פרק 610

Mr Mrs Y

New member
../images/Emo58.gif זה רק אני או

שהשחקן שמגלם את אבא של ג'ק משחק ממש גרוע ולא אמין? פשוט בחירה רעה של שחקן. אפשר רק להצטער שדונלד סאטרלנד לא יכל לשחק במקומו. ולמי שהתגעגע לנשיא המעפן מהעונה שעברה, חכו לסצינת הסיום.

Tinty

New member
הייתי נותן, אבל ממש חבל להרוס אותו.

פרק נהדר. גם הפעם במשך 42 וחצי דקות רעדתי על קצה הכסא.

The Human

New member
../images/Emo58.gifלא מסכים... ../images/Emo31.gif

המטרה שלו היא לגרום לך לחשוב שהוא מסתיר משהו נוסף... דהיינו הוא אמור להראות לא אמין.. השאלה הגדולה היא מה באמת קורה פה.. משום שקשה לי להאמין שגרדנקו איכשהו גילה על ההתנקשות בפאלמר וסחט מאבא של ג'ק את הפצצות בגלל זה.. וכמובן מה הקשר של לוגאן לכל העניין הזה.. זה כבר בפרקים הבאים.. הימור שלי... זה בטח קשור איכשהו למאחזי נפט באסיה ובמזה"ת.. בעונה הקודמת ובעונה ה-2 המטרה הייתה לגרום לאמריקאים לצאת למלחמה נגד הערבים כדי להבטיח נפט... וכאן זה בערך אותו הדבר.. בעונה ה-2 היה מדובר בפצצה גרעינית גדולה.. ב-5 היה מדובר בגז עצבים.. ועכשיו מזוודות גרעיניות... רק שהפעם בונים על תפיסתו של גרדנקו... לא אהיה מופתע אם גם העונה ה-4 הייתה סביב אותו הנושא.. נ.ב. הבנתי שבפרק הבא אישתו לשעבר של לוגאן ואהרון פירס הולכים להופיע לראשונה העונה.. כנראה כזוג..

מוצארט

New member
../images/Emo58.gif610

אני בכלל לא אתפלא אם מה שכתבת במשפט האחרון יקרה. ד"א, רצו שמועות לפני העונה הזו שיחזרו שחקנים מן המתים. יש מצב בפרקים הקרובים לדבר כזה? אנחנו או-טו-טו מגיעים לאמצע העונה.

The Human

New member
לא נראה לי... ../images/Emo58.gif

הפיצו את השמועות האלה רק כדי לעורר עניין נוסף בסדרה... ואם כבר מדברים על ספקולציות מטורפות... עברה לי מחשבה.. איזה קטע מטורף זה יהיה אם כל העונה הזו היא בעצם פרי דמיונו האחרון של ג'ק לפני שהוא מת.. והוא בסוף בעצם מת בשבי הסיני לאחר עינויים ממושכים..

טיי 1

New member
../images/Emo58.gif - לגמרי לגמרי-

אומנם אהבתי את הלוק שלו, (לפחות כשעוד חשבתי שהוא בצד "הטוב"), לוק מעניין, מכובד כזה... אבל המשחק שלו... והטקסט שנשמע בפיו כמו משהו קלישאתי של נבלים . תנועות הידיים כשהוא מניח אותם על פניו, המבט בעיניים כשהוא מנסה להראות את הרוע אצלו... הכל פשוט רע :) משחק רע.

Tinty

New member
../images/Emo58.gif

ג'יימס קרומוול הוא דווקא שחקן מוערך מאוד, עם רפרטואר שלא ניתן להתכחש לו (שמות מעטים שקפצו לי לעין: "גרין מייל" עם טום הנקס, "בייב" והסיקוול שלו, סרט פיצ'ר של "סטאר טרק", "ספיידרמן 3", "אני, רובוט", ER, "הבית הלבן" וגם "מלאכים באמריקה" ו"עמוק באדמה" המאוד מוערכות מבית HBO), מועמדויות לאוסקר (על המשחק שלו ב"בייב" ובLA Confidential) ושם מוכר מספיק כדי שאנשי השיווק של FOX ישקיעו מאמצים רבים בהפצת השמועות הנוגעות להופעתו ב24 (ולכך שחודשים לפני שהסדרה עלתה לאוויר צופה כמוני, שנמנע מספוילרים כל עוד אני יכול, חטף ספוילרים דווקא מהודעה לתקשורת של FOX).

טיי 1

New member
../images/Emo41.gif רק צריך להוסיף למימיקות הפנים

שלו כתוביות למטה , שיהיה כתוב :"עכשיו אני מכווץ את העיניים בתנועה זדונית כדי שיבינו שאני האיש הרע" "עכשיו אני שם יד על המצח , כדי שיבינו שאני מהרהר בצורה עמוקה" "עכשיו אני עושה תנועות של התכווצות מעיים, כדי שיבינו שאני מתייסר על זה שאני יוצא נגד הבן שלי"
... מה זה שחקן מעולה.... :)

The Human

New member
שאלה קטנה...

אם משחק טוב לא אמור להיות כרוך מבחינתך בהבעות פנים וצורות התנהגות מסויימות... אז מה בדיוק כן? נגיד שהוא לא היה שם יד על המצח.. והיה שם את היד על הסנטר.. זה היה מרצה אותך?? בקיצור.. אתה מדבר שטויות.

kripto

New member
דווקא הוא שחקן טוב ../images/Emo58.gif

ראיתי אותו בכמה סרטים ותמיד הוא משחק את "הרע" .

MineraL

New member
פרק טוב ../images/Emo58.gif

למרות שעדיין, רק הסוף של הפרק (ה10 דקות אחרונות בערך) היה קצת יותר מותח מהשאר... המחשבה שהנשיא לשעבר, לוגאן, חוזר ושוב עם תכניות משוגעות רק מותחת אותי יותר מה עובר על מוריס, מה הוא פתאום שותה ואחרי זה יורק
נדיה נהיית יותר יפה מפרק לפרק,נכון?

למעלה