פרק 67-המבחן של איסומי

וואו מרשים מאוד,

אם אני מפספסת פרק עכשיו אני יודעת איפה אני יכולה לדעת מה קרה בו, למרות שאני לא בעד וואיה/איסומי. ואיזה חמוד לי פינג, הוא מאמי ובהחלט גירסה מוקטנת של וואיה

star_female

New member
^^;

זה גם חצי בשבילי, תמיד רציתי לעשות את זה... לכתוב את כל מה שאני חושבת על כל פרק (טוב, את רוב הדברים לפחות, יש פה גם ילדים אחרי הכל). אבל אם זה היה סיכום זה היה הרבה יותר ארוך XD (כשאני מסכמת פרק זה תמיד יותר מדי מפורט בגלל שאני לא רוצה להשמיט אף פרט ^^; )

harar8

New member
חחחחחח כל הזמן אני רק מחפשת את

הסיכומים שלך, זה כיף לקרוא אותם^_^ והם גם כל כך מעניינים.

*ירוקה מקנאה* גמני רוצה לסכם ככה !!

אבל אני נטולת כישרון , אנא ,חלקי גם לנו (לפחות קצת לי ...) ,העניים בכישרון סיכום, פירוט והסברה כשלך , מעט מכישרונך !!!

star_female

New member
ם.ם; לא צריך להגזים

רק בפרק 60 השקעתי באמת (וקצת ב-63), כל השאר זה סתם מה שאני חושבת באותו רגע...

אני לא מגזימה , נא להראות קצת

אהבה כלפי עצמך !!!! אל תזלזלי בעצמך כל כך !!!!!! אגב ,איזו דמות את הכי אוהבת ??????

star_female

New member
אני לא מזלזלת בעצמי...

אני פשוט לא חושבת שיש לי כישרון מיוחד ם.ם; אני אוהבת את היקארו, אקירה וסאי, ויותר מדי קשה לי להחליט איזה מהם יותר. למרות שכרגע אני נוטה לכיוון היקארו (מן תקופה כזאת שעוברת עלי, פעם יותר אהבתי את אקירה).

Mor L

New member
פרק חמוד וחביב

סוף סוף איסומי התקוע הזה יצא מזה... היקארו כל כך סובל... מסכן קטן...

Tenguy

New member
בעוד 2 פרקים תביני כמה איסומי חשוב!

והיקארו יעוף כמו פקק מבקבוק... וכמה טוב שיש חברים כמו איסומי...

Tenguy

New member
מצטער... מה שכתבתי קודם זה ../images/Emo58.gif

אבל אסור אסור אסור לפספס את פרק 69 !!!

ד פ נ א

New member
תארתי לעצמי....

שאם מתעמקים כ"כ באיסומי, זה איך שהוא יהיה קשור לפרקים הבאים, כי עד עכשיו כל מי שהיקארו עבר, או מבי"ס או בדרגה כל שהיא בגו נעלם מחיינו. לפי דעתי (וזו רק דעתי, אין לי מושג ירוק מה הולך להיות) איסומי יחזיר את היקארו למשחק, הוא זה שידחוף אותו...

למעלה