פרק 65

star_female

New member
אני אנצל את השרשור הזה...

(לא נצל"ש, אל תדאגו) כדי לכתוב על הכמה פרקים האחרונים שחיכיתי איתם יותר מדי מחוסר זמן וכוח ולא כתבתי עליהם בשרשור שלהם. מדובר על הפרקים מ-60 והלאה. (המשך בהודעות הבאות)

star_female

New member
פרק 60

פרק 60 - sayonara hikaru שלום, היקארו. החלק הראשון של הפרק: היקארו וסאי בבית של סבא של היקארו. היקארו לא רוצה להאמין לזה שסאי עומד להיעלם. גם כתם הדם שנראה מטושטש יותר, גם סאי שאומר לו... הוא בטוח שסאי שוב אנוכי ולא מתייחס לזה. זה בגלל שהוא לא רוצה להודות בזה. זה ברור בצורה כואבת יותר מאוחר. הוא לא מעלה את האפשרות הזאת על דעתו גם בגלל שזה לא נראה לו הגיוני להיעלם אחרי 1000 שנה אבל לדעתי גם בגלל שהוא מפחד שזה באמת יקרה אז התת מודע שלו לא נותן לו לחשוב על זה. הרי מי חושב ברצינות שהוא הולך להיפרד ממישהו שכל כך קשור אליו? אני מכירה את זה קצת באופן אישי, וזה השאיר בי חותם עמוק אם לא טראומה (אמנם מי שנפרדתי ממנה לא מתה חס וחלילה אבל הקשר התנתק וזה היה מאוד קשה) אז אני מבינה קצת את מה שהוא עבר. "היקארו, בוא נחזור הביתה ונשחק. אתה יכול לשחק נגד סבא שלך מתי שבא לך" "על מה אתה מדבר, איתך אני יכול לשחק כמה שבא לי" "היקארו, אני... היקארו! אני עומד להיעלם בקרוב!" "שוב אתה מודאג משטויות?" זה כל כך עצוב כשיודעים שזה ממש לא שטויות ושזה עומד לקרות הרבה יותר קרוב ממה שאפשר לחשוב. מצד שני, מה שסאי ביקש זה לחזור הביתה ולשחק - הוא נלחץ מזה שהוא יפסיק לשחק, שזה הגיוני אחרי כל כך הרבה זמן שזה הדבר היחיד שהחזיק אותו, אבל הוא גם לא היה מוכן עדיין לחשוב על הפרידה שמצפה לו מהיקארו. החלק השני של הפרק: אירוע הגו. זה היה חלק קצת יותר קליל (בעיקר בזכות אוגאטה, שעד כמה שהוא מטריד הוא פחות אנגסטי מסאי), אבל גם בו היו מטענים רגשיים. היקארו: "גם אוגאטה כאן. כדאי שאתרחק ממנו" ... טראומה? אשיווארה: "אם אזלזל בו מי יודע מה הוא יעשה לי" אוגאטה: "אשיווארה!" ... גם לו יש טראומה? אוגאטה שיכור ---> מטריד. גם אני הייתי מפחדת. (חוץ מזה שריח של אלכוהול וסיגריות זה ממש לא משהו) "אתה לא צריך לפחד" זה לא קצת כמו להגיד "אני לא חשוד" כשאתה פורץ לבית של מישהו? (קורה ביותר מדי אנימות XD) *אוגאטה מתקרב להיקארו יותר מדי* "תן לי לשחק נגד סאי" וסאי מסכים לשחק נגד אוגאטה שיכור כי הוא יודע שלא יהיו לו עוד הזדמנויות. במצב רגיל הוא בטח לא היה מסכים. קצת הטריד אותי שהוא רצה "לענות לנחישות שאוגאטה הפגין בבית חולים", כאילו זה לא היה נראה כאילו אוגאטה הולך לתקוף את היקארו עוד שנייה o.o; היקארו: "אוגאטה-סנסיי, תשחק נגדי עכשיו" אוגאטה: "טוב, נסתפק בך" נסתפק... זו לא מילה שמתארת את היקארו אפילו בשלב הזה. הוא לא משתווה לרמה של אוגאטה, מן הסתם, אבל יש לו פוטנציאל אדיר בכל זאת. ההליכה במסדרון... ועוד מונולוג של סאי. "אלים, למה בחרתם בהיקארו?" "אני אעלם ורק היקארו..." "הקנאה בהיקארו שימשיך לשחק אוכלת אותי" "זה לא הכל... אני לא רוצה להיפרד מהיקארו" "גם מטורג'ירו לא רציתי להיפרד" "אני מצטער, היקארו. אני אעזוב בקרוב" סאי מתמודד עם העובדה