פרק 5X04
מה דעתכם?

gilmorefreak

New member
אפשר גם מסר?

נו אני צריכה הכל מחדש עכשיו...מחשב מפורמט..אין לי כלום..

morini77

New member
למה פרק רע? היה דווקא... ../images/Emo58.gif

היה דווקא נחמד לפי דעתי. הקטע של לוק ולור בסוף, שהוא הולך לישון מוקדם. זה אמיתי, כאילו, ככה זה. לומדים להכיר אחד את השני. בקשר לדין, באמת צריכים להתגבר על הקטע שלו. הוא כמר נמתח יותר מדי. נמאס. היה מצחיק שג'קסון וסוקי התנשקו על הבמה. :) זה היה ממש מצחיק. וספיקינג אוף וויצ', סוקי הייתה קצת מוזרה, פעם ראשונה ששמתי לב שהיא מבוגרת, כאילו, היא נראית הרבה יותר מבוגרת פתאום.

GinGerit

New member
לא יודעת מה איתכם...../images/Emo58.gif

לדעתי זה היה הפרק הכי טוב עד עכשיו בעונה החמישית! היה כל כך מצחיק!

STA1

New member
פרק מצחיקק!!!../images/Emo58.gif

אני אישית נקרעתי מצחוק!!אבל בעצם כל פרק זה פרק שצוחקים!!!ועוד משו!!אתמול ראיתם את הפרק בערוץ 10??איזה מכוערת לינדסי ( לכל המפגרים שלא יודעים מי זאת ) אז היא התחתנה עם דין ובגלל רורי ששכבה עם דין איזה פעמיים שלוש בפרק אחד הם נפרדו!!!ישש!!!אבל פשוט בפרק בעונה החמישית היה מעולהה!~!!!האמי שרמן פלדינו הזאת שרוטהה!!!

GinGerit

New member
נכון! ../images/Emo58.gif

כל הפרק צחקתי! ונכון שהחליפו את השחקנית ששיחקה את קלרה? השחקנית הזאת הרבה יותר חמודה! ואיזה מצחיקה הייתה השיחה של לורליי ולוק בהתחלה? ופריס עם האוזניות שלה!

Sweet Misery

New member
זאת אותה שחקנית,

לאורך כל הסדרה נשארה אותה שחקנית. פשוט עברו שתי עונות מאז שראינו אותה לאחרונה והיא התבגרה.

גופה

New member
מה פתאום, רורי&דין לא נמאס אף פעם

הם צריכים להמשיך לריב, להפרד, לחזור. זה לא ממצה. צריכים להיות יחסי משיכה דחיה. כל הזמן עד הסוף. אבל עם עוד בחורים בדרך
היחסים בין לוק ולורליי באמת לא מספיק עסיסיים. האמת, הראו בכלל את הקטע שלורליי מספרת לרורי?!?! והכי חשוב... לורליי ורורי צריכות לריב קצת. עם יחסים חולניים כאלה אני לא מבינה איך השלום שורר שם יותר מדי זמן. אני מכורה

STA1

New member
פרק מעולה!!!../images/Emo58.gif

כל מי שחושב שהפרק היה גרוע שיהיה בשקט!!כנראה הוא לא מבין מה הערכים הטובים של הסדרה הזאת!!אני לא אגיד שזה היה פרק מסריח!!אבל היו פרקים יותר טובים!!אבל כל פרק בסדרה המדהימה הזאת הוא פרק אז תעשו לי טובה ותשמרו את הדעות הרעות אצלכם בבקשה!!!

Jason2

New member
אתה יודע מה? לא נראה לי

אם יש לנו דעות רעות או טובות, רק אנחנו נחליט אם לפרסם אותן או לשמור אותן לעצמנו. וזה לא תלוי בכלל במה שאתה חושב.

gilmorefreak

New member
חופש הביטוי, מכיר?

ואולי תתנסח קצת פחות בגסות ותוריד את סימני הקריאה? זה יקל על הקריאה או משו...
"שיהיה בשקט!!" למה להיות בשקט? זכותנו להגיד מה שאנחנו חושבים..זה פורום..עולים פה דיונים שונים וכל אחד מביע את דעותיו בנושא.. והמסקנה היא: אני מבלה יותר מדי שעות בבציפר והגיע הזמן לשתוק!

למעלה