פרק 64

harar8

New member
פרק 64

היום היה פרק מיוחד מהתקופה שהיקארו בכיתה ז' ביחד עם סאי ואיך שהוא הסתבך בצרות, זה היה פרק מצחיק
וסאי צ'יבי בהתחלה כל כך חמוד!!!!!^_^

Tiger Eye16

New member
חחחח נכון ../images/Emo13.gif

אני כל כך אוהבת את סאי... חחח כל הפרק צחקתי.. "כשהוא מחייך הוא נראה כמו קרפדה... ואני שונא קרפדות!!"... (סלחו לי אם הציטוט לא מדוייק.. )

Reutgold

New member
חשבתי שיראו כל מיני קטעים../images/Emo58.gif

קצרים לא קטע אחד ארוך...קצת התאכזבתי..לא נורא... אבל היה חמוד עם הבייסבול! "היקארו מה אתה עושה עם חרב העץ הזאת" (בערך) "הוא זרק כדור" "זה מדהים זה נכנס ישר לכפפה" "סאי זוז!" איזה חמוד סאי עם כל השיקשוקים שלו בגלל החיוך שלצ המוכר פני קרפדה "אימ'לה! כשהוא מחייך ככה הוא נראה כמו קרפדה , אני שונא קרפדות" חחחחחחח היה קטע אחד (אולי זה הספוילר לא יודעת) שראיתי בסירטון אחד שחשבתי שזה יהיה אתמול... היקארו שיחק בבית ספר עם כדור (מחניים או משהו לא משנה) הקיצר פתאום עובר מטוס למעלה וסאי מצביע בצורה מושכת צומת לב אל המטוס ואומר משהו (היה מוזיקה לא שמעתי ואין תרגום) והיקארו מסתכל עליו וחוטף כדור כואב בפרצוף .. כמעט נפלתי על הרצפה מרוב צחוק.. בטח אח"כ הוא הרג את סאי (בעצם הוא כבר מת).. וסתם חשבתי שזה יהיה אתמול... אבל היהפעם איזה קטע עם מטוס שסאי נבהל בפרקים הראשונים אבל לא נראה לי שזה אותו מקרה...

Reutgold

New member
חבל פיספסתי!

תודה בכל מקרה.. אמור להיות שידורים חוזרים של היקארו נו נכון. עד עכשיו היה פרוטס באסקט 3 פעמים אינויאשה פעמיים.. אז מן הראוי שגם היקארו ישודר פעמיים... אתם תיראו שוב? אני כן...

Tenguy

New member
מוזר.. ראיתי גירסא אחרת של הפרק הזה

ודווקא הגירסא השנייה הרבה יותר מצאה חן בעיניי... ההתחלה הייתה אחרת לגמרי. גם סאי היה הרבה יותר סאי... מרשים, רציני ודראמטי (חוץ מהקטע המצחיק במגרש הביסבול). גם הילדה היתה הרבה יותר נורמלית ופחות "השתוללה" בחנות כמו בפרק הזה. הכי אהבתי זה שהילדה הזכירה לסאי ילדה באותו גיל שהכיר לפני 1000 שנה בארמון, שהייתה דומה כמו שתי טיפות מים לילדה שהיתה בחנות (ובגלל זה הוא רצה לעזור לה). גם הצלחת בפרק ההוא הייתה הרבה יותר יפנית ו"פרחה" בפרחים ועלים יותר יפה (לדעתי) מהצלחת קצת הקיטשית בפרק הזה... מוזר, לא ברור לי מה קרה פה? אבל זה מאד נחמד לראות שתי גירסאות של אותו פרק.

star_female

New member
זו גרסת ספיישל של הפרק

אני לא זוכרת מה הסיפור שלה (ז"א אם היא יצאה ישירות ל-DVD או שודרה בטלויזיה) :X לא זכרתי את השינויים האלה, כנראה שאני צריכה לראות שוב את הגרסה הזאת. ^^

Navidshi

New member
../images/Emo182.gif יכול להיות...

שהיה מדובר בגרסת OAV? אולי אחד מאלו ש-Shounen Jump מוציאים כל שנה? יכול להיות שלקחו את העלילה הכללית שלה והפכו אותה לפרק בטלויזיה, למרות שכבר נאמר בזמנו, פרק filler-י מיותר לחלוטין. אבל ממש אהבתי את האגרטל.

star_female

New member
לא בדיוק פילר כי הוא הופיע במנגה...

בווליום של ה-side stories. כל אחד מהם יכול להיחשב בתור פילר אבל הם בכל זאת מרחיבים את הדמויות... ובכל זאת, לפי מה שזכור לי, זה הסייד סטורי שהכי פחות נהניתי ממנו.

koko123

New member
לא הבנתי כלום...

ראיתי מאמצע הפרק ולא הבנתי כלום!!!!! איך סאי חזר? ונגד מי הם שיחקו? מישהו יכול להביא לי תקציר של הפרק ואם אפשר תקציר מפורט..

harar8

New member
הסברתי כבר

זה פרק מיוחד שמראה את התקופה של היקארו וסאי מתי שהיקארו למד בכיתה ז' הפרק הוא מהעבר, סאי לא חזר לצערי;;

Reutgold

New member
איזה פרק יפההה

היה לי מוזר אחרי הרבה זמן שלא ראינו את סאי תאום לראות ולשמוע אותו שוב...גם אם זה בעבר... אוף עכשיו הוא עוד יותר חסר לי ממקודם אוףףףף ואיזה מאמי הוא היה בהתחלה

star_female

New member
... רק 4 פרקים XD

למרות שגם כשראיתי את זה ב*רצף* הרגשתי ככה ^^;

Reutgold

New member
נראה הרבה יותר מ-4

פרקים...חבל...סוף סוף שם לי את התמונות...קודם בכלל לא הצלחתי לשלוח עם תמונות..נ.ב מישהו או מישהי יודעת איפה אפשר להוריד את הקליפים של היקארו נו גו?אני לא מוצאת אני יכולה לראות באתר אחד רק און ליין מי שיודע בקשה תשלחו בהודעה פרטית.תודה... אתם יודעחם להיקארו נו גו יש קלפים? יש להיקארו נו גו סרט? במקרה?

star_female

New member
איזה קליפים? של השירים?

אם יש לך פרק שלם את יכולה לראות בו את הקליפ... :X יש קלפים אבל אין לי מושג מה המטרה שלהם או איפה מוכרים אותם. בכל מקרה זה קלפים יפניים. אין סרט אבל יש ספיישל של שעה וחצי, לא ידוע עדיין אם ישדרו אותו בערוץ הילדים.

למעלה