פרק 55

amir6661

New member
פרק 62 (ע"פ אמיר)

פרק 62: רוצה שיתארך הרגע לעולם בפרקים הקודמים בש"ש: המרד נגד ריקי לא מצליח, אביגדור וקרין עומדים זה מול זה עם אקדחים שלופים, שי חוזרת ממיאמי, לרונית יש רעיון איך לנקום את המוות של יותם, הראל ותמרה נשלחים למימד המבודד והראל מספר למרה על התכניות של ריקי הערב בש"ש: תמרה: היא לא באמת יכולה לעשות את זה, נכון? ראל: היא יכולה, גם כבודה יכלה לעשות את זה, אבל היא לא רצתה תמרה: אבל היו פה ושם פעמים שהיא כן התערבה הראל: אבל זה לא דומה בכלל למה שריקי הולכת לעשות... בבית של יותם: שי: נו, אמא, מה הרעיון? רונית: את זוכרת איך הוא מת? שי: כן, היחידה המיוחדת של נורה ספקטור ירתה בו רונית: ואת חושבת שזה חוקי לירות במישהו בלי לעצור אותו? שי: בטח שזה לא חוקי, אבל אם עד עכשיו לאף אחד לא היה אכפת... רונית: זהלא שלאף אחד לא היה אכפת, פשוט אף אחד לא ידע שהם אלה שירו בו, נורה ספקטור הגיבה על זה כ-"זאת הייתה תאונה מצערת, ולא יותר מזה" שי: איזו שקרנית! בבית החולים: אסי: דר`, את חושבת שיש סיכוי שגם תמרה תתעורר? דר` תבור: אני ממש לא יודעת, המצב שלה יציב כרגע, אבל היא כאילו נמצאת במקום אחר ולא יכולה להתעורר במשרד של אביגדור: קרין: אביגדור, תן לי לקחת אותו מפה! אביגדור: אולי תסתמי ותכנעי? הוא ממילא ימות... חיים נכנס מאחורי קרין ויורה בה קרין נופלת ליד דובה דובה: למה באת הנה? עכשיו שנינו נמות... בבית של לילי לילי בטלפון עם נורה לילי: נורה, דובה נעלם ואני חושבת שהוא במשרד של אביגדור נורה: אז תקראי למשטרה! לילי: אי אפשר, כל הלהקה נמצאת שם בתור בני ערובה! נורה: אז מה את רוצה שאני יעשה? לילי: שתזעיקי לשם את היחידה המיוחדת שלך! נורה: בסדר! בסדר! בבית החולים: שירי: איפה מרסל? אסי: יצא החוצה, לחפש את אלינור שירי: למה נתת לו ללכת? אסי: למה לא? מקסימום אביגדור יחטוף גם אותו, זה לא ישנה כלום... בבחו"ם הסגנית של ריקי נכנסת הסגנית: כבודה, יש שני אנשים שמחכים שתשפטי אותם דובה וקרין נכנסים ריקי: שוב את?! קרין: מופתעת? בבית של יותם: רונית בטלפון עם המשטרה רונית: כן, אני רוצה להתלונן על היחידה המיוחדת של נורה ספקטור השוטר: מה היחידה הזאת עשתה? רונית: היא ירתה בבעלי לשעבר, בלי לעצור אותו ולעשות לו משפט השוטר: זה באמת חמור, ועוד בשביל היחידה המיוחדת, אני אעביר את זה הלאה רונית: אני רוצה שתעצרו אותם עוד היום, וגם את נורה ספקטור! במשרד של אביגדור קרין ודובה מעולפים על הרצפה אביגדור: כדאי שנלך לקבור אותם, לא? חיים: קדימה פתאום מתפרצים היחידה המיוחדת של נורה חייל מהיחידה: אביגדור, תכנע או שאנחנו יורים פתאום נכנסים למשרד עשרה שוטרים ומכוונים על היחידה אקדחים שוטר: היחידה המיוחדת, כולכם עצורים! חייל מהיחידה: אנחנו כאן באמצע מעצר! שוטר: איזה קטע, גם אנחנו! אביגדור מוציא אקדח אביגדור: אני לא נכנע, אבל אני אשמח להרוג מישהו לפני שאני אמות! אביגדור יורה באחד מהחייל ביחידה חייל מהיחידה: הזהרנו אותך! כל היחידה מפציצה את המשרד ביריות שוטר: הזהרנו אתכם! כל השוטרים מתחילים לירות על היחידה המיוחדת כל המשרד מלא בפיצוצים אחת היריות פוגעת בחומר נפץ וכל הבניין מתפוצץ! סוף

amir6661

New member
פרק 63 (ע"פ אמיר)

