פרק 6 הגיע!

OFIRB9

New member
פרק 6 הגיע!

חלק א' חלק ב' מחר פרק 6 בדרך להר השליח החבורה המשיכה להתקדם, אבל נראה היה כאילו ההר רק הולך ומתרחק מהם "חברה...הפסקה.." השתנק אוון "אוון בחייך עשינו הפסקה לפני חמש עשרה דקות! יאלה קצת לזוז!" שאגה טקאני "טאקה צודקת! הליכה לא מזיקה לאף אחד!" דהיצ'י הפתיע את טקאני, היא חייכה אליו והוא חייך בחזרה "טוב בסדר אבל חייבים לאכול משהו!" אמר אוון מתנשף "טוב חברה תמצאו משהו למפונק הזה" אמרה טקאני "האמת טוקי, אני גם די רעב" אמר קרנמון, מאמימון והימון הנהנו גם הם "בסדר בסדר...למישהו יש מושג איפה נמצא אוכל?" היא שאלה "קזיצ'ימון תביא! היא מהירה ותוכל לתפוס הרבה!" אמר הימון, כשקזיצ'ימון שלחה אליו מבט הוא ילל והסתתר מאחורי טרוור, טרוור הביט סביב "טוב אנשים, אני חושב שצריך פה תוכנית..." מאמימון וקרנמון קופצים על קרנמון, דהיצ'י וטקאני מנמנמים בצל,מאיה צוחקת על אוון שמתלונן על רגל שבורה, נארו סתם יושב על אבן וניקורימון והפנדמון כבר התחילו להשמיע קולות כעס אחד על השני. "קדימה אנשים!" קרא טרוור והסתובב לכיוון ההר המרוחק. "לא נגיע לשם ככה בחיים! לדעתי מה שצריך זה שניקורימון דיג'ייגדל ו..." "שתוק כבר..." טרוור הסתובב מיד מחפש את מי מביניהם שאמר לו את זה, ועיניו נחתו ישר על נארו. "אתה!" הוא צעק והצביע על נארו "מה יש לך?!" קרא נארו המבוהל "על תתחיל איתי ילד! אני מציע לך לסתום את הפה!" "מה אתה רוצה ממני!? מי אמר לך שזה הייתי אני?!" נארו צעק בחזרה "רק אתה תגיד למישהו משהו מאחורי הגב ולא בפנים!" נארו הביט לטרוור ישר בפנים וממש בזעם, ולבסוף קם ונעמד מולו "אז תכה אותי" הוא אמר בשקט כולם כבר עמדו על הרגליים והביטו בשניהם "קדימה! תרביץ לי עם אני כל כך מרגיז אותך!" הוא אמר והתקדם צעק אחד קדימה, בכוונה לגרום לטרוור לישוג, אבל הוא לא זז, ועדיין עמד באותו מקום מביט לנארו ישר בעניים. "קדימה!" נארו אמר, הוא כמעט דרך על טרוור, בסופו של דבר, טרוור באמת נשוג "אתה לא שווה את זה" הוא לחש וסימן לניקורימון לבוא אחריו בהמשך הגבעה, הוא השתדל להיראות רגוע אבל היה אפשר לראות אותו נושם לרווחה ומזיע מלחץ כשהוא התרחק

Dark SpaWn

New member
נו איפה זה ?!

חכי חכי ! אני עוד אתפוס אותך ! אם פלייר ! חחחחח רק צוחק אבל באמת תמשיכי כבר

OFIRB9

New member
אוף כמה אופייני...

קודם סערת ברקים וצריך לנתק תמחשב אחר כך אחי גונב לי את המחשב עכשיו התיק עם הפרק במשרד ואני בבית.... טוב יודעים מה בשבילכם אני הולכת עכשיו עד לשם ומביאה את התיק! אני מקווה יהיה לי מפתח... אז אולי יותר מאוחר יהיה פה ההמשך (אוי איזה כיף שמחכים לזה!!! חכו חכו)

Rnamon

New member
זה לא זה.....את יודעת.......זה חציל

חציל מרושע גרם לזה שנחכה כל כך הרבה זמן........ רוצים את ההמשך *פוצח בהפגנה* חציל מרושע גורם לך לא לפרסם את הפרק.... אנחנו רוצים פרק....... חחחחחחחחחחחחחח ^^

OFIRB9

New member
אוי גד גד...

