פרק 7

S.Riddle

New member
חחחחחחחחחחחחח נקודה טובה XD

מה שעבר בראש של יוקי- "קצפת. עוגיות. טויה. שוקולד. שוקולד על טויה. יאו--" 'אה, סאקורה צ'אן, מה את עושה פה? *מצמוץ תמים*" ארג, איך הפכתי את יוקיטו הטהור שלי ליצור כזה XP אני צריכה להתבייש.
אבל ברצינות, הוא _באמת_ לא נראה ממש מודאג שילדה בת 9 יוצאת לטייל ברחבי העיר מאוחר בלילה... בכלל, מי הולך לידיד שלו בשעה כזאת בשביל ללמוד? טוב, נו, אולי בשביל מבחן בחינוך גופני. *משתעלת* אם אתן מבינות למה אני מתכוונת. כן.

Houndour

New member
אמ

לא שואלים כאלה שאלות אחרי שהפרק משודר?
בכל מקרה, פרק גאוני! אהבתי איך שהוא הוציא אותם מהמוזיאון על כל רשרוש ^^ תהרגו אותי אבל הקול של שאורן נשמע לי לא רע בכלל ומתאים (בשתי המלים שהוא הספיק להגיד..)

ayeletkl 5

New member
למען האמת, הקול שלו היה כזה...

מסתורי ונחמד... וגם אני תהיתי איך יכול להיות שאנשושים הגיבו כ"כ מהר...

הו!הו!הו!^___^

ראו את לי *__* כל הפרק אני כזה..בטח יראו את לי!בטח יראו את לי! בקטע שראו את יוקי מתחבאת בין השיחים,חשבתי שזה לי >.>' לפחות בסוף ראו אותו ^_^ הקול שלו בסדר גמור =] הקול של יוקי עיצבן אותי!!!>_< כ"כ שמחתי בכל הקטעים שקלף השקט השתיק אותה =] אפרופו קלף השקט,הוא יפיפיה!!!*-* ו..די!כל הבנים בסאקורה בישים!!קודם כל השומר הזה במוזיאון,והאבא של יוקי,הוא היה חמוד *.* אגב,יוקיטו אוהב לבקר את טויה בבית שלו באמצע הלילה,לא?.. סאקורה לא תוהה מה הוא עושה שם? @.@;; מדהים איך שהוא תמיד מגיע כדי לתפוס אותה..(ושימו לב,יש ל-לתפוס שתי משמעויות ^_-) אמ..וזייהו =]]

ayeletkl 5

New member
לי זה בא בהפתעה..

לא חשבתי שיראו את לי, בכלל חשבתי שהוא מופיע בפרק שלישי או משהו.

OFIRB9

New member
וואלה קלף השקט הוא יפה...

איזה קלף יש מחר? (והשאלה האמיתית על מה סאקו ולי יריבו [אח, הם יריבו])

S.Riddle

New member
הם כל החיים רבים... ../images/Emo3.gif

אבל כולם יודעים שזה מתוך אהבה ^__^

ayeletkl 5

New member
איזה תמונה חמודה!

כל כך מתאים לו חליפה! ועד כמה שיוקיטו ינסה, הוא בחיים לא יהיה חמוד כמו לי! ואפילו שיוקיטו נחמד, לריב זה הצורה הכי מתוקה כדי להצהיר על אהבה...

ayeletkl 5

New member
../images/Emo11.gifאני מכחישה שאמרת את זה...

זה לא מתאים לך, S! תכירי בעובדות... יוקיטו הוא מהמאה ה-19! לי הוא מהמאה ה-30!

S.Riddle

New member
לא מתאים לי? ../images/Emo12.gif

אבל יוקי תמיד היה הדמות האהובה עלי... D: יוקיטו שייך למאה הזאת בהחלט ^^ הוא שווה יותר מלי-קון פי 2! (חיחי, דו-משמעי...
) ועם כל הכבוד ללי-קון, הוא לא מושלם כמו יוקי ^_^;; (שימי לב שאפילו לי-קון עצמו דלוק על יוקי, האהא
)

למעלה