שהוא יאלץ, חוץ מלהיפרד מגו, להיפרד גם מהיקארו. אף פרידה היא לא קלה, בטח כשזה מישהו שחיית איתו שנתיים בלי הפסקה. אני בטוחה שהוא היה עצוב בכזאת רמה גם כשטורג'ירו נפטר, אבל לזה היה לו זמן להתכונן נפשית והוא לא נפרד מהכל אלא רק מהאדם הזה. הציורים באמת יפים במיוחד בפרק הזה. זה מגיע לסאי. ;; החלק השלישי: בחדר של היקארו. סאי רוצה לשחק כמעשה אחרון לפני שהוא נעלם. הוא לא נפרד מהיקארו - אולי הוא מפחד שהיקארו שוב יחשוב שהוא סתם אנוכי ולא יאמין לו או שהוא מפחד שהיקארו כן יאמין לו ויהיה עצוב או יכעס עליו. מוזיקת הרקע בקטע הזה היא לדעתי המוזיקה הכי יפה בסדרה, אבל יכול להיות שזה בגלל מה שהיא מזכירה לי... קוראים לה Sayonara Hikaru, כמו השם של הפרק. רק לשמוע את המנגינה הזאת יכול להביא לי דמעות לעיניים (אין הרבה שירים שיכולים לעשות את זה, בטח שלא מוזיקות רקע). היקארו עייף. אם הוא לא היה כל כך עייף אולי הוא היה שם לב למשהו, אבל הוא באמת מותש מהיום הארוך שעבר עליו (לשחק עם אוגאטה שיכור ולקום מספיק מוקדם בבוקר בשביל להתחמק ממנו, ואז נסיעה ארוכה ברכבת... שינה ברכבת היא ממש לא מספיק עמוקה כמו שינת לילה במיטה, מניסיון, ושינה בבית מלון היא פחות עמוקה משינה בבית). בכל מקרה, היקארו עייף אבל הוא בכל זאת מסכים לשחק... למרות שהוא לא חוסך בתלונות. אולי פשוט אין לו כוח להתווכח. והמונולוג האחרון של סאי... "לפני 140 שנה טורג'ירו השאיל לי את גופו. אם טורג'ירו התקיים למעני, אני התקיימתי למען היקארו והיקארו קיים בשביל מישהו אחר. ואותו מישהו קיים בשביל מישהו אחר. אלף שנים ואז אלפיים נאספות כך. זו הדרך הארוכה אל המהלך האלוהי. התפקיד שלי הסתיים. אה, נכון. היקארו? היקארו? היי, היקארו? אתה לא שומע אותי? היקארו, שמחתי..." נקטע ככה באמצע המשפט כשהוא לא יכול אפילו לראות יותר את היקארו, והיקארו מרוב עייפות בכלל לא שם לב שסאי לא נמצא שם יותר, סאי נעלם. למרות שהוא נעלם באמצע המשחק, במילים האחרונות שלו הוא רצה להגיד משהו להיקארו... משהו שלא נדע כנראה לעולם. "היי, תורך. אמרתי שתורך. סאי?" "סאי?" המבט המופתע הזה של היקארו יכול לגרום לי ליותר עצב ממה שהדמעות שלו או המונולוגים של סאי יכולים, כי זה מראה עד כמה היקארו בכלל לא ציפה לזה. הוא לא מבין שסאי נעלם, הוא לא מבין מה קרה והוא לא יכול לעשות כלום חוץ מלנסות להבין בעצמו משהו שהוא בכלל לא מוכן לו נפשית. בכל אחד מהחלקים כשסאי דיבר (קודם עם היקארו, אחרי זה לבד, ואחרי זה כשהיקארו כבר לא שמע אותו) היקארו לא הקשיב לו. (במונולוג במסדרון ראו את העורף של היקארו מופנה לסאי) טריוויה על הפרק הזה: מהחלון של היקארו כשהוא מגיע הביתה ופותח אותו (בפוזה מאוד מעניינת, דרך אגב) אפשר לראות את הדגלים של יום הילד היפני שחל בתאריך ה-5/5. היום הזה זכה לכינוי "יום הגו" בקרב מעריצי הסדרה (ברצינות, חוגגים אותו בכל שנה כבר 3 שנים בפורומים) בגלל שהוא מורכב מהמספר 5 שמבטאים אותו ביפנית "גו" (שנה שעברה זה היה 5/5/5) וגם בגלל שזה תאריך מאוד חשוב בסדרה עצמה, היום שבו סאי נעלם. זה היה ארוך... אבל הייתי צריכה להוציא את זה. וגם חשבתי בדרך על דברים חדשים. ^^