חציל:אני לא אתן לכם להנות מפיקים בלתי הגיוניים! כולם: אימאלה!!!!!!!!!!!! *נסים על נפשם* גד: סופר גד לחיסול החצילים! *נשמעות חצוצרות* *הכל מתפוצץ* ולמרות הכל אני ישים פיק! מואהאהאהאהא! חלק ב' "אולי כדאי שנמשיך" אמרה מאיה מהר והם עקבו אחרי טרוור למעלה, נארו חיכה קצת, ואז המשיך גם הוא עם הפנדמון "רואה!? זה לא הולך!" אמרה איילי מהעץ "הם לא מסתדרים!" "אוף איילי אצל כולם זה ככה בהתחלה" אמרה מיני ששחקה בזנבה "לא שני אלה, הם באמת שונאים אחד את השני" איילי נתלתה הפוך כמו קוף. "חברות תבוא אחר כך, מה לגבי עזרה לאחרים? עוד לא בדקנו את זה!" אמרה מיני ומשכה את איילי חזרה לעץ בזנבה. "טוב תנסי, נראה איזה צדיקים בחרת לנו" והיא פרחה בעשן "סוף סוף נגמרה הגבעה!" אמר דהיצ'י, הראשון שהגיע למעלה, וכולם קראו הידד חוץ מ...אתם כבר יודעים מי. ההר עוד היה די רחוק, אבל הם יותר שמו לב לכפר הענק הנפרש מתחתיהם, הכפר היה מחולק לשניים עם נהר ארוך באמצע, והיה בנהר רק גשר אחד שנראה מאוד רעוע. "מקום מוזר..." אמר אוון "לא ככה?" "הכפר הירוק והכפר הכחול" אמר קרנמון "לאיזה צד נלך?" שאלה טקאני לא ממש היה איכפת להם. "יהיה יותר מהר לרדת לצד הירוק" אמר נארו, נראה היה כאילו טרוור התעצבן על כל דבר שנארו אמר אבל בחר לא להגיב החבורה החליטה לרדת לצד הירוק של העיר, המקום היה מלא בדיג'ימונים מוזרים אבל לא נראה כאילו למישהו איכפת מהם "למה הם לא מתלהבים מבני אדם?" שאל אוון "כי הם חושבים שאתם פה לביקור או משהו...אין כרגע סכנה או שליט רשע שאתם אמורים להביס, לא שידוע לי לפחות" אמרה קזיצ'ימון "בני אדם? כמה מוזר" אמר בורגרמון אחד שהתקרב לחבורה "באתם לביקור? אני יכול להציע לכם להתארח בביתי!" "טוב, בטח, אבל יש לך אוכל?" אמרה טקאני "כמובן! בואו אחריי!" הוא אמר והוביל אותם לבית קטן ואגול לא רחוק "תגיד לי מר בורגרמון, למה העיר הזו מחולקת לשניים?" שאלה מאיה בפה מלא בלחמניות "היא לא! זו עיר אחת!" ענה בורגרמון ורק הציע להם עוד אוכל "אז למה יש נהר באמצע?" שאל טרוור "מה?" אה הכוונה לצד הכחול!" טוב הוא לא חלק מהעיר כבר המון שנים שזה כך" הוא הסביר, עוד בורגרמון נקבה נכנס לחדר "טוב היינו עיר אחת פעם, העיר טורקיז, אבל הגיע, טוב...." הוא נעצר "ומה?" שאל דהיצ'י כמעט נחנק מהאוכל "שלמון מתכתי" הוא אמר והשתתק שוב, כולם הוציאו עינייהם מהאוכל (טוב חוץ מאוון...) "מה זאת אומרת?" שאלה מאמימון "בוא נגיד ששלמון מתכתי החליט להתמקם בנהר שלנו והרס כמה גשרים..." הוא מלמל "זה נורא!" קראה מאיה "טוב אנחנו יכולים לטפל בזה!" אמרה טקאני ופזלה לקרנמון, אבל הוא נמנם ולא נראה מאיים באתו רגע, ובכלל, הוא כבר חזר להיות סנקמון "מתי חזרת לדרגת טירון?!" היא קפצה עליו "שהתחלתם במנה השמינית נדמה לי.." הוא קרקר מתוך שינה "טוב לא נורא! נלך לאגם ושם תוכל לגדול שוב!" אמרה טקאני קמה ורצה לכיוון הדלת, וכולם עשו כמוה, למרות שבורגרמבון צעק אחרייהם לא לעשות כלום הנהר לא היה ממש רחוק מביתם של הבורגרמונים, אבל היה מרחק רב ממנו עד הגשר היחיד שעמד, וגם שם לא יהיה אף אחד, הוא היה ממש רעוע. "איך זה שהגשר הזה עוד עומד?" שאל דהיצ'י את אחד הגמומונים "הבית של שלמות מתכתי שם למטה" ענה הגמומון וחזר לביתו "טוב! זמן לפעול! בוא סנקמון!" צעקה טקאני ורצה