פרק 6

אני אגיב היום =]

אתמול לא היה לי זמן לכלום =[ בכל אופן- פרק כזה יפה!אהבתי את הסוף..שטויה קורא עיתון יפני(עוד מעט תבינו למה אני מזכירה שזה יפני..)ואז אימא שלו מופיעה..ואז הוא מחייך *__* -אחרי שהפרק נגמר אח שלי הקטן אומר כזה "למה יפנית?הרי הוא מדבר בעברית??!" לקח לי כמה שניות להבין למה הוא התכוון,ואז פרצתי בצחוק.. זה לא היה מצחיק ממש..אבל איך שהוא אמר את זה ^^;; לא משנה =]

ayeletkl 5

New member
הלוואי שהיה לי אח שמבין שזה בכלל יפ

יפנית... יש לי אח קטן וזללן בן 4 שלא הפסיק לזלול כאלה 'צדפות שוקולד' כל הפרק...

אח שלי גם זללן =]

והוא לא מבין יפנית.. הוא סתם ראה קשקושים על העיתון,הניח שזו יפנית ואז אמר את מה שהוא אמר >.>''

ketty the sheep

New member
LOL ../images/Emo62.gif

גם אח שלי רואה את זה איתי ** (אני עוד אחנך אותו להיות פאנגירל למופת! XD) הוא תמיד שואל 'למה יש להם שמות כאלו מוזרים?' , ואני מסבירה לו שזה ביפנית והכל והוא יושב ומקשיב ונהנה מזה ^^

ayeletkl 5

New member
רק את זה הוא יכול לעשות? [מציגה את

אחי בפומבי] אח שלי אוהב כל מה שאני אוהבת. הארי פוטר, פינת אור, יוגי וסאקורה. אני מסבירה לו שזה חתיך וזאתי מהממת, והוא מדי קולט וכל הפרק הוא אומר איתי בדיוק במקומות הנכונות "אני נמסהההה!" [אולי קצת הגזמתי, אפל שיהיה...]

Houndour

New member
פרק מעולה

חוסר אחידות בתרגום: בתחילת הפרק הם אומרים שיום ההולדת של אמא של סאקורה הוא ביום ראשון, אך בסוף הפרק, בשבת בבוקר סאקורה משאירה מתנת יומולדת לאמה וזה יום ההולדת שלה.. פשוט יום המנוחה אצלם הוא יום ראשון, אז בתרגום שינו את זה לשבת כדי שיתאים למסורת בארץ. אבל בהתחלה, מפני שזה לא היה בהקשר של חופש, השאירו את זה יום ראשון... אבל ניחא, דנה והשאר מדובבים כ"כ טווווב שזה כבר לא חשוב!

ayeletkl 5

New member
אעהעהעהעה#

הלוואי שהייתי יכולה להעיר הערות כאלו בונות...

למעלה