פרק 63

ס א י

New member
../images/Emo115.gif אני עוד שניה יורה בעצמי ><

אני ארצח את היקארו OO;; אזה מעצבן. הפרק היום היה ממש יפה *_________* אבל השני פרקים הקודמים ממש עיצבנו אותי.. זאת הייתה מריחה טוטלית. טוב שהוא לא ביקר בכל מקום אפשרי ביפן OO;; ועד שהוא קולט ההיקארו הזה,אוף OO;; אבל אקיהיקא *___* ני פשוט ישבתי פה וצרחתי על הטלוויזיה בווליומים מטורפים OO;; "היקארו!!! תעצורררררררר" או "אתה לא יכול להפסיק לשחחחחק!!! באקה!!" הוא לא הקשיב לי XD אופאופ, איזה פרק מדכא...

PENELO

New member
@_@~

בזמן שראיתי היקארו .. סבא שלי החליט שבא לו להפריע לי >>" .. אז הוא נכנס לחדר .. והתחיל לשאול אותי כל מיני שאלות ..@_@~ .. ואני לא יכולה לענות לו ><" .. והוא לא מבין את זה T_T .. ואז כשהוא ראה את אקירה הוא אמר "והנה עכשיו אנחנו רואים ילדה עם שיער ירוק" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ואני חטפתי התקפת צחוק X_X~ .. אז יצא שלא בכיתי בפרק .. במקום זה צחקתי XDDD ...>> .. אבל זה פאקינג פרק עצוב .. ;; .. היקארו חייב להמשיך לשחק ! ;~; ..הוא לא מבין את זה ;; .. הוא חושב שהוא לא מוכשר ><" .. סאי היה צריך להסביר לו כמה מיוחד זה היה כשהוא ראה את המהלך ההוא שאפילו סאי לא שם לב אליו ._.

YaaraForest

New member
אני לא יודעת מה איתכם

אבל הפרקים האלה שהיו עד עכשיו היו ממש לא עצובים. והיקארו הזההה מה זה הוא לא משחק?!!? והאקירה הזה כל כךךךךךך תקוע!!!!! אררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר הסדרה הזאת יותר מדכאת מעצובה!

ס א י

New member
../images/Emo115.gif הם באמת לא כאלו עצובים X:

הפרקים שהוא חיפש את סאי יותר עיצבנו אותי מאשר העציבו X: כמעט נכנסתי לטלוייזיה ויריתי בהיקארו מרוב עצבים >< אבל היום זה היה עצוב. היקארו כזה באקה~ הוא לא קולט שהוא חייב להמשיך לשחק OO;; ני התעצבתי כי הוא לא הקשיב לאקירה. ><

devil women

New member
אני כימעט בכיתי...../images/Emo3.gif../images/Emo168.gif

טוב אנ'לא אשקר בכיתי

Yosh Yosh

New member
אני לא סוכה בסרטים

רק לעיתים ממש ממש נדירות. אבל כן, כמעט בכיתי בפעם הראשונה שראיתי את זה. הו, היקארו המסכן
חחחחחחחחחחח זה תמיד בידר אותי לחשוב מה חושבים שאר האנשים בספרייה XD היקארו: אני לא אשחק יותר ;; אקירה: מה?! מה לא תשחק?! בטח נשמעת להם שיחה מפגרת לחלוטין XD

liran 1 0 1

New member
הכי מצחיק היה

שהם מדבים הקול שיא הדרמה "אני לא ישחק יותר!!" ("שקט") "מה זאת אומרת!!!" ("תנמיכו את הקול") איך הם הפריעו אלה

CibiHeart92

New member
גם אני לא בוכה בסרטים

וגם אני בכיתי רק בפעם הראשונה XD ילד מסכן! לא מבין מהחיים שלו ועוד צריך לסבול שאקירה יבוא לנג'ס X3

liran 1 0 1

New member
מה יש לאקירה??

פתאום הוא דואג להיקארו לבכות?? לא היתי קרוב אבל בפרק של אינוישה כמעת בכיתי

CibiHeart92

New member
מה כמעט בכית? XD

אז סאשומארו הרג לשועל כמה פרעושים!! מה הביג דיל? X3

mikokikyo

New member
כנ"ל

כשיש קטעים שמישהו בוכה באנימה זה בדרך כלל גורם גם לי לבכות...ובשני הפרקים היום בכיתי, ראיתי את שניהם פעמיים, ובכיתי ארבע פעמים...טוב נו אז יותר...נדמה לי שאני משתגעת, כי אם השכנים לא היו עושים מסיבה למטה אני ממש הייתי צורחת ביחד עם היקארו:"סאי;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;" סאי;; ;;

Noriko Chan

New member
גמאני בכיתי ^___^ ../images/Emo142.gif

זה היה עצוב. XD אבל היה מצחיק ההווווווווווווווווושי-סאמהההההההההההההההההההההההה בתחילת הפרק XD

Magma99

New member
פרק עצוב..

ממש ריחמתי על היקארו. הוא סוף סוף קלט שרק שמאבדים משהו מבינים כמה הוא בעצם היה חשוב. העיניים אקירה *_* וואו.

Magma99

New member
פרק עצוב..

ממש ריחמתי על היקארו. הוא סוף סוף קלט שרק שמאבדים משהו מבינים כמה הוא בעצם היה חשוב. העיניים של אקירה *_* וואו.

למעלה