פרק 7

פרק 10

הקרב הראשון בעולם הדיגיטלי היצור המוזר המשיך להתקרב לפתח שבקיר, עד שראו ממש צורה ממשית. הוא היה בצורה של דרקון, וכעבור עוד כמה זמן, ראו שזה דווידראמון. "דווידראמון, דרגת אלוף. מתקפה: ציפורני ארגמן." אמר הדי-גרייד, לא ברור של מי. "הגיע הזמן להילחם קיקטריסמון!" אמר טאקאשי. "לפחות הוא לא חרק!" אמר קיקטריסמון. "ביחד ננצח אותו!" אמר ריי. "כן!" אמר דמיסוניקמון. "ריי צודק! אבל בכל אופן תיזהרי קריסטלמון." אמר דיאנה. פתאום ביד של כל אחד מהדיג'יגורלים הופיע מטבע קטן מנחושת. "שוב המטבע!" אמרו שלושתם בבת אחת. "התאמה דיגיטלית! התפתחות נחושת!" "קיקטריסמון! דיג'יגדל ל..." "דמיסוניקמון! דיג'יגדל ל..." "קריסטלמון! דיג'יגדל ל..." "קפלומון!" "סוניקמון!" "טמפיטמון!" ושלושת האלופים התכוננו להתקפה על הדווידראמון הענקי. הדווידראמון עמד בלי לזוז וסרק את האויבים שלו. "חבטת אש!" אמר קפלומון וטס לכיוון דווידראמון עם ראש בוער. קפלומון נתקל בדווידראמון וחוץ מזה לא קרה כלום. "וואו הוא חזק!" אמר קפלומון. "סופה קריסטלית!" אמרה טמפיטמון, אבל הקריסטלים רק בקושי שרטו את דווידראמון. "מתקפת הדדד!!!!" צרח סוניקמון]וזה פגע בכל מי שבסביבתו גם[, אבל לדווידראמון לא קרה כלום והוא פיהק. "עכשיו תורי!" אמר דווידראמון וטס לכיוון קפלומון. "ציפורני ארגמן!" ובהבזק אדום קפלומון נפגע מהמכה ועף אחורה ושבר עוד קיר. "תקשיבו יש לי רעיון... אם כולנו נתקיף יחד אולי יש לנו סיכוי..." הוא אמר. "אבל כל מתקפה לחוד בקושי עשתה משהו, וכנראה כולן ביחד רק יפצעו אותו קצת!" אמר ריי. "חייבים לנסות! אבל איך נגיד להם את זה?" שאל טאקאשי. "לי ולטמפיטמון יש שפת סימנים!" אמרה דיאנה. "אבל זה לא עוזר לנו!" אמר ריי. "אל תדאג, היא כבר תדע מה לעשות!" אמרה דיאנה. היא הסתכלה לעבר טמפיטמון וטמפיטמ ון הסתכלה לעברה, ועשתה כמה סימנים. פתאום טמפיטמון החזיקה ביד שני קריסטלים וחרטה עליהם משהו. היא זרקה אחד לסוניקמון, ואחד לקפלומון. הם קרצו למאמנים שלהם. "יופי!" אמר טאקאשי. טמפיטמון במהירות רצה אל דווידראמון מאחור וגרמה לו להסתובב, ואז קפלומון וסוניקמון הקיפו אותו מהצדדים שנשארו. "אתם לא תנצחו!" אמר דווידראמון. "חבטת אש!" "מתקפה הד!" "סופה קריסטלית!" וכל ההתקפות פגעו בדווידראמון ופצעו אותו קשה. קפלומון האריך את הקוצים בזנב וברגליים שלו ונעמד על ארבע. "הדף אש!!!" הוא קרא וירק כדור אש לעבר דווידראמון]אלמלא הקוצים הוא היה עף אחורה מההדף]. דווידראמון עף אחורה והתחיל להתפורר ולהיעלם. "יפה מאוד דיג'יגורלים!" אמר ג'יג'ימון שכל הזמן צפה בקרב בלי להוציא מילה, "עכשיו אני יודע שאתם באמת אלה שנועדו להביס את הרשע." הדיג'ימונים חזרו לצורת הטירון שלהם, אבל הפעם הם לא ממש היו עייפים. "ועכשיו... אתם חייבים למצוא את הסמלים!" אמר ג'יג'ימון. "אה... אז להתראות!" אמר טאקאשי. "נתראה!" אמר ריי. "ביי." אמרה דיאנה, והם יצאו לעבר המסע אל הלא-נודע.

והנה שוב השאלות ששאלתי בכמה שרשורים

לפני. בקשר לסיפור שלי... איזה דיג'ימון הכי אהבתם? שנאתם? איזה פרק]עד כה[ אהבתם? שנאתם?