פרק 63: מי כעפר לרגלייך יחיה? בפרקים הקודמים בש"ש: קרין ודובה מגיעים לבחו"ם, תמרה נחרדת לשמוע על התכניות של ריקי, רונית מתלוננת במשטרה על היחידה המיוחדת, מרסל יוצא לחפש את אלינור, המשרד של אביגדור הופך למטווח ומתפוצץ הערב בש"ש: מרסל (שנמצא קרוב למשרד של אביגדור) עף אחורה מההדף של הפיצוץ מרסל: מה זה?! פתאום מגיעים מלא צלמים וכתבים ומצלמים את המשרד שעולה באש כתבת: אנחנו נמצאים כאן על יד בניין ישן שהתפצץ לא מזמן, צוותי החילוץ כבר בדרך הנה למרות שכנראה אין ניצולים... בבחו"ם: ריקי: אוי ואבוי, נראה לי שבשביל שניכם העניין סגור קרין: מה זאת אומרת? ריקי: הגופות שלכם נשרפו, אתם כבר לא יכולים לחזור לחיים, אלא אם כן אני יירה בכם באקדח החיים, ואני לא אעשה את זה... קרין: טוב לא נורא, לא כל כך רע פה... ריקי: שניכם הולכים לגן עדן! הסגניות של ריקי לוקחות את קרין ודובה לגן עדן ריקי: מה עם חיים, אביגדור, היחידה המיוחדת והשוטרים? סגנית: חיים, השוטרים והיחידה המיוחדת בגהינום, ואביגדור... הוא עוד לא הגיע... ריקי: ומה עם הלהקה? הם גם היו שם... סגנית: גם הם עוד לא הגיעו... בבית החולים: שירי: אסי, תפתח שנייה טלוויזיה אסי פותח חדשות שדרן: לפני כמה דקות התפוצץ בניין בסמוך לכיכר המדינה, צוותי החילוץ הגיעו ומנסים למצוא ניצולים, חוקרי המקרה משערים שהמקום היה בעבר משרד של מאפיונר בשם אביגדור פלדמן... אסי: זה המשרד של אביגדור! כל הלהקה שם! שירי: חייבים ללכת לשם! אסי: ומי יישאר עם תמרה? מחוץ למשרד: הכבאים מכבים את האש מרסל מנסה להכנס לבניין ושוטר עוצר אותו מרסל: תן לי להכנס! שוטר: אתה לא יכול להכנס, האיזור סגור! מרסל: חברה שלי שם! מרסל נותן לשוטר אגרף השוטר נופל מרסל נכנס לבניין מרסל מגיע למשרד של אביגדור ורואה את הגופות מרסל: אבל איפה הלהקה? מאחוריו דלת נפתחת רני, יונתן, שמש, ציון, חלי, טל ואלינור נכנסים, כולם מלוכלכים מעשן ופיח, בקושי נושמים אלינור רצה ומחבקת את מרסל חלי מחבקת את ציון חלי: אתם יודעים שהאש כמעט שרפה אותי, אבל ציון הגן עליי! ציון: חלי, התנשאי לי? חלי: כן! בבית של יותם: שי: נו, עצרו אותם? רונית: לא, כל הבניין התפוצץ שי: יופי, מגיע לחארות האלה למות אחרי מה שהם עשו לאבא! רונית: עכשיו רק צריך להרוג את הלוויתן הגדול, נורה ספקטור שי: באמת איפה היא עכשיו? במשרד של נורה: פקידה נכנסת למשרד של נורה פקידה: נורה, קיבלנו עכשיו עדכון, הבת שלך הייתה נוכחת בפיצוץ ונשרפה למוות נורה: מה?! כל הלהקה מגיעה לבית החולים, לחדר של תמרה שירי: מאמי! את בסדר! (מחבקת את אלינור) מרסל: אלינור, התנשאי לי? אלינור: כן! חלי: אז גם אתן מתחתנים? אסי: גם אני ושירי יונתן: באמת? אולי נעשה כולנו חתונה אחת במקום 5 חתונות? ציון: זה בסדר מבחינתנו אסי: גם מבחינתנו אלינור: גם מבחינתנו שמש: בואו נקרא לזה... "החתונה המחומשת"! רני: נראה לי שתצטרכו להסתפק ב-"החתונה המרובעת"... יונתן: למה? רני: תמרה עוד לא התעוררה... במקום חשוך אביגדור מאזין למה שקורה בחדר... אביגדור: או, ואיזו חתונה זו הולכת להיות... ממש חתונת המאה... כדאי לכם להתחיל להכין את ההזמנות.... הא! הא! הא! סוף

amir6661

New member
פרק 64 (ע"פ אמיר)

