פרק 609- דילמה I

Gloria_Nathan

New member
פרק 609- דילמה I

אז... הפרק לא היה הרבה דילמות קשות במיוחד לדעתי, הפרק היה דיי שטחי ויותר פרק מעבר מאשר פרק בזכות עצמו. אז דבר ראשון הייתי רוצה להמשיך את הדיון מלפני שבוע, על הומוארוטיות בדוסון'ס. ע"פ יס, הסיווג של התוכנית הוא G. אם היינו רואים את אותה סצינה של ג'ואי ואדי, רק אם דיווי וג'ק במקומם, מאוד הגיוני שזה היה פרק מיוחד שהיה זוכה לדירוג גבוה יותר, עם בכלל זה היה קורה. אז אם מישהי פה רוצה להתייחס לזה- בבקשה! נקודה חדשה מהפרק שרציתי להעלות זה העניין של תחרויות יופי בכללי. אני חושבת שכולם פה מצדיקות את אמה על מה שהיא עשתה וגם היו נעלבות במצב כזה, אבל מי לא חולמת להיות מלכת הפרום? בנוסף, יש פה המון עיסוק ביופי גם של הבנות ובמיוחד של הבנים- האם זה לא סוג של תחרות יופי להגיד "פייסי חתיך! " או "לאדי יש עיניים מושלמות!"? ואם יד על הלב, מי לא צוםה במלכת היופי, או מיס יוניברס, או מדפדפת בקטלוגים של קסטרומן לא רק בשביל לחשוב על מתנה לאח הגדול (או חבר לבנות המזל פה). האם יש בכלל הבדל בין בנים ובנות בנושא הזה? אחרי הכל יש מלכת היופי אין מלך היופי, בנות שמות איפור כל יום ואם בן יתיפיף קצת ביום יום הוא ישר הומו, ובעוד יש הרבה שחקנים מכוערים מצליחים, שחקניות מכוערות אין. אז... מישהי? מישהו?

amit hakapit

New member
שאלה

למה את קוראת לו דיווי?

Gloria_Nathan

New member
כי דיוויד זה שם של מבוגרים, לא של..

הומואים צעירים, חתיכים, חמודים ומושלמים כמוהו!!! ויש לי מין באג כזה שאם אני אוהבת דמות או שחקן (או חתול אם כבר :) אני לא יכולה לקרוא להם בשם, זה בלתי אפשרי. ודיווי זה חמוד.

למעלה