תקציר D:
ההערות שלי יהיו בסוגריים, כמו בפרק 57. ^^; פרק 58 - משחק בצבע אחד קוראטה מנצח במשחק הראשון באליפות אוזה. הוא הולך להסתדרות הגו של יפן (הרבה יותר קצר לכתוב nihon ki-in, אבל שיהיה) ומסתכל על הקיפו הכי חדש מהמשחק האחרון של אליפות הג'ודאן (טויה קויו נגד אוגאטה). קוראטה חושב שמשהו מטריד את טויה קויו לפי המשחק שלו. טויה קויו הפסיד במשחק. היקארו קורא על זה בעיתון וחושב שקויו הפסיד בגלל המשחק נגד סאי... בגלל שהוא היה עייף. היקארו מרגיש אשם. סאי לא חושב ככה אבל היה רוצה לראות את הקיפו כדי לדעת איך קויו הרגיש. היקארו אומר שסאי חזר לעצמו אחרי שהוא נראה מוטרד בזמן האחרון. היקארו הולך לאכול ראמן ופוגש שם את קוראטה. "מה אתה עושה במקום כזה?" "אתה טיפש? שינדו, אתה טיפש? אני אוכל אטריות" "לא התכוונתי לזה! מה אתה עושה פה?" "אני לא משלם עליך!" "אני אשלם על עצמי!" (XD חמודים) היקארו מדבר עם קוראטה על המשחק. קוראטה אומר שזה לא היה הסגנון הרגיל של קויו. זה נראה כאילו הוא איבד את שיווי המשקל. היקארו: "זה היה משחק גרוע?" קוראטה: "גרוע? לא, זה היה משחק טוב" "כאילו המשחק שלו מלא נעורים" "אני מתכוון, בגילו הוא מסוגל להשתנות ככה?" "הוא הפסיד, אבל איזה הפסד..." "זה יהיה מהנה להביס אותו, כמו שהבסתי את הבן שלו" היקארו: "שיחקת נגד טויה?!" (הייתי חייבת להכניס את השורה האחרונה, למרות שהיא פחות חשובה XD אה, וכל זה נאמר בזמן שהם אוכלים אטריות, זה היה משעשע) קוראטה אומר שטויה אקירה, שחקן בדרגת 2 דאן הגיע לסיבוב השלישי באליפות הונינבו... היקארו תוהה אם הוא יוכל לעקוף אותו. (הפנים של היקארו כל כך השתנו, הוא נראה ממש גדול *-*) אחרי שהם מסיימים לאכול היקארו מזמין את קוראטה למשחק, והוא מסרב. אז היקארו אומר שהוא רוצה חתימה אם הוא ינצח את קוראטה. קוראטה נופל בזה ומסכים לשחק. היקארו: "קל כל כך לתמרן אותו!" (XD כן) הם הולכים לשחק בגו סלון, האנשים שם מתלהבים שקוראטה המקצוען בא לשחק שם. היקארו מסמיק כשקוראטה אומר שהוא רוצה חתימה שלו XD קוראטה אומר שהוא יתן להיקארו לשחק ראשון בלי קומי כדי שזה יהיה הוגן. הם מקבלים בטעות 2 קופסאות של אבנים לבנות, וקוראטה אומר שהם ישחקו ככה. (גו בצבע אחד זה מגניב XD אבל ממש קשה לעקוב אחרי זה...) קוראטה: "הוא טוב משחשבתי" קוראטה מופתע מהרמה של היקארו ונזכר ש"היקארו" ניצח את גוקיסו. (אבל סאי היה זה ששיחק במשחק ההוא. עוד אחד שחושב שהיקארו מתאים לרמה של סאי) אנשים לא מצליחים לעקוב אחרי המשחק (גם אני לא הצלחתי ^^; אבל לא הראו את כולו אז לא הייתי יכולה גם ככה) "אני מצליח לעקוב רק אחרי רוח הלחימה שלהם" "קרב רציני התחיל בפינה... או ככה נראה לי" היקארו מוביל. קוראטה מדבר עם כולם והיקארו רק מרוכז במשחק ^^; קוראטה מצליח להפוך את המצב וחושב שהוא ניצל... ונזכר שהוא משחק נגד מישהו שרק נהיה מקצוען וזו הפעם הראשונה שהוא משחק גו בצבע אחד... הוא מתחיל לחשוב שגם היקארו הוא איום כמו טויה אקירה. מהמחשבות האלה הוא מפסיק לעקוב אחרי המשחק ומתבלבל. אבל היקארו לא. קוראטה שם אבן למרות שהוא לא בטוח שזה מהלך טוב, אבל בסוף זה במקום הנכון והיקארו נכנע. היקארו מדבר על המשחק... קוראטה לא עונה לו ורק מופתע ממנו. סאי חושב שגם קוראטה שם לב לכוח של היקארו. קוראטה חותם להיקארו למרות שהיקארו הפסיד (כמובן שהיקארו לא באמת רצה חתימה ^^; ), כלומר הוא מכיר בהיקארו. אבל הוא רושם רק חצי מהשם שלו - את החצי השני הוא ירשום כשהיקארו יביס אותו במשחק רשמי. רואים בחדשות שטויה קויו הכריז שהוא פורש... ~סוף הפרק~ גו גו איגו: דיברו על סקי (seki). בעיקרון זה מצב שבו גם הלבן וגם השחור ילכדו אם הם יעשו עוד מהלך אחד, ולכן עדיף לא לשחק במצב כזה. בסוף המשחק השטח לא שייך לאף אחד והאבנים לא מתות. אני מניחה שמי שזה מעניין אותו וסתכל על דוגמאות במקום אחר. :X