אל הגשר שסנקמון אחריה "קדימה דיג'יגדל!" היא אמרה לו "אני לא ממש יודע איך, קודם פגע בי כדור אור וזהו..." הוא ענה "מה!?" הגשר התחיל לרעוד מלמטה, וכמה זרועות ערוכות יצאו ממתחת לגשר "סנקמון!!!!!!" צרחה טקאני כשהשלמון המתכתי, שנראה כמו דינוזאור מתחת עם עשר זרועות יצא ממתחת לגשר שולח את זרועותיו לכל עבר "נו תעשה משהו!" היא צעקה, סנקמון בלי לחשוב בכלל קפץ על אחת הזרועות כשהשלמון התחיל לנופף אותן מעלה מטה במהירות "נו תעשו משהו!" טקאני צעקה לעבר שאר הילדים, אבל הדיג'ימונים לא ממש התלהבו מהמים "מה הבעיה שלכם!?" "טאקה, מים זו חולשה לדיג'ימונים שלנו!" צעקה מאיה "כן אבל כולם חוץ מסנקמון יכולם לעוף! תעזרו לו!" דהיצ'י הסכים ועלה על הגשר "קזיצ'ימון תתקיפי את הזרועות!" קזיצ'ימון טסה ישר אל הזרוע שאחזה בסנקמון ותוך שניה הוא נפל לתוך המים "הימון!" קרא אוון, הימון טס ונגח בסנקמון לצד השני של הנהר לפני שהגיע למים "תודה!" מלמל סנקמון המותש ניקורימון והפנדמון ישר זינקו על הזרועות גם הם, ומאמימון פנתה להימון לעזרה עם זרוע אחרת, אבל היו עוד ארבעה זרועות חופשיות לפגוע בילדים "טקאני זהירות!" צעק טרוור אבל טקאני שלפה את החרב וחבטה בזרוע שטסה לכיוונה "יפה מאוד" אמר דהיצ'י ההמום "גם אנחנו יכולים לעזור ככה!" הכלי נשק יותר שמשו כאלות מאשר גרזנים וחרבות, אבל זה היה מספיק טוב כנגד הזרועות "אאאא! תחטוף ממני!" צעק אוון וחבט בזרוע עם הגרזן עד שכמעט נפל למים, דיג'ימונים התחילו להביט בחבורה הנלחמת בשלמון, שרק הזרועות שלו היו מחוץ למים "גם טרוור שלף את שתי החרבות שלו, וזינק על אחת הזרועות מעל למים "וואו, הוא די אמיץ" אמרה מאיה היא ונארו היו היחידים שלא נלחמו, מאיה לא נלחמה כי צעקו עליה להשאר מחוץ לקרב, וגם כי החץ שלה היה קטן מדי לשמש כאלה, נארו פשוט בחר להשאר בצד ולהתבונן,אבל משהו שהתקרב בטיסה לטרוור חייב אותו לצעוק "זהירות!" הזרוע שחתכה קזיצ'ימון דחפה את טרוור ומאיה טפסה אותו ברגע האחרון עם החץ שלה "נארו תעזור לי!" היא צעקה, ונארו בלית ברירה תפס את טרוור ומשך אותו חזרה למעלה. כשטרוור כבר נעמד, הוא קלט את המבט שלה והבין את הרמז "תודה" הוא אמר לנארו "אתם שניכם צריכים ללמוד לעבוד ביחד!" היא אמרה "מה תגידו על זה שילדה בת 11 מחנכת אתכם?? מאמימון זהירות מהזרועות!" זרוע אחת כמעט פגעה במאמימון והימון תפס אותה, תוך שניה היא ניערה אותו כמו מילקיישייק "צריך לשנות דרך פעולה" אמרה קזיצ'ימון "רגע, תיזהר הימון!" היא צעקה, מאחד העצים למעלה הגיע כדור זהוב, כמו האחד שפגע בסנקמון, ופגע ישר בהימון, קזיצ'ימון ניסתה לחלץ אותו, אבל תוך שניה פגע גם בה אחד, השלמון השמיע קול חזק וצורם, הרוע שאחזה בהימון נראתה כאילו נשרפה "מה זה היה?!" צעקה דרקוויצ'מון שראתה הכל מלמעלה, וכשהביטה לצד ראתה כלבה וחתולה בורחות בין העצים "קזיצ'ימון, דיג'יגדל לקנורימון!" "הימון, דיג'יגדל לפיירונמון!" יצור שד מעופף הופיע במקום בו עמד הימון, הוא היה דומה לו רק ענק ובעל הרבה יותר ענפיים, ומחטים יוצאים מגופו ובמקום בו הייתה קזיצ'ימון, עמדה אישה ממש לא דומה, היא לא הייתה מסודרת כמוהה, היה לה שיער פרוע ובגדים קוצניים, והיא החזיקה בומרנג קופצני ביד. "סופר מגניב!" צווח אוון למראה שני הדיג'ימונים הענקיים שריחפו מעל לנהר.

