פרק 66

star_female

New member
כן, הוא מתחיל ב-6 וחצי בערך

תלוי במזג אוויר. בכל מקרה, ברבע ל-6 אין אור. (וב-5 ורבע בטח גם לא... אבל את זה אני אדע יותר טוב מחר x_x)

ד פ נ א

New member
../images/Emo46.gif אתה לא פייר....

אני קמה בשעה 6:00, וזה נחשב מאוחר. הילדים שלי לא אוהבים לישון
מענין מתי אחותך כמה, תשאל אותה בהזדמנות...

אני חושבת שגם לא דומה 3=

*מצחקקת* בכלמקרה, אני הייתי יותר מותשת ממך 3:~ פיזית ורוחנית. תאמין לי >>; *מתה*

Reutgold

New member
מה כ"כ נורא לקום

בשעה 7 בבוקר? מכתה א' אני קמה ב7 וגם אני בתיכון..(בעצם עכשיו גמרתי יב') אין לכם שעות 0? לקום ב06:30 גם בחורף...ברררר!

liran 1 0 1

New member
כל הכבוד לך!!

זה ברגל טוב לחיים (לקום מוקדם) היו שעת 0 פעם היום אין דבר כזה (חוק חדש משהו)

Reutgold

New member
עזבו מלקום מוקדם

לגמור מאוחר יותר מעצבן... הכי מאוחר-17:45... הכי מוקדם-16:00 איזה סטייה מהיקארו נו גו..

liran 1 0 1

New member
אני זוכר ששנה שעברה

וגם קצט השנה היינו מתחילים ב-8+- לילמוד ואז יש פרויקט ועוד פרויקט בקיצור יצא שמתחילים בשמונה בבוקר ומסיימים בשמונה בערב וזה היה כמה ימים בשבוע לפעמין מרגישים כאילו אין חיים אישיים יותר אין לך זמן לבד... אתה כל הזמן לומד ולומד או בדרך ללמוד זה ממש מעצבן

Reutgold

New member
אוי הזכרת לי

שפורום עשינו את טקס המסורת הקבוע "הרבנית"-שבוחרים תלמידה מיב' שקובעת חוקים שגם המורים מצווים לקיים אותם במשך כל פורים.. ובהכתרה עושים מופע מסויים וצריך גם תפאורה ושחקנים וכל זה.. אנחנו לשם שינו העלנו את הסרט\מחזמר "קזבלן" והיינו באים בין 8-10 ונשארים בין 10 בלילה לפחות.. לפעמים גם 11 בלילה...(כי בית ספר נסגר ב11 בלילה...)..אחרת רוב הסיכויים שהיינו נשארים עד הבוקר וזהו... כי היה לנו דחק רציני בזמן.. היה שבת מעוניינות שהשכבה אירגנה והיו לנו בגרויות בין לבין... זהו... היה כיף!

Tiger Eye16

New member
חחחח פרק מצחיק..

חח איזה חמוד סאי היה התחלה.."היום תהיה הסצנה שבה מחצתי את אקירה! כן כן אותה סצנה בדיוק!!. אה לא??.. אז אני בטח אופיע. אני גם לא אופיע???.." *חושך* "קיוויתי..." ואיזה מוזר לראות אותם פתאום קטנים... אני זוכרת שבתחילת הסידרה ראיתי תמונות שלהם כשהם יהיו גדולים והם נראו לי ממש מוזר.. וחח עכשיו כשהם קטנים זה(!) נראה לי מוזר.. אבל פרק חמוד מאוד ללא ספק!

זה היה פרק כל כך יפה !!!! ../images/Emo23.gif

~~~ "ויום אחד,אני אמעוד בראש עולם הגו,כמו אבא,ואמשוך איתי אחרים" ~~~ אקירה היה כזה מתוק , עם העיניים הגדולות והקול החמוד !!!!
אבל כאב לי הלב ,כשאקירה הפסיד להיקארו ,בעיקר אחרי שאביו היקר שיבח אותו מזה זמן רב ... ~~~ "שלום , אני טויה אקירה ,רוצה לשחק ?" ." כן ,אני שינדו היקארו ,אני בכיתה וו" ~~~ הם היו כאלה מתוקים יחד !!!! הקטע עם סאי בהתחלה מה זה קרע אותי !!!! ~~~ "כן , כן ,היום משדרים את הפרק בו מעכתי לאקירה את הצורה ! אה ... מה, לא ? אבל ... קיוויתי ... " ~~~ זה היה כזה חמוד !!!!

harar8

New member
איזה פרק חמוד^_^

איזה חמוד אקירה, ואיך הוא שמח על זה שאבא שלו שיבח, איכשהו ידעתי שבסוף היקארו יגיע (הסדרה לפעמים צפויה) וסאי בהתחלה היה ממש חמוד ומצחיק

Mor L

New member
אני לא אהבתי את אקירה בפרק הזה....

הוא חמוד מאוד כן, אבל הוא שחצן, מתנשא, שאנן, והכי גרוע זה שאין לא טיפת צניעות שהיתה לו בכל הסידרה! הוא לא הגבר שאני אוהבת (בן 14.5 אבל גבר גבר). הוא סתם ילד קטן מפונק שעוד לא למד את טעם התבוסה והחיים האמיתיים וחי לו בעולם המושלם שלו. חבל דווקא שהוא שיחק נגד הילד החלש הזה בדיוק לפני היקארו. הוא איבד את הנחישות והכוח שהיו לו בציפייה ליריב חזק, ולכן הוא זלזל בהיקארו (למעשה בסאי) וזו אחת מהסיבות שהוא לקח את זה קשה כל כך. אם הוא היה משחק נגד היקארו ישר, בלי הילד המעצבן הזה לפני, הוא עדיין היה מצפה ליריב חזק, ואולי ככה המפלה היתה נורמלית יותר, חלשה יותר, והוא היה רגוע יותר ולא כזה אובססיבי (כמובן שאז לא הייתי אוהבת אותו, וכנראה לא היה כל כך טעם לסידרה, אבל אתם מבינים למה אני מתכוונת...)

ד פ נ א

New member
הפרקים האחרונים ששודרו 63,64,65

אני ממש מרגישה שהם באים לסגור לנו קצוות, איך הכל התחיל, ומה עם איסומי... אני בטוחה שאם הייתי גרה ביפן, והם היו שמים לי את הפרקים המעצבנים האלו, ושם אני מבינה זה שודר פעם בשבוע, הייתי פורצת למשרדי החברה מאיימת בנשק שיתנו לי את הפרקים הנותרים, ובורחת....

magicalgirl

New member
../images/Emo204.gifנמ =/

הפרקים ה"א קשורים לעלילה"[לא עם איסומי האחרים] יותר משו כמו ספיישלים... והאמת הם די מעצבנים ולא קשורים =/

למעלה