פרק 5x10

ronre

New member
לא מסכים איתך לגבי רות'../images/Emo58.gif

רות' עברה עליות ומורדות רבות לאורך 5 עונות הסדרה. פעם לבד ופעם לא. לדעתי, היא התפתחה מאוד יפה לאורך העונות ואני ממש לא חושב שהדברים לא השתנו הרבה. הרי ראית בעצמך, שהיא בעצמה זנחה את ג'ורג' לאנחות, ברגע שהוא התגלה לה כמשוגע. אפילו זכורה לי סצינה אחת מהפרק השני מתוך העונה החמישית שהיא מתחרפנת לגמרי והיא צורחת על ג'ורג' (בחיזיון שלה, כמובן) : "What did I do to fucking deseve it". אני מת על הסצינה הזו. בקיצור, מה שאני מנסה לומר הוא, שרות' התפתחה יםה, לדעתי. היום היא הרבה יותר פתוחה לדבר על הדברים, היא פחות מפנימה ופחות מכחישה. אני נורא מקווה, שלאור ההתפתחויות הנוכחיות, היא לא תחזור לג'ורג' כי אם כן, אז בעצם תהיה צודק. רות סוף.

foxy22

New member
../images/Emo58.gif 511

ואחרי פרק 11 אפשר לומר (באכזבה) שאולי הם כן יחזרו? אולי יש בה תקווה שהוא התיישר לגמרי? אולי יכול להיות שג'ורג' כבר בריא בנפשו? למרות שדברים כאלה לא נעלמים אחרי טיפול אחד או שניים, ג'ורג' לדעתי ולאור ההיסטוריה המעורפלת שלו, כנראה כמו בילי. הוא חייב את התרופות שלו כל הזמן כדי להיות "בריא" או לפחות לתפקד ככזה, אבל בטווח הארוך - הוא ישתגע שוב. ויחזור לבומב שלטר
ומה שרות' עשתה כדי לקבל את זה, זה לקפוץ לנישואים אחרי כמה שבועות בודדים של הכרות עם בנאדם. עובדה שהיא לא ידעה שיש לו נטיות להתחרפנות ברמה כזו או אחרת.. היא לדעתי היתה בודדה ונמאס לה מחיי הרווקות מאז שנתניאל נפטר. ככה שהיא קפצה על ה"מציאה" כשפגשה את ג'ורג', ואל תשכחו שזה קרה בזמן שליסה נעדרה ונמצאה מתה מאוחר יותר.. ככה שרות' היתה בנקודה של חולשה, ופשוט היתה צריכה מישהו לצידה, יציבות, ביטחון, בעל. נסיון להחליף את נתניאל. כי הרי מאז שהוא לא בשטח היא די מאבדת את עצמה, היא לא רגילה להיות לגמרי לבד. זאת הסיבה שהיא עושה הרבה נסיונות, הרבה התפרצויות.. וכו'

sssivan

New member
../images/Emo58.gif ואווו, זה היה חזק !

אהבתי!!! התכונתי להציץ בפורום ולהגיב כבר מחר, כי אני מאודדד עייפה, אבל קראתי את מה שרשמת ועכשיו התעוררתי, קבל ח"ח קטלני! אני חייבת לרשום כמה דברים שעולים לי עכשיו... אתה יודע, לא יצא לי לחשוב על זה בצורה כזו, אבל זה אכן נכון, רות לא התפתחה בצורה משמעותית לאורך כל העונות. רות תמיד עשתה צעד אחד קדימה ואז חזרה אותו. ולמרות שהיא רוצה... היא לא עושה יותר משני צעדים... וזה מפני שהיא עוברת את השינוי באופן חיצוני בלבד, ולא פנימי. שימו לב, רוב חייה תלויים על דברים חיצוניים, כמו ניקיון הבית, בישול וכו'... והיא תמיד חייה במירמור כזה, ולמה..? כי אין לה שום דבר מעבר... האם ראינו לאורך חייה איזה תחביב משלה, שהיא גם הצליחה להתמיד בו ?! היא אכן ניסתה בחייה לפתח משהו מעבר לניקיון הבית ובישוליה, אבל מעולם לא הצליחה לצאת מדפוס העקרת בית הנצחית. אני אתן דוגמא מהעונה ה5.......... היא נפרדת מג'ורג', כלומר היא עושה את הצעד קדימה "ויוצאת לחופשי" ומה קורה לה בעקבות זאת ? היא מתחילה להרגיש ריקנות, לא מוצאת את עצמה, ואפילו הקצינו את המצב כאן, כאשר היא השתגעה. כאשר הוא יצא מהתמונה, והיא הייתה כל כך מאושרת בכך שהיא סופסוף עצמאית. אבל היא השתגעה כי הוא יצא מחייה, והיא נשארה בנפשה עקרת בית מתוסכלת. ניסתה להשתחרר, אבל כשלה, כי השינוי הוא רק חיצוני. אתם יודעים מה, הרבה יותר מעניין היה, אם היירם לא היה מגיע... והיינו רואים איך היא מתפתחת... אולי היא הייתה מצליחה בסוף לצאת מהדפוס של העקרת בית הממורמרת... כי כאשר מגיעים לתחתית, אין כבר לאן לרדת............. או שלא, כי אחרי 40 שנה שבן אדם חי בצורה מסויימת, מאוד קשה להשתנות ולשנות דפוסי מחשבה וכל היוצא בזה... מקווה שיצא מובן ?! מקסימום אשפר מחר...

tula29

New member
טעות לגבי רות'

אתה שוכח שלאחר מות בעלה התגלה ש"עקרת הבית השפוטה" כביכול... בעצם ניהלה רומן רציני מהצד??? היה לה סיפור אהבה והיא לא כזו תמימה כמו שאתה מציג אותה.

girl547

New member
פיספסתי את הסוף.............

