פרק 5X18- Point Of No Return

משי22

New member
פרק 5X18- Point Of No Return ../images/Emo58.gif

אני לא מאמינה איך הדרדרנו, שאני זאת שפותחת הודעה חדשה לפרק. מה קרה לכולם? בכל מקרה, הנה תקציר הפרק. עוד מעט אני אכתוב גם את דעתי:
Dean is off to find the angels and make a deal ... will he really say yes to Michael? Sam and Castiel aren't about to give up, though. Then they all find out that the angels have a new game -- and they really need to stop this one! As if this weren't enough, a familiar face shows up: little brother Adam! What part can he possibly play in all this?​

darklighter

New member
דעתי על הפרק ה-100../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

איזה פרקקקקקקקקקקקק
בהתחלה כשראיתי את הסניק פיקים עם קסטיאל מרביץ לדין ועם בובי והכדור והשיחה שלו עם סאם ממש הייתי עצבנית על דין וזה פעם ראשונה בתולדות הסדרה שזה קרה לי
למרות שהייתה לי הרגשה שהוא יתחרט בסוף ולא יגיד יס למייקל ואני גם לא מאשימה אותו שהוא איבד תקווה לגמרי
בסוף הפרק ראיתי סוף סוף את הדין החזק והאמיץ שאני מכירה ואוהבת
סגידה||ריר| הוא הרג אותי כשהוא אמר לקאס Last time someone looked at me like that I got laid =D=D=D=D וואי וברוך שפטרנו מזאכריההההההההההההההההההה|רוקד||יאיי| זה היה כזה מגניב שדין הצליח להרוג אותו...הוא היה יותר רשע מאליסטייר
אבל האמת הוא היה דמות טובה ומעניינת... אבל לא נורא יביאו מישהו אחר באדאסס. אה והתגעגעתי ללוצי איפה הוא לעזאזל????? יכל להיות יותר טוב הפרק אם הוא היה בא פתאום איכשהו... אה ונורא אהבתי את סאם בפרק, נדיר שדווקא כעסתי על דין יותר מעליו... מעניין אם מייקל נכנס באדם [קשה לי להאמין... אולי זמנית], הרג אותו [או שנשרפו לו העיניים], או אמר לו משהו? נשארו הרבה דברים פתוחים!!! ה-4 פרקים הקרובים חייבים להיות ממש טובים!!!! אני במתח ומצד שני לא רוצה שיגמר
וואי והסצנה בסוף גרמה לי כמעט לבכות אבל הפעם מאושר!! AWWWWW
די נו אני לוקחת את הסדרה יותר מדי ברצינותXDDDDD

G Baby

New member
../images/Emo45.gif בערך על כל מה שכתבת ../images/Emo6.gif ../images/Emo58.gif

ממש הוצאת לי את המילים מהפה! פרק ראשון שלא הסכמתי עם דין, שלא הבנתי איך הוא עושה את זה לאחיו הקטן, איך הוא חושב שזה מעשה נכון להגיד כן למייקל?! תודה לאל, או למי שזה לא יהיה, שהוא התעשת בשנייה האחרונה.. והסצינה כשדין הורג את זכריה מדהימה! לראות את הסכין הזאת מבצבצת מפדחת הראש של המלאך הארור הזה עשתה לי את כל השבת
בקשר לאדם, אני משערת שהוא בטח נכנס בו זמנית, כמו שקורה עם ניק ולוציפר, ככה נוכל גם "לראות" את מייקל פעיל יותר בפרקים הבאים.. יאללה עוד 4 פרקים!

darklighter

New member
../images/Emo45.gifגם לי זה עשה את השבתXD../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

ואני מאמינה ומקווה שאת צודקת לגבי אדם-מייקל... למרות שאני עדיין לא כזאת בטוחה ביכולות משחק של ג'ק...

G Baby

New member
אהה ועדי..

ברוכה השבה!! נחמד לראות אותך שוב.. התגעגענו אלייך

משי22

New member
טוב, אז האמת../images/Emo58.gif

שקצת התאכזבתי... כאילו חשבתי שסוף סוף ממש נראה את מייקל, אבל זה לא קרה. והשינוי בדיעה של דין מתחילת הפרק לסופו היה קצת מהיר מידי לטעמי. כאילו, מה נסגר איתך פתאום? הבנתי, סאם האמין בך וכו', אבל... עכשיו יש לך תוכנית יותר הגיונית להציל את העולם? אני באמת חושבת שתכלס הסיבה האמיתית שהוא פתאום שינה את דעתו היה שזכריה ממש עצבן אותו, והוא לא רצה לתת לו את העונג בנצחון. מהבחינה הזאת, אילו מייקל היה בא בעצמו, ועם פרצוף פחות זחוח מזה של זכריה, דין לא היה משנה את דעתו, למרות סאם. מה אהבתי: את הסצנה בבר בהתחלה
גם כי היה מצחיק, וגם כי אהבתי שהחזירו את הופעת המלאכים כמו שהיא הייתה בפרקים 1-2 של העונה הרביעית. הרבה יותר מרשים מאשר סתם להופיע את החלפת המבטים בין דין לסאם בזמן שהוא אמר כן. רגע אחד ששווה חמש עונות. את דין הורג את זכריה. יואו, אני כל-כך שמחה שזה דווקא דין שהרג אותו בסוף! התחלתי לשנוא אותו לגמרי. ושהחזירו את אדם! כן, אני, בניגוד לרוב האנשים פה, חושבת שהוא דמות נהדרת שיכולה להוסיף המון לסדרה. יותר מזה, מצידי הוא מוזמן להשאר כדמות קבועה בסדרה גם בעונה הבאה. את המכות בין דין לקסטיאל. תמיד ידעתי שאסור לעצבן אותו... לא אהבתי: שסאם וקסטיאל הצליחו לעצור את דין בהתחלה כל כך מהר. הייתי מצפה מדין להיות יותר מתוחכם. היו רגעים שבהם לא סבלתי את דין. ותאמינו לי שצריך לקרות משהו ממש-ממש חריג כדי שאני לא אוהב את דין... באופן כללי, אולי בגלל כל הציפיות מפרק המאה, יצאתי קצת מאוכזבת. נשארו עוד 4 פרקים לעונה, נראה איך הם יסיימו אותם...

