פרק 66

Reutgold

New member
פרק 66

"מפגש גורלי" איזה פרק יפה! איזה חמוד אקירה כשהוא היה קטן... כמה חיכיתי שהיקארו יכנס כבר... באמצע הפרק התחלתי לחשוב איזה מסכן אקירה שהיקארו ניצח אותו.... ועוד בסוף עוד יותר אחרי שטויה קויו שיבח אותו והוא הבין שהוא השתפר ואז ..כזאת נפילה בגלל היקארו-סאי... לפחות הוא מצא יריב בגיל שלו וזה דחף אותו עוד יותר להיות מקצוען... איזה יפה היה ההתחלה עם סאי! חחח הפרק הראשון זה ההמשך (איזה מצחיק לחשוב על זה) יש רק עוד 9 פרקים...

Reutgold

New member
היי נזכרתי

זוכרים בפרק....62 נראה לי..כשהיקארו נסע להירושימה.. וכתבתי אינושימה ותיקנו אותי להירושימה...(זוכרים זה מופיע פה למטה) אז ראיתי שוב את הפרק היום... ו....... כשהיקארו נזכר בעיר שסאי סיפר לו עליה שטורוגי'רו נולד בה הוא אומר "אינושימה" כהוא בודק במפה הוא אומר "הירושימה"! בפרק בכלל הוזכר הוזכרו הרבה פעמים גם אינושימה וגם-הירושימה! אז מה אומרים?! זה בילבול של אותה מילה או שתי מילים נפרדות (ומקומות שונים)? אני יודעת שזה לא קשור לפרק של היום ...

Reutgold

New member
אהה

בגלל זה היה קצת בילבול תודה! דרך אגב כתבתי לך למטה את השמות של השירים שאמרתי לך עליהם שלא מושמעים באנימה...

Tenguy

New member
והספיישל זה עוד 2-3 פרקים (77 סה"כ)

וחסר להם שלא ישדרו את הספיישל... והלוואי יהיה עוד ספיישל עד לסוף המאנגה

Goggle Girl

New member
עבר יותר מדי זמן כבר, לא ניראה לי

יעשו. והספיישל הוא ספיישל, הוא לא נחשב במניין הפרקים, אחרת גם העוד כמה ספיישלים שיצאו נחשבים

Reutgold

New member
אבל את הספיישלים

של אינויאשה שידרו... או שזה לא ממש אותו דבר כי הספיישלים שובצו בין הפרקים ולא בסוף האנימה.. אבל שידרו אותם גם אחרי האנימה בשלמותם (לא חילקו אותם לשני פרקים) לא יודעת מקווה..

Mor L

New member
אני נושאת תפילה...

אם אל הגו קיים, בבקשה תעשה שישדרו את הספיישלים...

Reutgold

New member
אני מקווה שידרו..

שלחתי שאלה לערוץ... פעם הם היו עונים לי יום אחרי (תלוי גם בשעה ששלחתי) אבל עכשיו הם יכולים גם חודש אחרי...(או שיש לי בעיה באימל מה שלא נאה לי)... מקסימום נראה מהאינטרנט...

Noriko Chan

New member
הספיישלים של אינויאשה הם חלק מהסדרה

הם נחשבים לפרקים 133-134, 147-148 ושני הפרקים האחרונים- 166-167, לעומת היקאגו שהספיישלים הם חלק נפרד מהסדרה.

liran 1 0 1

New member
התחלה מזה יפה

סאי ממש חמוד ככה איזה תסרוקת היה לילד ההוא??

אהה... יופי לך?

אני, אישית, לומדת בתיכון. אני, אישית, צריכה לקום בשבע בבוקר 3= אני, אישית, הייתי מאווווד מותשת אתמול~ אני, אישית, לא אתה P:~ אה. זהו 3:

liran 1 0 1

New member
באמת???

גם אני, אישית, לומד בתיכון. גם אני, אישית, צריך לקום בשבע בבוקר גם אני, אישית, הייתי מאוד עייף גם אני, אישית, לא את (אבל דומה)

Tenguy

New member
באמת? ב-7 בבוקר? יש כבר אור בחוץ?

אחד שקם לא לפני 8 וחצי בבוקר....

למעלה