פרק 603

WatchMeWatchYou

New member
פרק 603../images/Emo58.gif

פרק מדהים! העונה רק הולכת ומשתפרת בעיני. פרק ממש עצוב! כמה בכיתי!!
מסכן ג'יימי, בסך הכל בן 5 וכבר צריך להתמודד עם כל כך הרבה! כשניית'ן והיילי סיפרו לו על קיו זה היה כל כך עצוב.. ובקטע בסוף עם הגלימה על ארון הקבורה.. ואיזה חמוד הוא כשהוא נתן לאח של קיו את הגופיה של קיו? הוא שחקן מדהים
גם הקטעים עם ברוק גרמו לי לבכות. מסכנה.. הכל סביבה קורס ואין לה אף אחד שיעזור לה
אני לא קולטת למה היא לא מספרת לאף אחד את האמת.. ומה לעזאזל היה הקטע שסמנתה קיבלה לעשות את הvoice over?? למרות שבסוף זה די הסתדר. בכל זאת זה קצת הפתיע אותי ולא התאים. נני קארי.. סוף סוף מתחיל להתברר למה היא כל כך אובססיבית לגבי ג'יימי. מעניין מה קרה שם בדיוק..

*superstar*

New member
../images/Emo58.gif603

לחלוטין פרק מצוין. אחד הפרקים היותר עצובים שהיו לנו פה, מבחינתי הוא מתעלה על פרק הירי בתיכון. לא להרוג אותי בבקשה
לעומתך, דוקא מאוד אהבתי את הvoice over של הפרק הזה... זה יוצא מהמסגרת של הסדרה וזה מרענן. אני מניחה שעכשיו ניית'ן יודע על דב ועל סקילס? הם חמודים, זוג מעניין. פייטון הייתה מעצבנת בפרק הזה

haley17

New member
פרק מעולה ! ../images/Emo58.gif

ואי אני פשוט מאוהבת בג'יימי הקטנטן הזה כזה בובי ! * נמאס לי מברוק !! כל הזמן מרחמת על עצמה ייאאלה צאי מזה והקול שלה פשוט מעצבן לא מבינים כלום ממה שהיא אומרת . * כל כך בכיתי כשנייתן והיילי ספרו לג'יימי ממש מרגש .. * וקארי פשוט חולת נפששש שתעזוב אותו בשקט . זהו נגמרו החפירות.. מחכה לשבוע הבא .

אסיבסי

New member
../images/Emo58.gifלא יודעת מה קורה עם העונה הזאת..../images/Emo4.gif

לדעתי היה פרק משעמם שוב, הקטע בסוף עם ברוק וג'ימי היה יפה והקטעים עם נני ודן היו קצת פריקים לא אהבתי את כל הסיפור של ברוק.. נראה שזה לא מתקדם.. מקווה שהעונה תשתפר.. היו קטעים שהרצתי קדימה ..

DotCom05

New member
../images/Emo58.gif 603!!

ים של דמעות בשתי עייני! פרק מרגש ועצוב בכיתי כל שנייה חחחחח יותר מהפרק שאחרי שקית' מת.. אהבתי נורא את הקטעים עם ג'יימי ואח של קוונטין הם שיחקו ממש יפה ותמים כזה..בכלל כל הקטעים עם ג'יימי גם בסוף עם הגלימה היו מאוד מרגשים דב הייתה ממש חמודה איך שהיא הלכה לסקילס בסוף..כבר לא אכפת לי שזה מוזר ונייתן הולך להתעצבן חחח כי הם היו חמודים וסקילס גם שיחק יפה בפרק הזה..האמנתי לכל דמעה שלו! אהבתי את הקטע של נייתן וברוק הגיע הזמן שהם ידברו קצת..למרות שברוק הייתה מטורללת חחח מסכנה אני מקווה שזה יעבור כבר ושתחזור להיות ברוק השמחה! וכמובן הקטעים עם היילי והכיתה..היו מדהימים ובטח היא ממש מבינה מה הם מרגישים כי גם שהיא הייתה במקומם היה תקטע עם ג'ימי אדוארדס והכל..והקטע שהם כולם כתבו על השולחן דברים מאוד הזכיר את הסצנה בעונה הרביעית שכולם באו לחתום על הספר מחזור של ג'ימי ומאות' הביא אותו לאימא שלו.. אם כבר מאות', מה אם הוא עבר למקום אחר אז הוא ומיליסנט לא יהיו יותר?!?! מבאס!!! בקיצור פרק מדהים העונה הולכת ומשתפרת! שלא ייגמר לעולם! =]

פרק משעמם משהו 603../images/Emo58.gif

מה זה את מי הוא בכלל מעניי? הוא שחקן משני, מאוד משני הזוי לגמרי שעשו על זה פפפפפפפפפפפרק שלם, בקושי היה לו זמן מסך שלא לדבר על זה שיש שם יותר מידי טרגדיות בזמן האחרון ואנשים פסיכים ואובססיבים ורוצחים... הכי אהבתי את ברוק ואת הקטעים של דב וסקילס- תוספת יפה לעלילה ופייטון כלבה אגואיסטית שלא שמה לב שפוצצו את חברה שלה מכות. מה זהההההה.???

WatchMeWatchYou

New member
אממ..../images/Emo58.gif

אני לא חושבת שהרעיון היה לעשות עליו פרק שלם, כמו על כמה שהמוות שלו השפיע על אחרים. על ג'יימי, על היילי וניית'ן, לוקאס...

למעלה