milkshakit

New member
דעתי על הפרק ../images/Emo58.gif

טוב, אז לדעתי היה פרק ממש טוב.. חחחח קסטיאל הרג אותי
הוא כזה מצחיק לפעמים. ממש "מלאך סטלן". והקטעים עם אדם היו ממש מפתיעים.. וזכריה בכלל! הולי שיט! אחלה פרק
והפרקים הבאים נשמעים אפילו יותר טובים.. מה שכן, אני מתה לראות כבר שוב את מייקל/אלוהים/מישהו! קצת דמויות חדשות, פיפל.

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif נמממ../images/Emo58.gif

טוב אז אולי בגלל שתהייה עונה 6, הפרקים האחרונים לא ממש זורמים לי, זתומרת.. הם לא גרועים אבל הם מתחילים לאכזב ולהימרח. הפרק היה קצת מוזר, רק את הסוף ממש אהבתי. חחח אהבתי את דין איך שהוא אמר לקסטיאל: "בפעם האחרונה שמישהו הסתכל עליי ככה קיבלתי זיון"
והיה עוד אחד עם זכריה [סוףסוף נפטרנו ממנווווווווווו!@$!#!@#] :"לפני שמייקל מקבל חתיכה מהתחת המתוק הזה" חחחחח הרג אותי
קסטיאל
בקיצור פרק 100 לא משו מלהיב, מתחיל לעצבן אותי כל הקטע של להסכים או לא, אבל לפחות זכריה מת. D::::

Maayang4

New member
../images/Emo58.gifפרק מעולה

הייתי בטוחה שדין באמת התכוון לזה שהוא נכנע ואז הוא קרץ לסם.. זה היה טובב.. אוףף אבל עם אדם שהוא נשאר שמה. וקסטיאל הרג אותי מתי שהוא הוריד את החולצה..חח חמוד אני חושבת שמי עכשיו הפרקים היו רק על המלאכים והשדים. עם מייקל ולוציפר

alonback

New member
הבעיה שלי עם הפרק../images/Emo58.gif

עוד פעם מדשדשים בעבר, עוד פעם דין בא בקטע של "לא סומך עליך ידה ידה ידה". נו באמת, לא עברנו את זה כבר? תתקדמו!!!!

משי22

New member
זה שהוא לא סומך עליו ../images/Emo58.gif

זה דווקא היה בסדר, באמת נראה לי שזה אחד הדברים שדחפו אותו להסכים, וטוב שהדגישו את זה. אבל מה גרם לו לשנות את דעתו כל כך מהר? נכון, סאם היה אחלה בפרק הזה, באמת, אבל זהו, כבר הכל בסדר? לא אמין בעיני, מצטערת

../images/Emo224.gif../images/Emo58.gifעוד יחזירו את כולם לחיים..

אבל את ג'ון?! בחיים לא
אני גם חושבת שכל העונות שג'ון לא היה,כל הזמן רק השמיצו אותו וגרמו לאנשים לשנוא אותו.. ובסוף הוא יתגלה ופתאום כולם יאהבו אותו אהבתי ת'פרק!! כל הפרק הייתי בדה ז'וו מטורף מהעונות הקודמות.. עצוב לראות את דין ככה,ולרגע האמנתי לו שהוא באמת יגיד למייקל כן, ואני התחלתי לבכות מלראות את סאם מאוכזב (נראלי בפעם הראשונה!,בדרך כלל זה דין -_-).. בוחעחעחע זכרייה סוףסוף מת~לא נתגעגע~. קאס
לדעתי מייקל נכנס באדם.. ואני גם חושבת שבסוף דין יגיד כן,ובסוף בכלל יסתבר שמייקל זה הוא,ככה שהוא נשאר הוא.. וכל הזמן הזה הם לא הסכימו להגיד כן,והם היו הם כל הזמן!
. לא אהבתי שאדם היה כמו דין,זה בכלל גם לא נראה לי הגיוני.. ובקטע של הכלי,זה שהוא אוכל מו מטורף ~ כמו דין~ לא אומר שהוא הכלי שלו.. כי הוא שונא את אבא שלו..והוא היה נאמן לו. זהו,חפרתי..אבל סה"כ אהבתי <:

למעלה