cRitiCaL KitTy

New member
המוזיקת רקע...../images/Emo113.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif

גם אני שמתי לב לזה ואני בדרך כלל מתעלמת ממוסיקת רקע... היא כלכך עצובה... איך שהיא התחילה חשבתי לעצמי 'שיט! עוד כמה שניות אין סאי...' אבל גם לדעתי היא הכי יפה בסדרה...

star_female

New member
פרק 61

פנטזי, הפתיחה האהובה עלי
מילים יבואו בהודעה האחרונה. ^^ פרק 61 - סאי נעלם? (זה לא הולך להיות ארוך כמו הקודם XD זה היה פרק פחות כבד, אני לא רואה אותו שוב עכשיו ואין לי כוח לכתוב עוד מגילה כזאת) אהבתי שהמוזיקה הפסיקה כשסאי אמר שהתפקיד שלו נגמר. אמנם המוזיקה לא היתה Sayonara Hikaru אבל גם זאת שהיתה יפה. החיפוש מתחיל... היקארו חושב שסאי מתחבא ומחפש אותו... שמים לב לזה שהוא עייף. חלק מההשערות שהיו לו: שירותים, אמבטייה, ארון... "השארתי אותו בבית מלון?" "יכול להיות שהרוח העיפה אותו?" הוא לא בבית אז הוא מחליט לחפש בחוץ... אמא של היקארו: "היקארו, לאן אתה הולך?" היקארו: "לאן? לא יודע. לארגון הגו, כנראה" אמא של היקארו: "כנראה?" "לאן לעזאזל הוא הלך? כאילו שהוא נעלם! ... לא יכול להיות..." בבית של סבא... הגובאן שסאי בילה בו 140 שנה. הכל נעלם. הדם של טורג'ירו, הדמעות של סאי... "יכול להיות שהוא באמת נעלם? ... לא יכול להיות" הוא נשמע מפוחד. ומן הסתם מתכחש... "הרוח תצא ותתפוס אותך" "זה בדיוק מה שאני רוצה!" היקארו חושב שסאי לא נעלם כי הוא לא ביצע את המהלך האלוהי... כמובן, תירוץ כדי לא לחשוב שזה נכון. הוא ממש נכנס לפאניקה. "הוא עף לשמיים ו... הוא יכול לעוף? ...הוא בטח למד לעוף והלך לבלות איפשהו" איפה? במקומות האהובים עליו. "איפה אינושימה?" היקארו מוכיח ידע נרחב בהסטוריה של יפן XD "אני לא מוכן שהוא יעלם בלי לומר מילה" קאוואי-סאן: "עבדתי המון בחגים" רק הערה - בתחילת מאי יש ביפן שבוע חופש שיש בו כל מני חגים (ביניהם יום הילד מהפרק הקודם). "כשאתה יוצא למסע אתה צריך לבלות" אבל היקארו לא הולך כדי לבלות... "צריך לחצות את הים?" "'שימה' זה אי" היקארו מוכיח ידע נרחב בגיאוגרפייה של יפן XD היקארו ממשיך לחפש באתר הנצחה באינושימה, אולי סאי נמצא בגובאן של טורג'ירו? נורא אהבתי שהם ציירו את כל המקום בדיוק איך שהוא במציאות. "אתה שומע אותי, נכון?" הוא לא אומר את זה בדיוק כמו שסאי אמר את זה בפרק הראשון... "מה קרה, סאי? לא הלכת לבקר את טורג'ירו?" היקארו אמר לאמא שלו שהוא רק הולך לכמה רגעים. בן אדם אחראי XD ארוחת צהריים, היקארו לא מצא את סאי.. איך הוא יהיה רעב? היקארו על הרקע של הים... *-* "זהו זה, אולי הוא חזר לחדר שלי" היקארו מחליט להמשיך את החיפושים בטוקיו. מגניב בגו גו איגו שהם הלכו למקום שאליו היקארו הלך בטוקיו פרק אחרי זה (וגם התמונות מהפעם שהם היו בהירושימה, בדיוק כמו בפרק) מצורפות תמונות מגניבות של היקארו על רקע תמונות אמיתיות מאינושימה.

star_female

New member
4

אגב, כל התמונות הן מסצינות שהיו בפרק (תחנת אוטובוס, הקבר של שוסאקו, פסל כלשהו והמסעדה).

