פרק 6

NYMets Man

New member
פרק 6

מאיפה אפשר להוריד אותו תנו לי לינק בבקשה לאימול או לביטרונט

GK_FF

New member
אם זה יצא......

אז זה לא נמצא איפה שאני בד"כ מוריד, באסה לי. ^_^

twist1

New member
../images/Emo12.gifבאמת????

מאיפה אפשר להוריד באותו???? כי אני חיפשתי באימיול ולא מצאתי
!!!!! אני חולה על סימפסונס

Bity

New member
לא נראה לי שזה פרק אמיתי

הורדתי את זה מאימיול וזה סתם קובץ פגום שלא הצלחתי לפתוח, חוץ מזה בSNPP.COM רשום שפרק 6 יוצא ב16 לינואר. ולא קוראים לו all rimming all swimming אלא Midnight Rx

משהו לא קשור כל כך אבל חייב לשתף!

בפורומים של FOX יש הכרזה שב-2005 יש פרקים חדשים של FAMILY GUY!!!!! הסדרה השנייה הכי מצחיקה שיש! אני מאושר...

kirillllll

New member
הודעה רשמית מארכיון סימפסונס ישראל

בעונה 16 יצאו הפרקים הנ"ל: S16E01 - TreeHouse of Horror 15 - שלושה תת-פרקים: - נד חוזה העתיד - סיפור ג'ק המרטש - הומר נתקע בתוך מר. ברנס S16E02 - All's Fair in oven wars - מארג' מזמינה מטבח חדש ב100,000 דולר ומצטרפת לתחרות בישול S16E03 - Sleeping With the enemy - מארג' מאכזבת את הילדים שלה למרות כל המאמצים ומאמצת את נלסון - (סצינה מומלצת: חנות הבגדים) S16E04 - She Used to be my girl - חברת תיכון של מארג' מגיע ככתבת שטח. ליסה מתחבאת בתא המטען של הכתבת ומוצאת את עצמה באמצע התפרצות הר געש. פרקים מהעונה ה16 אשר לא נסקרו על ידי צוות הארכיון: (באדיבות ארכיון סימפסונס של דון דל גרנדה) S16E05 - S16E08 הפרקים 7 ו8 לא ראו אור וישתחררו ביחד עם 9 ו10 כל שאר הפרקים כלומר עוד 20 בדיוק ישתחררו במחצית הראשונה של 2005 איחור אפשרי 4 פרקים אחרונים מתוך ה20 ישוחררו ברבע השלישי של 2005 סיבת איחור אפשרית: מעט ויכוחים עם פילם רומן חברת החוזה המאיירת (מידע באדיבות פוקס נטוורק ויונה פלין) עדכון טרי: 7 יצא 8 יוצא עוד כ-שבוע וחצי

למעלה