פרק 6 The Augments מעולה פשוט

TUVIX

New member
פרק 6 The Augments מעולה פשוט

החל מזה שסון מבין שהאוגמנטס "פגומים" ומנסה לשנות את האוברים כדי שלא יהיו אלימים. המרידה, הבריחה של סון בשל הבנתו שצריך לעצור אותם, והוא היחיד שיכול לעשות זאת. פרק מעולה, לרגע חשבתי שסון מת בסוף :| והקטע הכי חשוב בסוף. הוא אומר לארצ'ר שהוא מצא משהו חדש שיועיל לאנושות, Cybernetics. ואז הוא אומר שזה יקח זמן It myte take a Generation or two אני לא יודע אם זה משחק מילים מכוון או פוקס גאוני של הכותבים, אבל זה פשוט גדול. והכי חשוב הרי זה קישור ישיר לדר1 נוניה סונג המוכר לנו כיוצר Data שלנו. אין זה פשוט גאוני כל השילוב... מוריד את כובעי בפני מני!!!

TUVIX

New member
גררר רשמתי סון וסונג בשני גרסאות

:| בכל מקרה, נוניה זה הבן או הנכד של אריק? מישהו יודע?

TUVIX

New member
הא וכמובן ש|ספויילר| על ההודעה

הראשונה... יש שאלה חשובה בשניה

TUVIX

New member
בעע מה myte לכל הרוחות זה might

גררר אני צריך לישון =|

papal

New member
אררגג- אולי כבר תגלו לי מאיפה אתם

משיגים את זה כל כך מהר?? יאללה מהר לשלוח לי מסר אישי עם הסבר וחוץ צמזה שימו סימון ספוילר בבקשנ מעליכם

Broken Bow

New member
../images/Emo58.gifפרק מעולה

הפרק המסכם של שלושת הפרקים של ספינר היה מעולה כמו אלו שלפניו והזכיר מאוד את הסיגנון של הפרקים של TNG. פעם נוספת ברנט ספינר מביא איתו לא רק משחק מדוייק שמעביר לך דרך הבעות הפנים את מה שהוא מרגיש אלא גם הומור מיוחד, כמו שהוא אמר למליק שארצ'ר נשמע די בטוח בעצמו יחסית לאדם מת ועל הגשר של האנטרפרייז כאשר הוא ניסה לשכנע את הקלינגונים ללא הצלחה שארצ'ר אדם של כבוד הוא מגכח ואומר "ניסיתי". זה היה פרק מלא ב"קריצות" לפרקים קודמים של ST - למשל כשארצ'ר מדבר עם הספינה הקלינגונית שבא לעברו ומאיים על הקפטן שיהפכו אותו למפקד של garbage scow, מה שמזכיר את מה משהקלינגון אמר לסקוטי על האנטרפרייז בפרק עם הטריבלים ב-TOS. פעם נוספת הייתה כאשר מאליק זחל על הגשר של הספינה הקלינגונית כדי להשמיד אותה, מזכיר מאוד את הזחילה של קאהן על גשר של ספינה אחר כדי להפעיל את ה-Genesis Torpedo. וכמובן אי אפשר להתעלם ממה שסונג אמר בסוף שהעתיד הוא cybernetics וסביר להניח שהוא לא יסיים את העבודה וזה ייקח דור אחד או שניים... היה גם התייחסות לקאהן ול"בוטאני ביי" שנמצאה 100 שנה אח"כ ע"י קירק. בקיצור פרק מעולה, ועכשיו (שבוע הבא) מתחילה הטרילוגיה הוולקנית... נקווה שזה ימשיך ככה.

TomerA21

New member
פרק מעולה וגם

הם הזכירו את ה BRIAR PATCH שזה האזור שבוא מתרחש עלילת הסרט INSURRECTION אכן כמה מהפרקים הטובים עד עכשיו

SaidinsTaint

New member
שאלה ../images/Emo58.gif

בתור מישהו שלא ראה את Wrath of Khan - מישהו יודע למה כשמזכירים אותו מאריק מכנה אותו בשם Khan noonian soong? נוניאן סונג הוא זה שבנה את דאטא וכולי לא? מישהו גם יודע כמה דורות באמת מפרידים בין סונג הזה לדוקטור שבנה את דאטא?

Broken Bow

New member
האמת שמאחורי הבעיה....