Mor L

New member
וואו מאיפה התמונות?

לא רק שהן בצבע אלא הן גם עם כתוביות ביפנית??... מאיפה הן?

star_female

New member
אתרים יפניים...

מהתקופה שהסתובבתי במלא אתרים יפניים ושמרתי פנארטים
יש לי גם ציורים של סאי לפי הדמיון של היקארו ("אולי הוא עף מהחלון" וכו') אבל אני לא מוצאת אותם עכשיו. אבל אולי עדיף ככה, יש אנשים שעדיין מתאבלים על סאי והתמונות די מצחיקות (הן נראו לי ממש אכזריות אז) :X

Reutgold

New member
המוזיקה שהזכרת

אני לא כ"כ זוכרת איזה מוזיקה הייתה בקטע שסאי אמר שהוא סיים את תפקידו אבל אני מניחה שזאת אותה מוזיקה שהייתה מושמעת בפרק 63 בסוף כשהיקארו חיפש בבית הקברות את סאי בטוקיו.. קוראים לה hitosu no kessoku היא מושמעת דיי הרבה בהיקארו נו גו אני מתה עלייה זה היה ה"שיר" הראשון שהורדתי מהשירים של היקארו היא כזאת עצובה... רציתי לשים אותה בסט קולנוע שאני עושה במסגרת מגמה אבל לא כ"כ יצא..

star_female

New member
פרק 62

פרק 62 - השחקן הכי טוב בהירושימה למי שרואה נארוטו - התמונה לקוחה מהקליפ של Music is my Thing, אבל הסצינה היתה בפרק... והכריחו אותי לעשות את זה.
(אבל יצא משעשע) קאוואי-סאן התערב על כסף... כמובן... שוהיי, השחקן מהירושימה מזהה את היקארו... אבל הוא יותר מדי בטוח בעצמו. קאוואי מכריח את היקארו לשחק XD "יש לשוסאקו קבר גם בטוקיו" ומכאן היקארו רק חושב על איך לסיים את המשחק כמה שיותר מהר... היקארו מנסה להפחיד אותו? לא, הוא פשוט רוצה לסיים את המשחק... לחשוב בזמן שהיריב חושב, גאוני
"סאי, מה דעתך?" "אה?" *פרצוף מבולבל* :< "ניצחתי יותר מדי בקלות? לא רציתי להסתבך עוד..." משחק מעולה. גרם לי להבין עד כמה היקארו טוב. לדעתי הוא לפחות ברמה שטויה היה בה כשהם נפגשו, וזה אחרי רק שנתיים של משחק (לעומת טויה שהתחיל בגיל הרבה יותר צעיר ושיחק כבר 9 שנים בתקופה הזאת). הוא חושב שהוא ינצח את היקארו יום אחד? לפי קצב ההתקדמות של היקארו זה לא הגיוני... ואם היקארו לא ישחק יותר אז בכלל. ^^; היקארו רץ בפאניקה בין הקברים וצועק סאי... נשמע כאילו הוא עומד לבכות בגלל שסאי לא שם. "מה קרה? אתה מחפש משהו?" "כבר חיפשתי בארגון, וגם בעליית הגג של סבא הוא לא נמצא. סאי, איפה אתה?" וגם בחדר שלו הוא לא נמצא... היקארו מת מעייפות ובכל זאת הולך לארגון הגו להמשיך לחפש. "סאי... למה נעלמת? אני לא מבין" "בעליית הגג הוא אמר שהוא יעלם בקרוב ואני התעלמתי ממנו. לא האמנתי שסאי יעלם. לא האמנתי בזה לרגע" הוא ממש עומד לבכות ;;

