פרק 55

תרגיע!!!!!לא נימאס לנו ויש פה הרבה שקוראים...

וגם עם זה לא הגיוני גם הסידרה האמיתית לא הגיונית ויש פה שיגיאות ומתקנים אותנו לא מיתבכינים כמוך! חח:) אז להרגיע אתה לא רוצה על תיקרא כי יש פה כאלה שקוראים נהנים ומגיבים ועם יש שגיאות מתקנים שלום לך!

amir6661

New member
לי אין בעיה

כל אחד יכול לכתוב אבל יש העדפה מיוחדת לאנשים עם רעיונות ובלי שגיאות... חחח סתם...

אין לי שגיעות רק אולי מידי פעם

ויש לי הרבה רעיונות וגם יש לי קשרים כי ההורים שלי הם אמרגנים אז יכול ליהיות שנוכל אפילו להפיק את זה אבל על תיבנו אל זה

amir6661

New member
נעשה לך "טסט"

נירית לא כתבה היום, אז את תכתבי את פרק 57 ונראה אם זה בסדר (מבחינת שגיאות)

אתה חוצפן

מה זה נראה אם אין לך שיאות למה לנירית אין שגיאות?? אתה ממש חוצפןן לכול אחד יש זכות ליכתוב כמו שלנירית יש שגיאות והיא יכולה ליכתוב אותו דבר אני אני לא שונה לנירית: נכון שאני צודקת???

amir6661

New member
סליחה אם נפגעת

אבל נירית כתבה את ההתחלה של הסיפור ויש לה פרקים טובים, וכנראה לא שמת לב אבל הגבתי לך על הפרקים שכתבת והדגשתי שאין לך כמעט שגיאות כתיב ואת בסדר גמור יחסית לרוב הילדים בישראל, אבל הפרקים שלך פחות טובים מהפרקים של נירית מבחינת תוכן (לדעתי), אבל כמו שכבר אמרתי, נירית תחליט אם תכתבי אתנו או לא, אני רק הבעתי דעה על הפרקים שכתבת

amir6661

New member
צודקת

ואני בכלל קראתי קודם את הגרסה שלך, אבל אחרי שהפסקת לכתוב אותה, עברתי לגרסה של נירת

פרק 57

זה הולך להיות די קצר בפרקים הקודמים בשיר שלנו[מראים כל מה שהיה בעונה הקודמת] הערב בשיר שלנו יהודה לוי יורד מהבמה ואומר ומנשק את נינט והם מיתנשקים נשיקה סוערת פתיח רני ותמרה מתנשקים בלופט רני:"אני כול כך אוהב אותך" תמרה:"גמאני" רני מתחיל לשיר:"יפה שלי את כל מילות האהבה אקשור בסרט למענך אני ייתן גם את חייי" תמרה:"מאיפה זה בא עכשיו?" רני:"מה?? אני מת על אייל גולן לא ידעת? תמרה:"לא"{צוחקת} רני מבוהל שהיא לא ידעה תמרה ורני צוחקיםם עבור סטסנה יהודה לוי ונינט במיטה בבית של יהודה יהודה מוריד לנינט את החולצה תוך כדאי הנשיקה הסוערת ואז מוריד לה את החזייה נינט בעירום עליון יהודה מסתכל כל הציצי שלה ונבהל הוא מגלה שיש לה פטרת ציצי יהודה:"אאאאאאהההההההההההההההההההההההההההההה{ובורח מהבית} נינט:"חכה רגע לאן אתה הולך?? כעבור 3 דקות יהודה חוזר נינט:"מה אתה עושה פה אני מבקשת שתלך מספיק מה שעשית גרמת מספיק נזק" יהודה:"כן,אבל יש רק בעיה אחת" נינט:"מה" יהודה:סתם לא משהו חשוב רק פרט שולי" נינט:"נו מה?" יהודה:"זה הבית שלי" עבור סטסנה בבסיס חלי ושמש וטל וציון חוזרים מהטקס הבנים הולכים לחדר הבנים וחלי ושמש לחדר הבנות חלי ושמש רואות מכתב הןצ פותחות המכתב: ללהקה אני אוהבת אותכם היחלתתי לעזוב לחול עם אסי אהובי ואנחנו מתחתנים שם חתונה אזרחית שירי חלי ושמש בשוק!!!!!!! עבור סטסנה נינט מגיעה ללופט ומספרת לרני ותמרה מה קרה יונתן קופץ מהחדרר יונתן:"מהה????? הוא ראה אותך בעירום?" נינט:"רוצה גם?" יונתן:"כן" נינט:"בוא" יונתן ונינט שוכבים בחדר של יונתן הסוף

פרק 58

בפרקים הקודמים בשיר שלנו{מראים מה שהיה} הערב בשיר שלנו יונתןמוריל לנינט את החזייה ונבהל נינט:"מה לא ידעת שיש לי פטרת ציצי" יונתן בורח נינט יוצאת מהחדר רני:"מה קרה?" נינט:"הוא גילה שיש לי פטרת ציצי" נינט הולכת רני מתקשר ללילי רני:"הלו לילי נינט, פטרת, ציצי, יונתן לילי:"מה? לא הבנתי כלום תסביר מהתחלה רני מסביר לילי שלא כול כך מחבת את נינט מתקשר לעיתונות ומפיצה את כך שיש לה פטרת ציצי מתקשרים ליונתן ואומרים לא שיעשה פרסומת יונתן בא לעשות את הפרסומת נינט, רני, יונתן,תמרה יושבים בסלון ורואים טלויזיה פתאום הפרסומת מופיעה "גם לכם יש פטת ציצי?? על דאגה אתם לא היחידים גם לנינט יש פטרת ציצי השתשמשו במישחה נגד" נינט בוכה והולכת רני ותמרה מיסתכלים על יונתן יונתן:"מהה?" הסוף

תגידי?!

חווית אונס או תקיפה מינית?! חעחעחע

amir6661

New member
סורי מבחינתי לא עברת

שלא תביני לא נכון, חוץ מהמילה "סטסנה" (כותבים "סצנה") אין לך בכלל שגיאות וזה מצויין. את כנראה לא הבנת, את אמורה להמשיך את פרק 56 ולא להתחיל סיפור חדש, אבל אני לא שולל את זה, את יכולה לכתוב גרסת המשך משלך אבל אם את עושה את זה אז תסמני שלא יתבלבלו בין הגרסאות. אבל זאת רק דעתי, אולי נירית כן תרצה ואז תכתבי אתנו

למעלה