ברמה גבוהה מאוד שמשחקים אחד נגד השני הם יכולים להתקרב למהלך האלוהי. המהלך האלוהי זה אומר לעשות את המהלך הטוב ביותר בכל נקודה במשחק.

Mor L

New member
../images/Emo58.gif או מי גוד!!

הרגע חשבתי על זה!!! במשחק של סאי נגד מייג'ין טויה באינטרנט, שבסופו היקארו אמר איך המייג'ין היה צריך לשחק ואז הוא היה מנצח - האם היקארו בעצם גילה את המהלך האלוהי בפעם הראשונה??? האם לזה סאי התכוון כשהוא אמר שהאלים נתנו לו אלף שנים - כדי שהיקארו יעשה את המהלך האלוהי (לאחר המשחק) כהכנה לזה שהוא יעשה אותו בעתיד??? תראו באיזו שעה אני חושבת על הדברים האלה....

CibiHeart92

New member
ממש לא...../images/Emo58.gif

לא היה שם שום קשר למהלך האלוהי... פשוט ברגע ההוא שמו לב כמה הרמה של היקארו גבוהה..

Mor L

New member
../images/Emo58.gif למה לא?

זה המהלך הכי טוב שאפשר היה לבצע - אז בעצם זה כן היה מהלך אלוהי

CibiHeart92

New member
מי אמר

שזה המהלך הכי טוב שהיה אפשר לבצע? זה פשוט המהלך ששינה את פני המשחק...

וווואאאאאייי:-O../images/Emo203.gif איזה פרק מ-ד-ה-י-ם זה היה!מואהאהאה היקארו חוזר ובענק! רציני עכשיו,נראה לי המון זמן לא נהנתי ככה מטלוויזיה! איך שהתחיל השיר סיום התחיל למלמל "זה אדיר!!!!אדיר אדיר אדיר!!!!" וזה רק אני או שזה היה כל כךךךך דורש שהיקארו יגיד לאקירה שהוא מאוהב בו? היה רגעים שאפילו קיוויתי../images/Emo4.gif

Mor L

New member
אאאאאאא

אני כל כך רציתי שאקירה יגיד להיקארו שהוא אוהב אותו!!! טויההההההההההההההההההההההההה

המבטים שהם העבירו זה לזה..../images/Emo41.gif

היו כאלה מושלמים כמו זוג משמיים *מתנשפת לרווחה* *שמחה* *מאושרת* או שלא כי הוא לא אמר לו שהוא אוהב אותו. חבל T__T

CibiHeart92

New member
חחח XD

כשהיקארו רץ עד לשם לראות את טויה מתקרב אליו בחיוך ומגמגם משפט שמתחיל ב"אני..." זה באמת נדרש שהוא יגיד לו דבר כזה XDDDD

magicalgirl

New member
../images/Emo204.gifפרק יפה *-*

פאקינג איסומי עקשן אחד!אבל הודות לו היקארו חזר לשחק ^^~... ואיך שהיקארו אמר לאקירה שהוא ממשיך לשחק היה לו מבט מפחיד @@...וזה היה יותר נראה שהוא עוד שנייה הולך להגיד לאקירה שהוא אוהב אותו... נה~ עכשיו יהיו הפרקים היפים *-*

liran 1 0 1

New member
איסומי הזה מצחיק אותי

תחשבו על זה הוא היה חודשיים בסין והרגע חזר לעיר שלו הוא לא הילך לבית שלו ויגיד להורים שלו שלום נוא ישר (עוד ברכבת) חושב על היקארו מה קרה לא, מה שלומו, מה זה אין לו חיים אישיים (אני יודע שהוא דמות לא צריך להגיד לי שאין לו)

shui chan

New member
הוא הולך להיקארו רק יום אחרי..

בלילה הוא נוסע עם אוגאגטה וכל הקטע וביום שאחרי הוא הולך להיקארו :) זה שלא הראו לנו שהוא ניפגש אם ההורים שלו לא אומר שהוא לא עשה את זה O: אבל תכלס.. גם אם הוא לא נפגש אני מבינה אותו - הוא נסע לארץ אחרת לחודשיים כדי להשתפר אבל ההפסד שלו להיקארו עדיין עוצר אותו - מה ישנה כבר עוד יום אחד כדי להתשחרר ולחזור לשחק כמו שצריך? ^__^

למעלה