פרק 7- A Nice Day for A Posh Wedding

פרק 7- A Nice Day for A Posh Wedding../images/Emo41.gif

ציטוטים מהפרק למי שרוצה.
Marc: Have you seen Cliff yet? Amanda: Don't worry, your wide load lover will be here any minute. Marc: Amanda, don't joke. I'm freaking out! I am debuting him today as my boyfriend and I have no idea what's gonna walk through that door. Amanda: Sweetie, relax, he can't fit through those doors.
--------------------------------------------------------------------------------
Marc: (To Amanda) Your 15 minutes are almost up, Quincy Jones is on the 4th row, now sing bitch! -------------------------------------------------------------------------------- (After Posh emerges in her wedding gown) Marc: I'm sorry Wili, but.... she makes me feel tingly where no other girl has

omer719

New member
../images/Emo221.gif תקציר הפרק + תמונות מתוכו

As Wilhelmina prepares for her big day, all is not quiet on the Mode front when she realizes her fabulous maid of honor, Victoria Beckham (guest starring as herself), is stealing her thunder. Meanwhile, Betty is wracked with guilt about her secret pact with Wilhelmina and about not telling Daniel that his future step-mom is dallying with her bodyguard (guest star Rick Fox). At the Suarez house, Ignacio prepares for his big day - becoming a U.S. citizen - but when Betty moves in with new love Henry, it puts a major strain on father/daughter relations. *בתרגום חופשי מהאתר הרישמי של בטי ב- abc* כאשר ווילהמינה מתכוננת ליום הגדול, שום דבר לא שקט במוד כשהיא מבינה שהשושבינה המופלה שלה, ויקטוריה בקהאם, גונבת ממנה את כל הפוקוס. באותו זמן בטי נאכלת באשמה על זה שלא סיפרה את הסוד של ווילהמינה לדניאל, שהאמא החורגת העתידית שלו שוכבת עם השומר שלה. בינתיי בבית של סוארז איגנסיו מתכונן ליום הגדול שהוא יהפוך להיות אזרח בארצות הברית, אבל כשבטי עוברת אל האהוב החדש שלה - הנרי, היחסי אב ובת שלהם מתערערים.

דורדור4

New member
פרק ענק../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

פרק ענקייי! פשוט ענק, מתחילת העונה הוא הכי טוב אחרי הראשון
כל שנייה בערך צחקתי, והשיר של אמנדה היה פשוט הדובדבן על הקצפת הזאת(איזה דימוי!) הייתי חייבת לחפש את זה- http://www.youtube.com/watch?v=VAopzs9rDvI אני רואה בלופים!

omer719

New member
../images/Emo45.gif אחד הפרקים הטובים של בטי לדעתי

ראיתי אותו איזה 6 פעמים ואני מוכן להמשיך לראות

פרק דרמתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif../images/Emo58.gif

בטי... מפוטרת
וברדי המסכן שלי
(NOT
),אבל תודו שזאת דרמה במיטבה.
הנרי ובטי..
שיעזוב את צ'ארלי המעצבנת הזאת
אמנדה ואריק..כרגיל לוקחים את כל ההצגה..
וההופעה של ויקטוריה..תכלס עיצבנה אותי רצח אבל זה היה טוב
ג'סטין באמצע הטקס אזרחות מציץ בפלאפון שלו: "אני לא מאמין שגוון הולכת ללבוש לבן לחתונה"
טוב עזבו באנגלית זה היה נשמע הרבה הרבה יותר טוב.

שירי116

New member
../images/Emo28.gifמאוד אהבתי את הפרק (=

פרק מצויין... כשברדפורד היה צריך לענות "I do" והוא התעכב חשבתי שהוא הולך לענות "לא"..

שירי116

New member
../images/Emo28.gifאה וגם השיר ^^

של אמנדה... ס'מצחיקה P: היא שרה יפה.. לא?

שירי116

New member
../images/Emo28.gifמתוקה!

יו, אני לא רגילה לראות את הכינוי שלך לא כחול
מגניבב שאת כאן

Damn Regret

New member
פרק מעולה!../images/Emo153.gif../images/Emo152.gif

בין הטובים של העונה השנייה. 2 הקטעים עם אמנדה - מעולים!
וכל הנושא של החתונה היה ממש מגניב! ואין מצב בטי מפוטרת, סתם איומים

רק הרגע ראיתי את הפרק |פסטרמה|

אחלה פרק... נהניתי מכל רגע... למרות שלא הבנתי הרבה.. איזה חמודים בטי והנרי ביחד
חח אהבתי שבטי אמרה שהיא רוצה לצאת להרפתה, ואז הציעה לנסוע למוזיאון

moomi123

New member
../images/Emo80.gif חהחה אהבתי את השיר של אמנדה../images/Emo6.gif

מה זה בטי מפוטרת?
אין מצבבב! האהאהא ווילהלמינה לא תוכל להשתלט על מיד/ מוד ווטאבר
פרק ענק

Gossip Girll

New member
מסכימה עם כולכם, פרק מקסים../images/Emo13.gif

באמת שנהנתי מכול רגע ממנו, והשיר של אמנדה הפיל אותי לרצפה

NevaEva

New member
פרק אחד הטובים

כמה ציטוטים יש מהפרק
ד"א, הם תרגמו את זה אחרת בהוט, לא יוצא אותו דבר Oם

omer719

New member
תורגם ל- יום יפה לחתונה מפוארת.

זה תרגום חופשי כמובן, אי אפשר היה לתרגם אחד לאחד, וחבל

NevaEva

New member
כע בדיוק

כשראיתי את השם של הפרק באנגלית, הבנתי איזה תרגום מטומטם יצא ><

שירי116

New member
../images/Emo28.gifאם כך,

באמת תהיתי, מה המשמעות של posh? חוץ מזה שזה היה הכינוי של ויקטוריה בקהאם, הבנתי שזו מילה באנגלית ולכן היה כפל משמעות נכון? *הולכת לבדוק מה זה posh* מפואר, יוקרתי (או מהמעמד הגבוה, אבל אני מבינה שפה זה מפואר לפי התרגום
) וכן, אין מה לעשות, יש הרבה בדיחות וכפלי משמעויות באנגלית שקשה לתרגם לעברית
מה לעשות, זו לא אותה שפה, אותו דבר היה יכול להיות גם ההפך, רק שתוכניות ישראליות לא ממש מתרגמים לאנגלית :)

Fairy Blue

New member
אחד הפרקים המצחיקים ../images/Emo6.gif

אהבתי ביותר! מארק ואמנדה קרעו אותי מצחוק [במיוחד עם השיר של אמנדה] ג'סטין היה מצחיק ווילי ביצ'ית מתמיד

למעלה