פרק 57

CibiHeart92

New member
פרק 57

אני מניחה שהרבה לא ראו, בגלל הסדר. וחבל מאוד!! כי זה היה פרק אדיר לפי דעתי... בתקציר דל: היקארו חזר לבית החולים כדי לברר אם טויה קויו באמת מתכוון לפרוש, המייג'ין ביקש להתמודד מול סאי שוב, וטען שהוא באמת יפרוש היקארו התחיל להתווכח איתו, ואוגאטה (הפרק הזה אגב הוכיח לי שהוא פדופיל) שמע חלק מהשיחה. הוא נכנס לחדר והיקארו ברח בפאניקה. אוגאטה רדף אחריו וכשתפס אותו דרש לשחק נגד סאי באותו רגע פתאום אקירה הופיע, הוחלפו שם מבטים לכמה שניות ואז היקארו ברח X3 טוב וזהו די... השאר די היה מונולוגים של סאי ושל אקירה... אלא אם כן שכחתי משהו י.י רוב צומת ליבי מופנית לקטע בבית החולים בפרק הזה XDD ועכשיו דעתי היקארו כמעט נפל מהחלון.. זה היה צפוי. אבל הוא נראה מאוד יפה בקטע הזה עם הרוח והכל.. הציטוט הכי מוזר, היקארו לסאי- "כבר התחלת לתפוס תחת?" הא! הייתי מרביצה לו >< סאי לא מצליח להחליט עם הוא שמח או עצוב ;; פרק טוב, עכשיו זה עוד מעט יגיע לפרקים שיותר לא יכולתי להפסיק לראות @@; נראה לי שאעשה מרתון... אגב, כבר בטח שמתם לב כמה שני אלה גבהוו הא? הם ענקיים..

shui chan

New member
את יודעת מה הכי עצוב? >;

אני מפספסת את הפרקים של שישי(שבת) ראשון (59) ;_;

Yosh Yosh

New member
אולי חיוני ../images/Emo58.gif

אבל ממש מבאס
כלומר... זה היה ממש פספוס מצדו שהוא לא ראה אותו נעלם. אני תוהה לפעמים מה היה קורה אם הוא היה רואה את זה. כל שלב ההכחשה נחמד, אבל כשהוא מגיע להבנה ב63 זה כל כך יפה ;-; וההבנה ב70 עוד יותר ;;;;;;;;;;-;;;;;;;;; כמעט בכיתי! ;;

star_female

New member
אבל... ../images/Emo58.gif

זה אחד הדברים היפים בקטע הזה, שהיקארו לא ראה ולא חשב שזה יקרה... פרידה זה לא משהו שתמיד יודעים שיקרה, במיוחד לא כשמישהו מת בפתאומיות. אהבתי את זה שלא היתה להם "פרידה" מסודרת והיקארו היה צריך להתמודד עם זה ולהבין לבד.

CibiHeart92

New member
נכון מאוד! ../images/Emo58.gif

היה דווקא נחמד השלושה פרקים האלה של היקארו רץ בכל יפן ומחפש את סאי עם קאוואי סאן.. XD וההבנה.. דאמט גם אני בכיתי.... T__________T

magicalgirl

New member
../images/Emo204.gifראיתי בחלקים X.X

אני צריכה לראות את הפרק הזה -.-"... עוד מעט באים הפרקים היפים *-*

star_female

New member
גם אני רוצה לעשות תקציר~

ההערות שלי יהיו בסוגריים ^^; פרק 57 - תן לי לשחק נגד סאי! היקארו וסאי בחדר של היקארו, מדברים על המשחק של אתמול. היקארו: "הרגשתי היום כאילו אני במרכז המשחק" (כן... המשחק הזה די היה בשבילך, אחרי הכל) היקארו קולט שטויה קויו אמר שהוא יפרוש וכמעט נופל מהחלון מרוב הפתעה. (XDD) הוא הולך לבקר את טויה קויו בבי"ח. (לובש חולצה שרשום עליה 5 בדומינו... XD) אמא של אקירה, אקיקו, נמצאת בחדר כשהוא מגיע. (היקארו קולט שזאת אמא של אקירה ומסמיק~ D:) קויו מבקש מאקיקו לעזוב אותם לבד. הוא שואל אם סאי הוא היקארו בגלל שהם נתנו לו אותה אוירה כמו ביוגן נו מה. היקארו מכחיש כמובן וקויו מחליט לא לחקור אותו אבל מבקש לשחק שוב נגד סאי, אפילו ברשת, בלי לשאול איך קוראים לו שוב. היקארו רוצה להסכים אבל סאי חושב שזה כבר מאוחר מדי ולא יהיה לו זמן לזה. הוא מרגיש את חולות הזמן שנעצרו ממשיכים לזרום. קויו אומר שהוא באמת יפרוש, אחרי המשחק החמישי באליפות ג'ודאן. הוא אומר שזה לא כזה סיפור ואולי זה אפילו טוב בשבילו. אוגאטה בא לבי"ח כדי לברר מי ארגן את המשחק עם סאי ונכנס לחדר באמצע השיחה בין קויו להיקארו. הוא שומע שהיקארו מזכיר את השם של סאי, היקארו נבהל ובורח ואוגאטה מתחיל לרדוף אחריו. כשהוא מצליח לתפוס אותו הוא מדביק אותו לקיר ומבקש ממנו לשחק נגד סאי. אקירה בדיוק יוצא מהמעלית והיקארו בורח. אקירה: "שינדו..." היקארו: "טויה..." *היקארו בורח לתוך המעלית* אקירה: "אוגאטה! מה קרה?" (כשאוגאטה הדביק את היקארו לקיר ותפס לו את החולצה... זה היה נורא מטריד ;; הוא כזה פדופיל...) אוגאטה שואל את קויו אם היקארו מכיר את סאי, וקויו מכחיש. אקירה חושב שסאי והיקארו הם אותו בן אדם אבל לא אומר כלום. קויו: "לא ביישתי את השם טויה קויו. אבל סאי.. התעלה מעלי." אקירה: "אני יודע דבר אחד בבירור. שינדו הוא המפתח לתעלומה הזאת." בחוץ, היקארו מדבר עם סאי. (מה זה המיץ המוזר הזה שהיקארו לקח? פחית עם לב שרשום עליה karada... מטריד ^^; ) היקארו: "בתור בונוס טויה הופיע פתאום. מעניין אם הוא חושב שאתה עדיין אני..." (בתור בונוס~) הוא רוצה לתת לסאי לשחק לשחק, אבל סאי לא עונה לו ונראה עצוב. היקארו מנסה להתעלם מזה אבל סאי עדיין עצוב... אז היקארו אומר לו שיש להם את כל הזמן שבעולם לשחק נגד טויה קויו. זה לא מצליח לעודד את סאי. סאי: "הזמן... אזל. להיקארו יש זמן, אבל לי אין" *היקארו זוהר, סאי מוקף אפילה* :)<) וואיה משחזר את המשחק בקבוצת הלימוד, היקארו מגיע לשם ואומר שגם הוא ראה את המשחק. הוא מתגאה בפיתרון שהוא מצא בפני הקבוצה. וואיה: "בדרך כלל אתה מפספס דברים כאלה, שינדו" מורישיטה: "אל תזלזל בו" סאי: "כולם מתחילים להבחין בכישרון של היקארו, זה לא רק אני. אני רואה אותו. זורח מעל היקארו. העתיד הזוהר לא יהיה שלי" :)< סאי...) ~סוף הפרק~ גו גו איגו, למי שמתעניין
: העלו את הקומי ביפן ל-6.5, ובסין 7.5.

למעלה