ברוכה בשבה!!! אמ... יש פרקים חדשים בסיפורים, השירשורים עדיין בדף הזה
D DoRiT ChaN New member 12/5/04 #25 ../images/Emo28.gifברוכה בשבה!!! אמ... יש פרקים חדשים בסיפורים, השירשורים עדיין בדף הזה
N noabloom New member 12/5/04 #19 אני ביקשתי שתצרפו קובץ וורד..גם ככה אני ממש מתבלבלת מהסיפורים ואני לא קוראת אותם כבר מזמן ורק שומרת כדי שתסיימו לכתוב אני יוכל לקרוא וגם להבין באיזה סיפור אני פעם באה תעשי את זה נכון?
אני ביקשתי שתצרפו קובץ וורד..גם ככה אני ממש מתבלבלת מהסיפורים ואני לא קוראת אותם כבר מזמן ורק שומרת כדי שתסיימו לכתוב אני יוכל לקרוא וגם להבין באיזה סיפור אני פעם באה תעשי את זה נכון?
ר רולדההה New member 12/5/04 #20 יש עם זה קצת בעייה.. כיוון שיש לי עוד כמה קבצים שמורים על הדיסקט ויש לי בעיה באינטרנט, אני יכולה להיות ב רק אצל אבא, אצל אמא הור נפל. אני מאוד מצטערת אבל כרגע יש לי בעייה להעלות את זה גם בדוק.
יש עם זה קצת בעייה.. כיוון שיש לי עוד כמה קבצים שמורים על הדיסקט ויש לי בעיה באינטרנט, אני יכולה להיות ב רק אצל אבא, אצל אמא הור נפל. אני מאוד מצטערת אבל כרגע יש לי בעייה להעלות את זה גם בדוק.
• •°• Gil The King •°• New member 12/5/04 #21 נצל"ש../images/Emo26.gif../images/Emo170.gif על הבכורה של טרויה בברלין - עכשיו בגיא פינס לא שיראו שם את אורלנדו, אבל בכל זאת אולי זה מעניין מישהו
נצל"ש../images/Emo26.gif../images/Emo170.gif על הבכורה של טרויה בברלין - עכשיו בגיא פינס לא שיראו שם את אורלנדו, אבל בכל זאת אולי זה מעניין מישהו
• •°• Gil The King •°• New member 12/5/04 #22 זה ממש ממש יפה!../images/Emo170.gif אהבתי! את יכולה לשים בקובץ גם את שאר הפרקים