פרק 6 : Rite Of Passage עונה5

• פותח הנושא varty
  • פורסם בתאריך

varty

New member
פרק 6 : Rite Of Passage עונה5

יש לי שאלה על הפרק למרות שאני כבר בפרק 12 (איזה פרק מצחיק!!!!!!!!!) לא הבנתי בפרק, נירטי הצליחה להציל את קסנדרה. איך היא הצליחה? ומה צוות STC גילו במעבדה הזאת. היכולות של קסנדרה נשארו אחרי שהיא נהייתה בריאה, היכולת להזיז דברים ועוד???

18zoot

New member
לא

מה שנירטי עשתה זה לתקן את ה DNA של קסאנדרה, היא איבדה את כל היכולות שלה אולם הגנים עדיין קיימים אצלה והיא תוריש אותם לצאצאיה

varty

New member
אז למה קסנדרה

רצתה לחזור כל הזמן לעולם שלה? ומה הSTC מצאו במעבדה???

18zoot

New member
תשובות

הם מצאו במעבדה דגימות גנטיות של הילדים מעולמה של קסנדרה, היא רצתה לחזור לשם מתוך אינסטינקט שטבועה בה כי שם נירטי הייתה מטפלת בילדים החולים.

sprqy

New member
WORMHOLE X-TREME-פרק ענק!

הסטארגייט מעולם לא היה יפה יותר
הקטע עם החוט כדי להרים את הגבה!!! LMAO!!

varty

New member
כן. פרק ענק!!!!!!!!!!!!!

כמה צחקתי. אהבתי שלקחו שחקנים סוג ז' וטקסט גרוע בשביל הסידרה וגם הבמאי לא משהו...
אהבתי גם את השחקן של הסידרה שאמר שהוא משחק בתפקיד דניאל ג'קסון שמשחק אותו מייקל שאנקס ששיחק את הדמות במקור (שכחתי את השם...השחקן ששיחק בסרט)

Echelon

New member
הבמאי בפרק

עד כמה שאני יודע הוא הבמאי האמיתי של סטארגייט. וגם מי שלויד או משהו כזה אמר לו ללכת ולכתוב תסריטים זה נראה לי גם אחד מהכותבי תסריט האמיתיים של סטארגייט.

miip

New member
wormhole x-terme

אכן, הבמאי הוא פיטר דה לואיז (במאי וכותב בסטארגייט).. הבחור שהם אמרו לו ללכת לכתוב משהו הוא רוברט קופר, מהכותבים המוצלחים והמפיק הראשי :) יש עוד המון הופעות כאלה בפרק... הבנאדם שאומר שמה שהם צריכים זה חייזרית סקסית הוא האחראי על סדרות בMGM ( אניס מעונה 4 היא תוצאה של התערבות MGM... איכס.)אני די בטוחה שג'זף מלוצי ופול מאלי הם אלה שטיאלק צועק עליהם ללכת כשהוא רוצה לדבר עם אוניל... והבחור בסצינה עם פיטר דה לואיז שהשחקנית באה ושואלת למה היא לא נופלת דרך הריצפה הוא מרטין ווד, עוד במאי. :) ואני די בטוחה שיש עוד... לא היו רשימות איפשהו?

subatoi

New member
|זורק כפפה|

שמישהו יכתוב מדריך לצפיה מודרכת בפרק Wormhole X-treme. מישהו שיש לו זמן לבדוק בכל מיני מקורות באינטרנט, ב"מאחורי הקלעים" של ה-DVD, כל מה שצריך לדעת על הפרק, לפי סצינות. קצת עבודה, אבל יכול לצאת משהו לתפארת

subatoi

New member
זוכר את האתר הזה.

זה מהאתרים האלה שאני מפחד להכנס אליהם כי אז אני אשאב לתוכם כמו לחור שחור.

kinspirit

New member
אתה יודע...

זאת לא בהכרח הדרך הנכונה לחיות, להמנע ככה מדברים שאתה יודע שתהנה מהם מאוד *מרימה גבה*

subatoi

New member
אבל כשיש הרבה דברים שאת יודעת

שתהני מהם מאוד, ואין לך זמן לכולם, אז יש איזושהי בקרה, סדר עדיפויות. כשיהיה זמן, אגיע אליהם. כרגע יש יותר מדי אתרים אחרים שאני מתעסק איתם
זה כמו סדרות טלויזיה. הלוואי והייתי רואה את כל הסדרות שמענינות אותי, אבל אין לי זמן לכולן, אז אני רואה בודדות. כרגע יש רק אחת שאני רואה באופן קבוע. רוצים לנחש איך קוראים לה?

kinspirit

New member
רעיון טוב

ואפילו בר ביצוע... אבל לא בעתיד הקרוב לעין... בחופש הגדול... אולי

subatoi

New member
ג'יימס ספיידר

עכשיו רק נשאר לדעת את שם השחקן בפרק, ואת שם השחקן במציאות כדי להשלים את השרשרת המופלאה הזו

למעלה