פרק 70 D:

אוי לא!!! ../images/Emo41.gif

עוד 5 פרקים נגמר הסידרה... היקארו גדל כל כך *בוכה* *מושכת ת'חננה* ואיך היקארו בכה וחשב להמשיך לשחק (יאי אני מתה עליו) טוב לא משנה... קשה לי שסאי לא איתו...מקווה שהוא יחזור.. T__T איסומי הכי חמוט!! רק בזכותו היקארו ימשיך לשחק..

Tiger Eye16

New member
איזה פרק יפה.. ../images/Emo13.gif

אויייי עשה לי צמרמורת בכל הגוף.. כמעט בכיתי.. חחחח ואיזה יפה היה הקטע כשהיקארו עשה את אותו מהלך שסאי היה עושה והראו את הילדים שלהם זזות ביחד... ^___^ וחחח ואיך שהיקארו רץ אחר כך לאקירה והזה שהיה ליד קוואברה בא לצעוק עליו וקוואברה עוצר אותו והשני בכלל לא מבין מה הוא רוצה.. חח XD אין על הפרק הזה.. כמה חיכתי שכבר ישדרו אותו..

koko123

New member
זה פרק כזה מהמם *.*

כל כך אהבתי את זה שאיסומי שכנע את היקארו לחזור לשחק וכשהיקארו בכה זה היה כל כך מרגש איך שהוא הבין שסאי תמיד היה שם... שהיקארו ואיסומי שחקו הראו כמה היקארו שקוע במשחק... כנראה הוא כבר ממש רצה לחזור ולשחק.. הקטע שלו ושל אקירה גם היה נחמד מעניין, הוא יצליח להשיג אותו?! היקארו חזר לעצמו!!!!!!!! יאיי סוף סוף ממש חיכתי לזה כבר אי אפשר לראות אותו מדוכדך כל כך זה נמאס... הקוובארה הזה ממש דומה לקוף.. וכשהוא פותח את העין הזו שלו זה עושה לי צמרמורת..XD

shui chan

New member
איזה פרק יפה!!1 *-*

חוץ מזה שאולי מבחינה עלילתית זה בין הפרקים הטובים ביותר בסדרה גם האיכות ציור והאנימציה היו מרשימות מאוד! הקטע עם היד של היקארו ומניפה של סאי היה עשוי בצורה מדהימה (אחח.. לראות את זה בתזוזה הרבה יותר שווה ^^> הקטע שבו היקארו בכה היה ממש עצוב, סוף סוף הוא הבין איפה נמצא סאי. :) והכי חשוב.. הקטע עם אקירה והיקארו.. את הקטע הזה במנגה אני שוקלת להדפיס ולשים בחדר - זה בין הקטעים האהובים עליי ביותר בסדרה ואני חייבת להודות שלא עשו אותו מאוד שונה באנימה וגם הקטע הזה היה עשוי דיי טוב ^__^~ אז שוב.. בין הפרקים הטובים ביותר בסדרה <ואולי הטוב ביותר
>

Reutgold

New member
איזה פרק יפה

כבר נחנקתי מרוב התרגשות!בסוף בכלל לא אמרו מי ניצח איסומי או היקארו...איזה פרק שולט!עכשיו אני מבינה למה התכוונתם כשאמרתם שפרקים מ70 ומעלה מפצים על עוגמת הנפש שנעשתה לנו עם סאיאממהיום ראו הרבה קטעים מהשיר פתיחה..הקרוסלה של טויה והיקארו בסוף.קוובארה בסוף (חסר לו אישון בעין שמאל!)וכשהיקארו בכה כשהוא "מצא" את סאי!הפרק הביא איתו עוצמות רגשיות נורא חזקות!פרק חזק!

Mor L

New member
../images/Emo58.gif אני לא חושבת שזה משנה

העיקר ששניהם התמודדו עם הפחדים הכי עמוקים שלהם, והתקדמו הלאה להמשיך לשחק לכל החיים. שניהם נתנו משחק חזק ועשו את המקסימום, ולכן אין למי "שהפסיד" על מה להצטער. אני חושבת שזה היה איסומי שניצח, כי אחרי הכל הוא תמיד היה ברמה גבוהה יותר מהיקארו, ובזמן שהיקארו לא שיחק בערך חודשיים איסומי התאמן יומם וליל נגד המקצוענים הסינים, ככה שלו יש יתרון כפול. למרות שזה יכול להיות נחמד שהיקארו ינצח...

אבל זה צפוי ...

צפוי שהיקארו ינצח ... אבל מצד שני , גם צפוי שהיקארו יפסיד ... אררג, שפשוט יהיה תיקו !!!!

לא יכול להיות תיקו ^^~

יש את חוק הקומי שמונע מקרים של תיקו 3: *מרגישה חכמה*~~ @@; זה בערך, הדבר היחיד שהפנמתי בעניין של גו XD

harar8

New member
דווקא יכול להיות

אם למישהו יש ייתרון של אבנים אז אין את החוק של הקומי ומקצוען יכול לעשות שבכוונה יהיה תיקו. כמו שאקירה עשה עם כמה שחקנים בו זמנית (אממ זה מה שהבנתי)

Mor L

New member
וואלה!

אבל במקרה הזה הם הגרילו מי מתחיל, מה שאומר שזה משחק עם קומי. איך באמת הולך הכלל הזה של משחק שיוויוני אם אין יתרון של אבנים?...

star_female

New member
לא יודעים, כמעט בוודאות

*מסתמכת על זה שבמדריך הדמויות יש את המשחק רק עד איפה שרואים בפרק שזה מהלך אחד אחרי שהיקארו נזכר בסאי* המדריך הזה הוא התנ"ך שלי XD אפשר לבדוק אם המשחק הזה אמיתי ומי באמת ניצח בו, אבל אי אפשר לדעת אם התוצאה זהה גם בסדרה.

Mor L

New member
בפרק 71 גם לא אמרו o.o

לפי התגובה של היסומי "זה היה משחק טוב. הכוחות היו שווים" אי אפשר להבין כלום.....

Navidshi

New member
../images/Emo221.gif פספסתי משהו?

או שהיקארו ביצע שני מהלכים ברצף, אחד לפני שהוא התחיל לבכות ואחד אחרי? מתי איסומי שיחק תגובה למהלך שלו?

CibiHeart92

New member
הוא כן הגיב

אחרי המהלך שבוא ראו את היד של סאי איסומי הגיב, חיכה קצת, ואז הסתכל על היקארו וקלט שהוא בוכה O:

למעלה