פרק 610

מוצארט

New member
../images/Emo58.gif 610

מה אני אגיד לכם. הסיום היה בי"ס לתסריטאות! פשוט מצויין!! פרק מרתק! (קלואי תעשי לי ילד?
)

Boran

New member
../images/Emo58.gif

או, שיט! אם מדברים על סוף לא צפוי... גם אני הייתי בטוח שמרלין תיכנס ותירה באבא של ג'ק. איזה ייבוש, ג'ק שופך את הלב ואבא הולך באמצע
זה מסובך עם לוגן. הוא מסובך בסיפור של העונה הזו ממש כאילו שזו היתה העונה שהוא כיכב בה. מה שמדהים בעונה הזו זה איך הם משלבים הכל מעונות שונות. זה מחובר לעונה 4 עם הסינים, לעונה 5 עם לוגן, לעונה 1 עם מילו, ונראה לי שלעוד כמה עונות. וכן, גם לעונה 3 עם הפאלמר הגרוע. אני מאוד אוהב גם בעונה הזו שיש פן אנושי להרבה דמויות. ג'ק, קלואי, מיילו, ועוד כמה שאני לא זוכר כרגע. אבל כבר לא כולם כמו מכונות.

Boran

New member
מה שכן, ../images/Emo58.gif

היה מוזר לי שג'ק לא עשה את הקטע הזה שלו של "אם אתה רוצה להרוג את הבן שלך, לפחות תסתכל לי בעיניים תוך כדי"

מוצארט

New member
../images/Emo58.gif פן נוסף

גם למוריס, שהופיע באחת העונות הקודמות. פתאום נודע לנו שהוא היה מוכר בחנות נעליים לנשים, והוא היה אלכוהוליסט. בנאדם נורמלי ולא סופר-מן. אין ספק שהעונה הזאת מתעלה מעל העונות הקודמות. מעניין אם ימשיכו לפתח את הסיפור עם אחות של ווין והחבר המוסלמי שלה.

Boran

New member
האמת (אין ספוילר)

כן. תהרגו אותי, כן. העונה הזו יש לי הרגשה שונה. ובצורה ששוברת את ה"שיגרה ה-24-ית" שהיתה בכל העונות עד עכשיו. היא שונה, וכן כן כן, לדעתי בינתיים היא העונה הכי טובה עד עכשיו.

apache64a

New member
זה למה אני אוהב את 24..

אין כמעט רגעים מתים. לא כמו באבודים שיש 2-3 או 4 פרקים טובים בעונה וכל השאר מעבירים את הזמן. לפני עונה 2 של אבודים וגם במהלכה אהבתי יותר את הסדרה הזאת מאשר את "24" כי חשבתי שימאס לי בגלל הפורמט של "24" (24 שעות כל פעם כל פרק שעה מה-24). איפשהו בתחילת עונה 3 של אבודים (אפילו לפני עונה 3 אולי) כבר איבדה הסידרה את "המקום הראשון אצלי" לטובת "24" וסוף עונה 5 ותחילת עונה 6. נמלטים אצלי עכשיו במקום 2 וגם עברה את אבודים. אתם אתם יודעים מה? גם jericho יותר טובה כבר. 24 רק משתבחת עם השנים (מי חלם שיהיה פיצוץ גרעיני ואולי אפילו לא חד פעמי בסידרה???) בניגוד לסדרות אחרות.

למעלה