פרק 62 - איזה פרק מושלם !!

רינת160

New member
פרק 62 - איזה פרק מושלם !!

הפרק של היום עשה את הסדרה לאחת הסדרות הטובות שיש היום בטלויזיה לדעתי.

LiRoOoZ

New member
../images/Emo45.gif

אחד הפרקים החזקים ביותר שהיו בתוכנית הזאת ובכלל... כל הכבוד להם על ההשקעה והמחשבה..

idanoosh17

New member
../images/Emo45.gif לגמרי פרק מעולה

נהנתי מכל דקה... אהה וכן... אני חדש פה, צופה קבוע של חשופים

evaed

New member
פרק מצויין! השילוב של האירוויזיון והטקסטים של

העלילה= שילוב מנצח!!! הסדרה לא מפסיקה להפתיע!!!!

FreshF5

New member
../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif

מכל השבועות/חודשים(ולא שלא היו שבועות שהיה רצוי לעשות כך), מצאתי לי עיתוי להיתנזרות !!! דווקא בשבוע שכל פרק מעניין ומרתק!!! אבל מה, הצלחתי להיתאפק שלושה פרקים עד למרתון של הסופשבוע ואמשיך בשלי....
יאללה ניקי, צחקי עליי

nik name

New member
../images/Emo6.gif

ואני דווקא להפך,צפיתי בכל פרק בכל יום
ואכן פרק מעולה ,טוסי לראות!!!

FreshF5

New member
../images/Emo178.gif

כמו שאמרתי, התאפקתי עד הלום, עוד 3 פרקים לא יהרגו אותי למזלי שני ימי עבודה עמוסים לפניי, זה יסיח את דעתי.... תודה!! לילה טוב....

../images/Emo13.gif ו-../images/Emo10.gif לפרק של היום

הליהוק של עירית ענבי בתור הסוקרת, והטקסטס שמשלב אירוניה עצמית על הזיהוי שלה בתור מנחת הגרלת הלוטו השבועית, תו"כ עקיצה לגבי האופי שהתקשורת נותנת לבחירות, שמזכיר הגרלות, מזל ופרסים. ליהוק עם מסר ואמירה. נאה נאה
למה מטה 'עלה ירוק' היה צריך להיות מלא בפאלריגים של 'התנועה הירוקה - מימ"ד'? היה נדמה שהתסריטאים והמפיקים של הסדרה עשו יופי של שיעורי-בית בנוגע לפוליטיקה ולמפלגות, עד שבאה הטעות המטומטמת הזאת, כי מישהו סתם התבלבל שם בין שתי המפלגות. ועוד קטע מיותר - ברק אור מוצא סטוץ במטה 'שס'. אפשר היה לוותר על זה, ולהישאר עם פרק מצויין. חוץ מזה - פרק חזק, בהחלט עושה טעם של עוד, ומזכיר לנו ש'חשופים' היא כבר מזמן לא רק טלנובלה.

OOOO0

New member
הם לא התבלבלו.

הם ציינו פרק לפני ש"עלה ירוק" ו"התנועה הירוקה-מימ"ד" החליטו לאחד את המטות שלהם.

Jolleen

New member
באמת פרק יפה../images/Emo13.gif

אם ככה היה פרק 62 אז מה יהיה כשנתקרב יותר לפרק האחרון..?
אני חייבת להגיד שאני לא אוהבת את המשחק של יורם בינור.. הוא ממש לא משכנע אותי אז ככה שהסצינה שלו לא הייתה לי מספיק חזקה כמו שהיא צריכה להיות אבל לא משנה, העיקר שהבנתי את המסר
אהבתי איך שגלי דחפה את מלכה, הפעם זה הגיע לה! היא באמת חצתה את הגבולות.. טוב בעצם אני לא יודעת אם היא הייתה צריכה לנהוג איתה באלימות, אבל היא באמת הייתה צריכה להראות לה את הכעס שלה כלפיה. האם גלי תתאבד?

EFRATY10

New member
לדעתי היא תירה או תנסה לירות בשירה

כי בגלל שירה מלכתחילה הידרדר מצבה של גלי.

FreshF5

New member
ואל תישכחי

ששירה, שנמצאת היום במקום גלי, הגיעה בדיוק מאותה סיבה, אבא שלה היתאבד בגלל הלינץ' החברתי שהתחיל מכתבה שגלי סיקרה. בקיצ' המקום שלהן התחלף.

EFRATY10

New member
לדעתי כן מת. קשר את עצמו והטביע את עצמו

אז לא נראה הגיוני שישרוד. מה גם שלא הזמינו לו אמבולנס.

FreshF5

New member
שוב בטלנובלות הכול יכול לקרות, מה שכן

אני דווקא מקווה שהוא לא ישרוד, די נמאס לי לראות אותו על המסך. ובקשר לשירה, אני לא מצדיקה את המעשים שלה, אני גם חושבת שיש דרכים אחרות לנקום מה שכן, מעבר למעשים, אני בכל אופן, מנסה לראות מעבר לשירה הרעת לב (מה שהתרגלנו לראות בטלנובלות נדושות) ולו במיוחד בסדרה מעולה כמו חשופים שמצליחה להעביר צדדים מסוימים בדמויות ולגרום לנו להיסתכל לעומק הדמויות כי הנה, ונכון, היא לא גרמה למוות, אבל גם מרב בחלה ובוחלת בלא מעט מעשים בשם החדשות (לא נאמנה, נקמנית, כלבה ועוד) ולמרות זאת, חלקנו עדיין אוהבים אותה. שיהיה אחלה יום :)

למעלה