פרק 7 (ספוילרים)

is00

New member
והרבה לפניה...../images/Emo58.gif

היתה אחת הבגידות הגדולות ביותר בטקסט הקיים לטעמי וזה כשאצבעון מספר לסאנסה את הסיפור של סנדור. בסצנה הזאת, היה ברור לחלוטין שהשינויים בין הספרים לסדרה הולכים להיות גדולים. מישהו עדיין מאמין לוייס ובניוף שטוענים שהולכת להיות "מערכת יחסים" דומה למה שיש בספרים בין סאנדור וסאנסה? אני לא. ושלא נדבר בכלל על "העורב התלת-עיני" והזאבים.

ניר4819

New member
אני חושב שספרטקוס לא שייך ל-HBO

אבל הנקודה שלך ברורה לחלוטין.

Indego

New member
ואתה צודק, הם שייכים ל"סטארס"...

המתחרים של HBO, שבנתיים הולך להם נהדר עם ספרטקוס. יש ציפיה ענקית בכל רחבי העולם לעונה ה2.

אם העונה השניה אצלי במחשב

סימן שהיא יצאה מזמן, וחבר שלי הספיק להוריד אותה ולשלוח אותה אלי בפעם האחרונה ששלחו לי מחשב מהארץ... נדמה לי שהיא מונה שישה פרקים... אבל אולי זה כל מה שיצא עד ששלחו לי...

Indego

New member
"אלוהי הזירה", זה לא העונה השנייה...

זה עונת מעבר של 6 פרקים, ומספרים שם על מה שהיה לפני שספרטקוס הגיע ללודוס. העונה ה2 תתחיל בקרוב, ושם יראו איך ספרטקוס מתחיל את מרד העבדים ברומא, מגייס צבאות, וכמובן נלחם לא מעט.

אז תרשום אותי בין שאר המליונים שמחכים

בטח בעונה כזו יהיו יותר קרבות ופחות נקבות. אבל לך תסמוך על זה... ולא שאני מתלונן על הנקבות...

is00

New member
פעם אחרונה ששמעתי.

היה ספק גדול שספרטקוס תמשיך, בגלל שהשחקן הראשי בסדרה חלה בסרטן.

CallMeCavanaugh

New member
אוז, הסופרנוס

ניצבים, הפרוגלים, מספר הסיפורים, Taxicab Confessions, סקס והעיר הגדולה, עמוק באדמה, אחים לנשק, הפסיפיק, The Wire, עלי ג'י, מלאכים באמריקה, תרגיע, המופע של ריקי ג'רוייס. אני מניח שיש להם עוד כמה תכניות בלי עירום מוגזם שאני לא מכיר.

ראיתי באיחור אז מצטרף עכשיו (אין ספויילרים)

אני ממש מסכים שהסדרה הולכת ומשתפרת. יש המון רגעים שאני בתור מי שמכיר את הספרים מחכה במתח כי אני יודע שעומד לקרות המשהו הגדול הבא. אני מסכים שהסצנה של הלאניסטרים הייתה טובה, ואני גם חושב שזה טוב שמכניסים את הסצנות של ת'יאון - חשוב שהצופים יכירו את הדמות שלו. לעומת זאת, אני כמעט הרגשתי נבוך בשם הסדרה, כשהייתה את הסצנה של אצבעון והבנות. בתור מי שקרא את הספרים יש סצנות (כמו זו) שפשוט נראות לי מאולצות ומלאות בתחושה שסקס מוכר אז נכניס כמה שיותר ממנו. כל סצנת הסיום העוצמתית של נד וסרסיי עברה יפה בעיני וסיימתי את הפרק בתחושת העצב שבה קיויתי שאסיים אותו. עדיין, מאחר שהסיפור בסדרה שטוח בהרבה מהספרים, אני תוהה אם מי שלא קרא את הסדרה באמת זועזע מסצנת הבגידה כמו שזועזעתי אני כשקראתי אותה בספר. (אני מבקש לא להתייחס לפרק 8 - עדיין לא ראיתי אותו. תודה) :)

למעלה