פרק 5X04
מה דעתכם?

Jason2

New member
פרק חביב ../images/Emo58.gif

ג'קסון למד בדרך הקשה שצריך לחשוב לפני שעושים דברים או לפחות להתייעץ עם האישה כי היא בד"כ יודעת יותר טוב (לא בטוח לגבי האישה הזאת). רורי ממשיכה להתנהג כמו אדיוטית אבל אפשר להבין. אחרי שהכל יגמר היא תבין איזה שטויות היא עשתה. קורה לכולם באיזשהו שלב בחיים. הלהקה הצליחה לעשות משהו נחמד מהשיר הזוועתי הזה וכמובן המחווה המגניבה להנדריקס.

ראית וגם כתבתי למנהלות

שיעבירו את ההודעה שלך לשרשור שפתחתי, כדי שלא יקרה מה שקרה בשבוע שעבר שראו את הספוילר בהודעה המקופלת. ההודעה הראשונה שלי ריקה כדי למנוע את זה.

Sweet Misery

New member
../images/Emo58.gif

פרק פשוט רע, הן מבחינת תוכן והן מבחינת הגשת הטקסטים. הדיאלוגים לא זרמו, הדמויות לא התנהגו/דיברו כמו עצמן. כשניסיתי להבין למה, ראיתי שזה כותב חדש. זה מסביר את שינוי שם משפחתו של ג'קסון ממלוויל לבלוויל. נקודת האור היחידה בפרק הייתה הביצוע של הלהקה לשיר שג'קסון בחר. חבר'ה באמת באמת מוכשרים. קיצר, אחד הפרקים היותר גרועים של הסדרה, לדעתי.

Jason2

New member
../images/Emo58.gif וגם

אמילי לא היתה, זה לא אותו דבר בלעדיה. אגב מה שאמרת אפשר היה לראות כבר באסיפת העיר, בפעם הראשונה זה לא היה מצחיק והדמות של טיילור שבד"כ מצחיקה היתה די שנואה. אבל הקטעים עם הלהקה היו חביבים ביותר. שני דברים חייבים להשתנות: שירדו כבר מהדמות של דין, זה נמשך יותר מדי זמן וזה לא מעניין אף אחד. האבל של פריס על הפרופסור שלה מתחיל לעלות על כל העצבים.

Sweet Misery

New member
../images/Emo58.gif

בהחלט לא אותו דבר בלי אמילי, חסר משהו בסדרה בלי הנוכחות שלה. ואכן, אתה צודק - ועוד משהו, גם כשלורליי חיפשה סיסמא נגד טיילור והסיסמא שהיא הציעה הייתה נדושה, לא מצחיקה ולא מתאימה לדמות. פריס והאבל שלה אמנם קצת עולים על העצבים, אבל זה מובן. וקצת הציק לי שרורי לא יכלה להיות קצת יותר רגישה בנושא. על דין אני מרשה לעצמי לא להגיב. אמרתי את מה שאמרת עכשיו כבר בעונה השלישית.

Bufreak

New member
../images/Emo58.gif5x04

לא הייתי אומר שהוא פרק רע. בסך הכל, הוא היה די חביב. אני גם לא חושב שהוא היה לא אמין, מבחינת התנהגות הדמויות. אהבתי את הקטע שבו רורי מגיעה לבית של דין. קטע לא נעים בכלל. אבל, בהחלט, עלילות רורי ודין מיצו את עצמן איפשהו בעונה השלישית, אז חבל שזה עדיין נמשך. דוד.

נ ט ע ש ה

New member
זה לא היה עד כדי כך גרוע ../images/Emo58.gif

אותי הפרק הזה דווקא די שיעשע היה נחמד הקטע בהתחלה עם לוק ולורליי (פלאשבק מטורף לתחילת העונה השלישית) רק שלורלי צריכה להעריך מה שהוא עושה לא להתלונן... ובאופן כללי, אני די מאוכזבת ממה שעשו בסדרה עם לוק ולורליי. זה לא מספיק מעניין, מרגש כל הקטע עם רורי ודין באמת היה מאוס. כאילו, פשוט די! כל הקטע עם הבחירות היה מצחיק. במיוחד הצחיקה אותי התלבושת של סוקי, היא באמת התלבשה כמו אשת נשיא (ועוד בצבע ורוד!) והקטע שהיא נישקה את ג'קסון כשהוא נכנס לבמה...
וגם לי היה חבל על טיילור, שהוא ישב שם בחושך. עד שהוא התחיל לדבר על בחירות חוזרות, אז זה נעלם. אהה, השיר שהלהקה ביצעה באמת היה מצוין!

../images/Emo58.gif גם לדעתי

הקטע עם לוק ולורליי לא מספיק... לא יודעת לא מספיק מה, אבל חסר שם משהו. הייתי מצפה שיעשו את זה קצת יותר מעניין, וגם יותר מרגש באמת, אחרי הכל חיכינו לזה 4 שנים....

נ ט ע ש ה

New member
אההה ו../images/Emo58.gif

היה חמוד הקטע שליין אומרת לזק שהיא מחבבת אותו "הנה הבירות שלך"

gilmorefreak

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo12.gif

חולקת על דעתך..
זה בהחלט לא היה אחד הפרקים החזקים של גילמור..אבל עדיין פרק טוב.. טיילור היה מאוד בדמותו...! סוקי נראתה נורא- מה קרה לשיער שלה? לגמרי התאכזבתי...היא ממש יפה לדעתי..לא יודעת מה קרה לה..בכל מקרה גם היא התנהגה בדמותה והכל זרם..וגם.לא יודעת.כולם..חוצמ לורליי ולוק- זה היה מוזר! לגמרי התאכזבתי משניהם! קודם כל בפרק הקודם- ממתי הוא לא הולך לאסיפות העיירה? הוא תמיד הלך עם לורליי! פתאום הוא עושה את זה רק בגלל שאח"כ הם יוצאים ביחד? זה היה מוזר! בכל מקרה..איך היא לא יודעת שהוא הולך לישון מוקדם? זה היה קטע מוזר..חוצמזה למה לו לעלות אם הוא לא הולך לישון? לא יודעת..זה היה מוזר.. מילא את הקטע עם השמפניה היא עכשיו לומדת..אבל..לא יודעת..שהיא העירה אותו והתחילה להתנצל וזה..אווף..לא יודעת.. והקטע בתחילת הפרק היה לגמרי פלאשבק לתחילת העונה השלישית
וזה היה מקסים- מתאים ללורליי לרצות את האוכל רק בדיינר..
והשיחה עם רורי..
שרורי ודין יפרדו כבר..כל הקטע מוזר לגמרי ואני ממש ממש לא אוהבת איך שזה הולך..
אז כן הם לדעתי לא בדמות כבר מסוף העונה הרביעית ככה שזה לא נחשב.. ולמה החליפו את קלרה? זה מוזר! ופעם ראשונה שראינו את אמא של דין!
היא הייתה ממש מרושעת לרורי! אבל נו..די מגיע לרורי..לא מבינה למה הם עדיין ביחד...
ולורליי שותקת- ממש לא אופייני לדמות..
טוב תגובה מבולגנת למדי..אבל לא הבנתי מה עכשיו עם הבחירות- ג'קסון נשאר או בחירות מחדש? חוצמזה למה שיהיו בכלל בחירות מחדש? מתי הלהקה השתפרה כל כך???
לא אוהבת את עניין זאק וליין..

It's very nice of you ../images/Emo140.gif

I'm thanking you for all of those links that you sent me! I'm looking forward to see it..​

למעלה