הוידאו לא הקליט לי את הסוף..זה עצר בחדשות... מישהו יכול לספר לי מה היה אחרי החדשות של 12? תודה!

lil girl

New member
../images/Emo58.gifפרק מפחיד כל כך

הי אני חדשה בפורום. התחלתי לקרוא אותכם רק לאחרונה כשהייתי חייבת לחלוק קצת את "העול" של הפרקים האחרונים עד כה בעונה 5... פרק 10 כל כך מפחיד בעיני, יותר מאשר עצוב. אולי אני פחדנית מהרגיל, אך ההזיות של דיוויד, על הבחור שתקף אותו, פשוט עוררו בי פחד מתמשך לאורך כל הפרק ומנעו ממני להזיל דמעה או שתיים על נייט. אני חושבת שמה שצרם יותר מכל בפרק הזה הוא האופן שבו כל אחד מבני המשפחה הסתגר בתוך עצמו והתמודד עם האבל בלי לחלוק אותו עם האחרים, אף על פי שכולם חוו את אותו אובדן, את אותו כאב. דיויד אומר לרות' שגם הוא איבד את נייט, אך בטקס היא אינה יושבת לידו. רק מאוחר יותר היא מפסיקה לרגע להיות האישה האגואיסטית, הבורה והקטנונית שהיא ולא זונחת את דיויד מאחור. לא היתה התכנסות של המשפחה, לא היה רגע אחד של קירבה אמיתית ומנחמת. זה מה שעצוב בעיני. ברנדה תלושה ואבודה ורות' לא מושיטה לה יד לרגע. לדעתי מאיה תישאר אצל רות', היא תיתן לרות' את הטעם לחייה שכל כך חיפשה (או יותר נכון תגרום לה להרגיש שמישהו זקוק לה). הקטע הכי מרגש, שעליו לא כתבתם, היה לדעתי הרגע שבו ברנדה התחבקה עם בילי. זה היה רגע כה טעון ומורכב שאני אפילו לא יכולה להתחיל לתאר לעצמי את המשמעות שלו... וזהו. כיף לי לקרוא אתכם (למרות שבטח אף אחד לא יקרא את זה כי כולם עברו לשרשור של פרק 11!!).

sssivan

New member
../images/Emo58.gif תגובה ../images/Emo13.gif

מעניין שאת אומרת שהיה מפחיד חחח לזה לא ציפיתי, אבל סבבה ! אני מאוד מסכימה איתך לגבי זה שכל אחד לעצמו בתוך העצב שלו. לא חשבתי על זה... אכן הם ישבו מאוד מרוחקים אחד מהשני... זה באמת עצוב וצורם, שאפילו עכשיו הם לא מצליחים להתקרב וכל אחד נשאר במסלול שלו... זה צורם על גבול הלא הגיוני, הרי הם עדיין משפחה לא ?! לגבי ברן ורות אני לא מסכימה וכתבתי על זה ארוכות באחת התגובות הקודמות... עכשיו מה את אומרת על פרק 512 ? מה זאת אומרת עוד לא ראית אותו ?! אז קדימה... ממתינה שתצטרפי אלנו לשני הדיונים הנותרים

רינת4

New member
הודעתו של foxy22 - ../images/Emo58.gif510

כתגובה אחרי הודעתה של ג'יין לוק, ההודעה השניה בשרשור. שוב, מקרה של אי אזהרה מפני ספוילר. אל תקחו את זה ששמתי את ההודעה בכל זאת בתור דוגמא, כי אני לא מתכוונת לחזור על זה עוד הרבה פעמים, אם בכלל... בהודעתו הוא כתב: ממש בכיתי כל הפרק! פאק....! פעמיים להרוג את נייט?! זונות.. ואיזה חוסר טאקט של התסריטאי להביא ילדה לעולם דרך בגידה, להמית את אמא שלה וכמה חודשים אחרי זה את אבא שלה! ממש מזעזע... היא תהיה דמות מעולה לסדרת המשך, היא תצא יותר מטורפת מברנדה ... תודו..

foxy22

New member
מצטערת! חשבתי ששרשור שכולו

על הפרק הספציפי המדובר יכול להכיל פרטים על הפרק... במיוחד שכל השרשור הזה רובו ככולו מסומן ב
. ולאחר מכתב ארוך ומפורט מרינת - זה לא יקרה שוב :)

למעלה