פרק 6:(

ריאן לא

שכב עם גוש סיליקון כדי שמריסה תקנא אחרי הכול היא חתיכת בחורה מושכת בטירוף ושניסתה (והצליחה) לפתות על ריאן. ומריסה הלכה ושכבה עם לוק כי היא בטח נפגעה.. :\ עצוב.

הם כן, לא?

רגע אני לא מבינה, הרי הראו את הסצנה שהם מתמזמזים והוא שואל אותה וכו'.. זה מראה שכן.

אבל אמרת שריאן לא שכב איתה

כדי שמריסה תקנא, ואני אומרת שהוא לא שכב איתה בכלל.

חחח שטן! מה המצב? ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo77.gif

נ.ב

הקטע שהכי קרע אותי , שאחרי שסט' שמע שכלב (או איך שלא קוראים לאבא של קריסטין) שאל את בעלה של קריסטין (ברח לי השם) אם הוא עדיין מעשן גראס , וסט' שאל את ראיין ,"ראיין , נחש מי סטלן" , חחחחחחחחחחח

bad attitude

New member
אח שלי גם אם הייתה לי אישה

או חברה והיינו חברים או נשואים 20 שנה ל"גוש סיליקון" כזה אתה לא יכול להגיד לא

לא אמרתי שזה מעשה רע , רק

אמרתי שהוא עשה את זה כי לגרום למריסה קינאה , או שלא יודע , בקיצר הסתבכתי עם עצמי !תצא מתוך הנחה שאני מסוכסך עם עצמי !

FeLiPe Te Amooo

New member
בבקשה!!!!! דחוףף

לא ראיתי את הפרקק מה היה? מה היה עם ריאן ומריסה? קרה בינהם משהו? מה היה בפרקק מי שמוריד את הפרקים::: אתם יכולים לשלוח לי ת'פרק הזה?? בבקשהה

Fair Play

New member
מה היה!!? איך לא ראית?

אזזזז ככה: סבא של סת', בא למחוז אורנג' לקראת יום ההולדת שלו ומארגנים לו מסיבה, איתו באה חברה שלו (כוסית דוגמנית בת 24, המכונה סבתא של סת') ריאן סת וסבתא מתיידדים, ובמסיבה סבתא מתחרמנת עם ריאן ומריסה תופסת אותם, ואז היא הולכת ללוק להשלים והוא לוקח ממנה את בתוליה, ואז מריסה רואה את ריאן בסוף היום כשהיא מטר מדלת הבית שלה והיא אומרת לו שהוא איחר. גם בעלילה , סאמר מזמינה את סת' למסיבה של סבא שלו, אבל למעשה היא רצתה לנצל אותו כדי להכיר בנים עשירים אחרים, סת מדבר איתה על זה שלאף אחד מהם לא איכפת ממנה וזה, ואז הוא אומר לה שאף אחד מהם לא זוכר כמה היא פחדה בכיתה ו כשהיא הייתה צריכה להקריא שיר שהיא כתבה, ואז היא שאלה אותו איך הוא בכלל זוכר את השיר, שהוא אמר את המילים של השיר היא דפקה לא צרפתית והלכה. הערות: אמא של מריסה רוצה להתגרש מבעלה שחייב 4 מליון דולר. לוק נהיה נחמד לריאן והוא הודה לו על זה שעזר לו להגיע לבית החולים והודיע למריסה. סת' תותח בנסיעה על סקייטבורד =]

Aviad1987

New member
לוק בכלל נהיה מוזר

מאז שהוא התאושש מהפציעה המדומה הזאת

למעלה