star_female

New member
פרק 63

(השרשור עדיין קופץ אבל אני לא אכתוב היום על 64 אז אני מעדיפה לכתוב את זה כאן שיהיה קצת מסודר :X) פרק 63 - לא אשחק יותר היקארו באמת ציפה שיהיו רוחות בחדר הזה... "עוד לא ראיתי אף קיפו של שוסאקו" אם טויה היה שומע את זה הוא היה מאבד את השפיות שלו לחלוטין XD היקארו מגושם ^^; אבל זה בטח מעייפות... "אני מכיר את סאי בהווה, למי אכפת איך הוא שיחק בעבר?" המשחק שהיקארו הסתכל עליו הוא משחק מפורסם, והמהלך שהוא דיבר עליו נקרה the ear-reddening move (על שם מה שהוא גורם ליריב). "הוא גאון. הייתי צריך לתת לו לשחק יותר. היה עדיף שהוא ישחק ולא אני. למה לא הבנתי את זה עד עכשיו?" "אם סאי היה משחק, גם טויה היה מאושר. הייתי צריך לתת לשחקן גאון כמו סאי לשחק כל הזמן" "וזה בדיוק מה שטורג'ירו עשה" "אני לא ידעתי לשחק ולא הבנתי עד כמה סאי טוב. אני רציתי רק לשחק בעצמו וכשהבנתי בסוף עד כמה סאי מוכשר עדיין חשבתי רק על עצמי! אדיוט, אני אדיוט!" "הייתי צריך לתת לסאי לשחק מהתחלה" "אני לא אגיד שאני רוצה לשחק יותר" "בקשה, אלים, תחזירו אותי להתחלה, ליום שפגשתי אותו לראשונה!" ... ומן הסתם, התפילה לא נענית. מעניין מה האיש מהארגון חשב על הבכי של היקארו... משחקי אוטאי. טויה ו-וואיה מחכים לשינדו. טויה: "שינדו, למה לא באת?" *שניהם מסתכלים על המושב הריק של שינדו* ^^; טויה: "רציתי לראות את המשחק שלך היום. אתה לא תגיע?" הוא נשמע כאילו היקארו מבריז לו מפגישה ^^; (אבל אלה נסיבות קצת יותר מצערות ממה שקרה לאבא של אקירה כשאקירה לא בא לשחק נגד היקארו...) וואיה חושב גם על טויה, אבל טויה מרוכז רק בהיקארו ^^; בי"ס, למי שאמר שלא מראים אותו... אז עכשיו הוא יותר חשוב כשהיקארו לא רוצה לשחק יותר גו. wakajishisen... טורניר האריות הצעירים. *טויה מכה את הקיר* *מבט מטורף בעיניים* *-* נו, הוא לא אלים כלפי בני אדם (... חוץ מהיקארו), אבל כלפי קירות כן XD היקארו מתאכזב כשאומרים לו שסאי לא נמצא באף רישום רשמי ומרגיש לבד, היחיד שיודע על קיומו. ועם הגאונות שהוא יודע שהיתה לסאי... זה בטח מאוד קשה. :< אקארי לא מבינה שהוא החליט לא לשחק... ולוקחת את זה באופן אישי. לא שלהיקארו יכול להיות פחות אכפת כרגע. "טויה, רציתי שתביט בי באותו האופן שבו הבטת בסאי, אבל זה בלתי אפשרי. אין לי סיכוי להתעלות על סאי." עם מחשבות כאלה ברור שהוא לא יוכל... "סאי, למה נעלמת?" הוא כבר לא נשמע כאילו הוא עומד לבכות אלא רק עצוב ומבואס. דירת החדר של וואיה ^^; לגמרי תלוי בהורים ובמורה שלו... אבל עדיין דירה. החיים של מי שלא עבר את הבחינה... קשים
וואיה מופתע שאיסומי נסע... זה נכון שהם לא מדברים הרבה מאז שאיסומי פרש כי וואיה רצה לתת לו זמן לבד... "איסומי בסין?" "היקארו בספרייה? מה הוא עושה?" "שום דבר, רק בוהה באוויר" "זה לא מתאים לו" היקארו מנסה להבין מה קרה לסאי ולמה הוא נעלם... "מה יש לך, טויה?! למה אתה תמיד מופיע בפתאומיות? אתה תעשה לי התקף לב! מה אתה עושה פה?" XD *טויה מטריד אותו בשאלות... הוא באמת נשמע מודאג* טויה אומר להיקארו שהוא לא חושב שהוא לא מספיק טוב. היקארו חושב שזה בגלל שטויה רואה בו את סאי, אבל זה כבר ממזמן לא רק בגלל סאי... "לא אשחק יותר." טויה: *פנים רועדות, לב שבור, קם וצועק על היקארו* היקארו בורח, וטויה שואל אם הוא לא נהיה מקצוען בשביל לשחק נגדו... "סאי!" ;; אם היקארו לא היה כל כך מרוכז בזה שטויה רוצה לשחק נגד סאי אולי הוא היה מבין שזה לא רק סאי שטויה רודף אחריו...