Rnamon

New member
ושוב הצלתי את המצב....ענין שיגרתי..

חחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם סתם ^_^ הפרק היה מקסים ^_^ היה שווה לחכות (ולחסל את כל החצילים בכדי להשיג אותו ^_^)

Apikachu L

New member
יאהההההההההההההה

אופיר איזה יופי!@!!!!!!!!! אני לאהוב סיפור של אופיר! אני לאהוב אופיר אני לאוהוב חצילים.... רגע,אני לא לאהוב חצילים! עזהו......

niena

New member
פרק מאוד יפה!!! כמו תמיד!

אני דורשת המשך!!! וד"א, יאנה, צריכים להמשיך את הסיפור, מתי את מחוברת? (סורי על הניצלוש אופיר!!!)

Dark SpaWn

New member
במילים הגדולות של טל פרידמן

חמווווווווווווווווווווווווווווווווד !!!!!!!!!!!!!!! פרק יפה... (אם חשבתם שאני יגיד מילים אחרות של טל פרידמן בבקשה על תספרו לי)

OFIRB9

New member
חמוד? טל פרידמן? *מחפשת קשר*

תודה, יום שישי, היום בעצם...אני לכתוב עוד, אבל אני לפגוש מישהו בצ'ט ולעשות הדפסה חשובה קודם ואז נראה!

Dark SpaWn

New member
בטח יש קשר

הייתה פעם תוכנית קצרה אם קיציץ ופרידמן שבה פרידמן נטה להיות דמות שהיא אישה מרוקאית זקנה שצועקת למרואיינים שלה בקול מוזר:"חמווווווווווווווווווווווווווווד !!!!!!!!!!" וליצבוט אותם בלחיים

למעלה