הדמות של קאהן, או בשמו המלא Khan Noonien Singh נקראה על שם חבר של ג'ין רונדנברי מימי מלחמת העולם השניה בשם Kim Noonien Singh שרודנברי איבד איתו קשר. קראו לדמות ככה כי רודנברי קיווה שהחבר שלו יראה את זה ויצור איתו קשר. מאוחר יותר, בימי הדור הבא, ניסה שוב רודנברי לשלוח מסר והפעם דרך היוצר של דאטה - Dr. Noonien Soong, השמות נשמעים דומה אך נכתבים שונה. לא ידוע כמה דורות מבדילים בין ד"ר אריק סונג לד"ר סונג שבנה את דאטה, רק נאמר שמדובר ב-"ancestor". בלי קשר אני ממליץ לך לראות את Star Trek II - The Wrath of Khan.

[TNT]

New member
אכן פרק מצוין

הטוב ביותר מבין השלושה לדעתי הקריצות לגבי עולם ST היו מעולות. טוב בעצם אין לי כל כך מה להגיד חוץ מזה שזה היה פרק מעולה.

AKIRA972

New member
קישור מדהים לסדרה המקורית ולסרטים!

פשוט אהבתי את הקישור ל INSSURCTION עם ה-BRIAR PATCH. הסוף גאוני - איך מתארים את סונג כמתחיל הדרך שיום אחד תסתיים עם דאטה בעתיד הרחוק. האפקטים ממשיכים להפתיע לטובה...כל הכבוד... והקישור לסדרה המקורית עם קאן ובוטאני ביי.. והקריצה לפרק עם הטריבלים מהסדרה המקורית - garbage scow. פשוט מלא קישורים נפלאים - כל הכבוד!!!

TUVIX

New member
כן הם עשו חכם, הם חילקו תעונה

לחלקים של שלושה פרקים כל אחד ביינתיים, סאגות שנותנות מרחב תמרון גדול לכותבים, דבר שמושכך את הטרקים האמיתיים, ולא מצריכות להוציא את האקשן בשביל אלה שבאים בגללו.

Chakotay

New member
לא הייתי מאמין!!!

הפרק פשוט אדיר! אני הייתי מוכן לזרוק את אנטרפרייז מהאיר לוק הקרוב! אבל אני אתן לה עוד צ'אנס! הפרק הזה היה מדהים! לא יאמון כמה קריצות לשאר סדרות הטרק! כמו שצריך!

Broken Bow

New member
רייטינג יציב

נתונים ראשוניים על הרייטינג של הפרק מראים שנשמרה העלייה שהייתה בשבוע שעבר וגם הפרק הזה קיבל רייטינג של 2.1/4. ההבדל הוא שהפעם הרייטינג הזה הביא את אנרטפרייז למקום הרביעי, תוך שהיא עוקפת את רשת FOX ואת רשת WB.

Broken Bow

New member
מספרים סופיים ל-CS-12

המספרים הסופיים של הפרק הקודם Cold Station 12 מראים כי 3.39 מליון צופים ראו את הפרק, מדובר בפרק הנצפה ביותר בעונה, וכמעט מליון יותר צופים מאשר שהיו לפרק בכורת העונה. מדובר בנתונים מאוד מעודדים כיוון שמדובר בחודש ה-Sweeps שבו נקבעים תעריפי הפרסומות בטלוויזיה האמריקנית, וכמובן שהם מושפעים מרייטינג.

Locutus

New member
חדשות מצויינות!!!

איפה, אגב, אפשר למצוא את המידע הזה על הרייטינג??

Broken Bow

New member
אז ככה

הרייטינג היומי, מה שמכונה "נתונים ראשוניים" או באנגלית Fast National ratings לכל יום ניתן למצוא באתר Zap2it. אבל כל שבוע גם הנתונים האלו וגם המספרים הסופיים (שלוקח להם כשבוע להגיע) מתפרסמים בסופו של דבר בהרבה אתרים אחרים, כמו TrekWeb או TrekToday.

CaptainOok

New member
פרק מעולה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אבל... ../images/Emo58.gif

בקטע שבו האוגמנט המנהיג (מה-שמו?) מחליט לפוצץ את ציפור הטרף שלו, וארצ'ר וחבריו פשוט מחכים שזה יקרה... למה הם לא מנסים לשגר אל האנטרפרייז את האוגמנטים?

papal

New member
פשששש פרק סוווףףף

למה הם לא מנסים לשגר? - כי הם יודעים עם מי יש להם עסק זה למה ... הסוף של הפרק הזה ממש ממש טוב.. ובכלל כל הבעת פנים של ספינר היא מדהימה מה גם שנדמה לי שזה פעם ראשונה (תקנו אותי אם טעיתי) שארצ'ר אשכרה רואה קלינגונים בכל מקרה עשוי טוב מעולה ורק הולך ונעשה יותר טוב!! איזה יופי!!

למעלה