פרק 11

לאיזה כיוון לפנות? או: מבוכים ודיג'ימונים "לאן אנחנו הולכים?" שאל קיקטריסמון. "כל התחלה של פרק אתה שואל: איפה אנחנו? לאן אנחנו הולכים? דיגי'מון מעצבן שכמוך!" אמרה דיאנה. הם כבר הלכו בדרך כמה שעות, בלי לדעת לאן ללכת. "אנחנו הולכים למצוא את הסמלים!" אמר טאקאשי. קיקטריסמון הלך קדימה עד שהוא פתאום נעלם. "קיקטריסמון! לאן נעלמת?" אמר טאקאשי. פתאום הראש של קיקטריסמון הופיע. "מצאתי מקום מוזר וגדול!" הוא אמר. כולם רצו קדימה וראו שזאת מערה. "מגניב, לא?" אמר קיקטריסמון. "מגניב, לא?" נשמע קול. "אההה מה זה?" שאל קיקטריסמון. "אההה מה זה?" אמר הקול. "תירגע זה רק הד! הוא חוזר על מה שאמרת!" לחש טאקאשי. "אההה! מגניב... בואו ננסה... אני קיקטריסמון!" אמר קיקטריסמון. "אני קיקטריסמון!" אמר ההד. "אתה אוהב מחברות?" שאל קיקטריסמון. "אתה אוהב מחברות?" שאל ההד. "אני? כן! ואתה?" אמר קיקטריסמון. "אני? כן! ואתה?" שאל ההד. "טוב שתוק קיקטריסמון! בואו נמשיך ונראה אם יש כאן משהו בהמשך." לחש טאקאשי. הם הגיעו לסוף המערה. "טוב כדאי שנחזור אין כאן כלום." אמר טאקאשי ונשען על הקיר* פתאום משהו נלחץ מאחוריו ודלת נפתחה. "מגניב לחצת על כפתור סודי!" אמר קיקטריסמון. "בואו נבדוק מה יש שם." הציע ריי. כולם נכנסו לתוך הדלת, וראו מבוך ענקי. "כדאי שנחזור, לא כדאי להסתבך כאן!" אמר טאקאשי. והם התכוננו לצאת, אבל הדלת הייתה נעולה. ריי וטאקאשי ניסו לפרוץ אותה בכוח. "אוך באשמתכם אנחנו תקועים!" אמרה דיאנה. "באשמתנו? את לא עשית כלום כדי להזהיר אותנו או להגיד שזה לא רעיון טוב או משהו!" אמר טאקאשי. "תפסיקו לריב!" אמר ריי. "אולי נפוצץ את כל קירות המבוך?" הציע טאקאשי. "אין לנו את מטבעות הנחושת, ולא נראה לי שבמצב טירון הם יצליחו לפוצץ את הקירות." אמרה דיאנה. "אז נצטרך לעבור את המבוך!" אמר ריי. "הידד למבוך!" אמר דמיסוניקמון. הם התחילו ללכת כל הזמן הישר, עד שהגיעה צומת. "ימינה." אמר טאקאשי. "שמאלה!" אמרה דיאנה. "ימינה!" חזר טאקאשי. "שמאלה!" התעקשה דיאנה. "ימינה!" "שמאלה!" "ימינה!" "שמאלה!" "נלך ישר!" קבע ריי. הם המשיכו, שמידי פעם הם הגיעו למבוך סתום. פתאום משהו לבן ומוזר יצא מתוך אחד מהקירות. "זה בקמון!" אמר טאקאשי. "הטענת נתוני ביומון!" אמר ריי וקרן פגעה בדמיסוניקמון, שהצמיח כנפיים. "סיבוב ספירלי הדי!" קרא דמיסוניקמון ושלח על בקמון את המתקפה. "חבטת אש!" וקיקטריסמון חיסל את הבקמון. טאקאשי לקח את הנתונים שלו. "הוא לא כאן בכוונה." אמר טאקאשי. פתאום הופיע פיקסימון. "שלום!" הוא אמר. דיאנה נבהלה. "קיקטריסמון, תתכונן לקרב!" אמר טאקאשי. "חכו חכו אני לא רוצה לפגוע בכם!" אמר הפיקסימון. "אני תקוע במבוך הזה כבר ממזמן... מאז שהצבא של סקווידמון לקחו אותי בשבי... אתם הדיג'יגורלים מהאגדה?" אמר הפיקסימון. "המממ כן אני משער.." אמר טאקאשי. "אתם יודעים, בסוף המבוך יש פרס מיוחד!" אמר פיקסימון. "פרס! פרס!" צפצף דמיסוניקמון. "איזה פרס?" שאל ריי. "רדאר לאיתור הסמלים!" אמר הפיקסימון. "אנחנו צריכים את זה!" אמר טאקאשי והתחיל לרוץ במבוך. "חכה לנו!" אמרו כולם ורצו אחריו]פיקסימון עף]. הם נעצרו על ידי סטינגמון ענקי. קיקטריסמון נסג אחורה. "הוא הפך לרשע." אמר טאקאשי. פתאום פצצה מחקה אותו. הנתונים שלו נעלמו. "מה זה היה?" שאלה דיאנה. "אה, אני רק עזרתי לכם... הרמה הגבוהה שלי מאוד עוזרת כאן במבוך..." אמר פיקסימון. "טוב בואו נמשיך!" אמר טאקאשי. "למה המקום הזה מוכר לי?" שאל קיקטריסמון לאחר זמן-מה. "אוי לא חזרנו על העקבות!" אמר טאקאשי. "יש לי רעיון!" אמרה דיאנה. ושהם הלכו קריסטלמון הפילה בדרך יהלומים. וככה הם לא טעו בדרך. "וואו אני מתרגש אני תקוע כאן כבר חודש!" אמר פיקסימון. ולבסוף בדלת חיכה להם דיג'ימון ענקי. "דלתאמון!" אמר טאקאשי. פיקיסמון והשאר לא הצליחו לנצח אותו. "אוי לא! אנחנו אבודים!" אמרה דיאנה. פתאום היא קיבלה מטבע נחושת. "התאמה דיגיטלית! התפתחות נחושת!" "קריסטלמון דיג'יגדל ל... טמפיטמון!" וטמפיטמון נכנסה לקרב והביסה את הדלתאמון. הנתנוים שלו נעלמו. הם עברו את המבוך. הם נכנסו לחר הבא ושם היה מונח דבר כדורי על מתקן מיוחד. "הרדאר!" אמר פיקסימון.

Apikachu L

New member
מהמם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני מה על הפיק שלך!!!!!!!!!!!!!!!!!! מיתפגרת עליו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1[

למעלה