פרק 6! פרק מעניין במיוחד!

TrinMyQueen

New member
כמה סיפורים...../images/Emo122.gif../images/Emo168.gif

אני כבר לא מזהה! אבל אחלה סיפור!! בהחלט סוחף

מיטץ

New member
מרוב סיפורים הכל נראה לי...

סיפור אחד גדול
ואני בטוחה שפיספסתי כמה סיפורים למרות שאני מנסה לקרוא הכל

מיטץ

New member
../images/Emo3.gifאמממ...

אני זוכרת שקראתי את שלך, את של רולדה ושל מיכל... היו עוד כמה שאני כבר לא זוכרת אפילו חחחח

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gifקבלי ח'ח../images/Emo9.gif

רגשות מעולים!, שיפור ענקי!
רק דבר אחרון
(סורי שאני נדבקת לפרטים קטנים-_-")
תחליטי מאיזה נקודת מבט את רוצה לכתוב את סיפורך, מהמבט של אורלוק או משל לאו. זה מוזר שכל פעם שומעים מה הוא חושב, ואחר כך מה היא.

Sweet 6teen

New member
ממש יפה! אהבתי!

באמת שיפור אדיר!!! מצוין... אני דווקא אוהבת לשמוע את שני הצדדים זה נותן לי נק' מבט רחבה יותר... מעניינת, שונה. אהבתי!

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gifכן אבל, תדמייני בחיים, את לא

יכולה לדעת מה הצד השני, הזה שמדבר איתך, חושב עלייך. ככה גם בסיפורים. הקוראים לא יכולים לדעת מה הדמוצ הזו חושבת על הדמות הראשית. (אלא אם כן הסיפור מבוסס מהעיינים שלו). הבנת?

סליחה שאני מנצלש"ת אבל...

משהי כאן תוכל בטוב ליבה להסביר לי מי זאת השחקנית קיית בוסוורת (כאילו מידע עליה, לא שאני מקנאה בה או משהו) אבל סתם אני רוצה לראות מה היא שווה....

Galadriel 3000

New member
כל מה שאני יודעת זה שהיא שיחקה

בבלו קראש, ושהיא תשחק בסרט שקוראים לו "לזכות בדייט עם טד המילטון" משהו כזה. לא יותר מדי...

T u r n e r 1

New member
וחוץ מזה היא גם...

שיחקה בסרט וונדרלנד עם ליסה קודרו (פיבי מחברים) וואל קילמר (באטמן)

Sweet 6teen

New member
אני מקווה שזה יעזור לך...

כמה מילים... היא בת 21 והיא שיחקה בסרטים כמו לזכור את הטיטאנים והלוחש לסוסים. צירפתי גם כתובות לאתרים אם מתחשק לך להכיר אותה אז תיקראי.. :) זה באנגלית אז זה קצת מעצבן.. צירפתי לך גם תמונה... מקווה שיכולתי לעזור קצת... :)

איך אפשר לא לקנא בה?../images/Emo12.gif../images/Emo170.gif

היא עם אורלנדו והיא מושלמת! בעעע... היא שיחקה בבלו קראש(
), ונראה לי שגם בהלוחש לסוסים (למרות שעוד לא קלטתי ממש באיזה תפקיד פשוט מישהו אמר לי). היא בת 21

למעלה