ועם הקול הגברי שלו PPP:
S ShinjiChannn New member 17/3/04 #4 זה גאוני! עשו לו קול שמתאים לאישיות שלו, לפחות מהנקודת מבט שלי :]
O OFIRB9 New member 17/3/04 #12 טוב דניאל מגון זה לא היה אולי הוא שינה קול בכל מקרה, חבל שלא ראו לו את העיניים, כי זה הקטע היפה שלו, *.* לייי... לי היפה שלי.... כל הפרק חיכיתי לו כשבת הדודה המפגרת שלי צורחת ברקע, בסוף סתמתי לה את הפה בחמש שניות האחרונות אח... לי *שוקעת בחלום*
טוב דניאל מגון זה לא היה אולי הוא שינה קול בכל מקרה, חבל שלא ראו לו את העיניים, כי זה הקטע היפה שלו, *.* לייי... לי היפה שלי.... כל הפרק חיכיתי לו כשבת הדודה המפגרת שלי צורחת ברקע, בסוף סתמתי לה את הפה בחמש שניות האחרונות אח... לי *שוקעת בחלום*
S S.Riddle New member 17/3/04 #10 שאורן~סאמהההההההה../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif קיההההההההההההה מחררררררררררררר ^__________^ *מקפצת*
שאורן~סאמהההההההה../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif קיההההההההההההה מחררררררררררררר ^__________^ *מקפצת*
S ShinjiChannn New member 17/3/04 #31 זהו זההה XD נמאס לי להתווכח איתך אם סאקורה שלך או שלי (שלי ^^) אז מעכשיו אני קובע שהיא שלי ובזה נגמר הסיפור..
זהו זההה XD נמאס לי להתווכח איתך אם סאקורה שלך או שלי (שלי ^^) אז מעכשיו אני קובע שהיא שלי ובזה נגמר הסיפור..