Navidshi

New member
../images/Emo182.gif Ear-reddening move

המהלך נקרא ככה לא בגלל מה שהוא גורם ליריב באופן כללי, אלא בגלל מה שהוא עשה ליריב הספציפי נגדו הוא בוצע; כל המקצוענים שצפו במשחק בין שוסאקו לבין Gennan Inseki היו בטוחים ש-Gennan עומד לנצח, ורק שחקן אחד חלש חשב אחרת. כששאלו אותו איך הוא ידע, הוא אמר שכאשר שוסאקו שיחק את המהלך (127) האוזניים של היריב האדימו, מה שהראה שהוא נלחץ...

star_female

New member
לזה התכוונתי...

אני חושבת. ^^; עבר קצת זמן מאז שקראתי את ההסבר הזה. :X

star_female

New member
65

(64 יבוא בשרשור נפרד כנראה. אני רוצה לראות שוב את גרסת הספיישל שלו ולהשוות.) פרק 65 - איסומי נו גו עוד פרק עלילתי~ מגניב ששמרו על השם המקורי ^^ איסומי
סאקורנו מכוערת... מעצבן אותי שהיא קוראת לו שין-צ'אן ולא מסבירים בכלל למה :< צ'או חמוד~ D: היקארו מעלה זכרונות בגן שעשועים :< "שינדו!" "וואיה" "מה אתה עושה?" "מה אני עושה? מה אתה עושה כאן, וואיה?" ^^; "כשאתה שותק אני לא יודע מה אתה חושב" "איך אני אמור להגיד לו שגו כבר לא מעניין אותי?" "אני כבר רוצה לראות את סאי" זה נשמע קצת כמו מריבת אוהבים אם זה לא היה על גו ^^; וואיה תוקפני ^^; "אני מתחיל! 14-6, הושי!" *היקארו בורח בצרחות* ... וואיה, זו לא הדרך לגרום לו לחזור לעצמו... XD איסומי: "אני צריך ביטחון עצמי" got that right... איסומי מסמיק
לה-פינג~ "מה זה ווא-יה? הוא דיבר עלי?" "גם לוואיה יש פופיק בולט כמו שלי?" *חושף את הפופיק שלו* XD הוא כזה חמוד~ "אסור לי לאבד ריכוז בגלל גרסה צעירה של וואיה"
"אני לא יכול להפסיד לו" בטח
"הוא צחק עלי :OOO" איסומי נפגע יותר מדי בקלות והוא גם יהיר. >.> ספיד גו D: זו פעם ראשונה שמראים בסדרה... "יש לי חדר כפול, מיטה אחת פנויה. רוצה לבוא?" יאנגהאי... מתחיל עם איסומי XD

cRitiCaL KitTy

New member
הוו^_^../images/Emo113.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif

איזה חמודה ההתחלה של הפרק... עם היקארו ו-וואיה זתאומרת... הוא כזה חמוד כשהוא מבהיל אותו!! ואז היקארו רץ משם, שוב, באוקאיות מובהקת... לא'כפת לי. הוא עדיין סמא על אקירה. לי-פינג(נראה לי) כזה חמווווד! הוא צ'יבי וואיה והוא גורם לאיסומי להתגעגע לוואיה
כן כן. כי ככה החלטתי נו. הומממ מיאו וזהו...

Mor L

New member
איזה פרק מעפאן!

אני שונאת את הפרק הזה! אני שונאת את כל הפרקים שמדברים על איסומי! הוא כזה חור בראש!!! גם במאנגה נכנסתי לדיכאון טוטלי מכל הברברת סביבו ורק חיכיתי שזה יחזרו לעלילה הרגילה... אוף.......

magicalgirl

New member
../images/Emo204.gifלא מסכימה >>

דווקא איסומי ממש חמוד,רק שאמממ יש לו מצבי דיכאונות לאורך חצי מהסדרה ^^"...

למעלה