פרק 64: כל המילים הכי יפות בפרקים הקומים בש"ש: כל האנשים שהיו במשרד חוץ מאביגדור מתו ונשלחו לגהינום, דובה וקרין נשלחו לגן עדן, ללהקה לא קרה כלום, ציון מציע לחלי ומרסל מציע לאלינור, רונית ושי מתקדמות בתכנית הנקמה, 5 זוגות מאושרים עומדים להתחתן, או אולי רק 4....? הערב בש"ש: דר` תבור נכנסת רני: דר`, מה יהיה עם תמרה? דר` תבור, רק הזמן יוכל להגיד... אלינור: טוב, רני, אני ומרסל חוזרים לאיטליה, כשנגיע נצלצל אליך ונתאם מועד חתונה חלי: איך תתאמי מועד? אם מרה לא תתעורר עד אז? אלינור: צודקת.... מרסל: אלינור, אנחנו נאחר לטיסה אלינור: טוב, אנחנו זזים ביי אלינור ומרסל יוצאים מהחדר בבית של לילי: לילי בטלפון עם נורה לילי: היחידה האידיוטית שלך לא מעניינת אותי, את שומעת! נורה: לילי, ניסיתי להציל את דובה, קרתה תאונה! לילי: וואלה יופי, קרתה תאונה... את צריכה לשלם לי פיצויים! נורה: מה זה אשמתי שהוא לא נכנע? לילי: לא, האמת שזאת לא אשמתך.... אלה השוטרים האלה שהתערבו... מי שלח אותם בכלל? בבית של יותם: שי: אמא, תוך כמה זמן המשטרה תגיע אל נורה? רונית: לא יודעת, בטח עוד כמה דקות, הספקטור הולכת לאכול אותה... שי: את מי? רונית: לא משנה... במימד המבודד: הראל: נו, תמרה, חשבת איך נצא מפה? תמרה: לא, חשבתי על רני... המועד שקבענו לחתונה מגיע עוד מעט והוא בטח חושב שאני כבר לא אתעורר... פתאום נתנאל מופיע הראל: נתנאל? מה אתה עושה פה? נתנאל: באתי להוציא אתכם מפה תמרה: אז למה אנחנו מחכים? יאללה בואו נעוף מפה בבית החולים טל: תפתחו רגע חדשות, אולי יש משהו מעניין... שירי פותחת חדשות שדרן: ונעבור לידיעה שהתקבלה זה עתה, אדם מסתורי, שמכונה בפי המשטרה, "היורש של ואנונו", הדליף לפני כמה ימים סודות מדינה למדינות אויב וגורמים עוינים נוספים, כשיתגלו פרטים חדשים על זהותו נעדכן אתכם.... שירי סוגרת ת`טלוויזיה טל: מישהו הדליף סודות מדינה? וואי, לא הייתי רוצה להיות הוא כשיתפסו אותו... בבית של נינט ונמרוד: נמרוד: מאמי, איזה מזל שכל הלהקה בסדר נינט: כן... חלק מהם חברים ממש טובים שלי, הפיצוץ כמעט חיסל אותם נמרוד: הם ניצלו בזכותך... נינט: בזכותי? נמרוד: כי התפללת בשבילם, שמעתי אותך נינט: אויש, נמרוד... נ באמת... נמרוד: האמת שרציתי לשאול אותך משהו... נינט: מה? נמרוד: נינט טייב, התנשאי לי? נינט: בטח... אבל.... נמרוד: אבל מה? נינט: אם אני אתחתן איתך יקראו לי נינט פלדמן, ואז יחשבו שאני קשורה איכשהו לאביגדור פלדמן המאפיונר הזה, שהמשרד שלו התפוצץ... חוץ מזה שהחרא הזה כמעט הרג את כל הלהקה... נמרוד: מה פתאום, את יודעת כמה פלדמן יש בארץ? מלא... במשרד של נורה ספקטור: שני שוטרים נכנסים למשרד של נורה ספקטור נורה: כן, מה אתם רוצים? שוטר: גברת ספקטור, את עצורה! נורה: עצורה? למה? שוטר: את נתת פקודה ליחידה המיוחדת שלך לירות ברב אלוף יותם ברקת ז"ל נורה: זאת הייתה תאונה! שוטר: את זה תספרי לשופט השוטרים לוקחים את נורה בבית החולים: שירי: ביי, רני, אנחנו הולכים רני: ביי שירי ואסי יוצאים מהחדר בבית של שירי: שירי ואסי נכנסים ומתיישבים על הספה שירי: איזה יום, אה? תקתוק בדלת אסי: פתוח! הדלת נפתחת מישהי נכנסת פנימה שירי: נטשה? מה את עושה פה? נטשה: מה, אסור לי לבקר את אחותי? אסי: אחותך? סוף

amir6661

New member
פרק 65 (ע"פ אמיר)

פרק 65: אני יושבת ומחכה שעות בפרקים הקודמים בש"ש: נתנאל משחרר את הראל ותמרה מהמימד המבודד, אלינור ומרסל חוזרים לאיטליה, גם נינט ונמרוד הולכים להתחתן, מישהו מסתורי מדליף סודות מדינה, שירי זוכה לביקור מפתיע הערב בש"ש: שירי: אסי, זאת אחותי, נטשה אסי: היי, אני אסי נטשה: נעים מאוד אסי: כן... מאוד... מאוד... שירי: טוב תרגעו, כולה הכרתי ביניכם... בבית של נינט ונמרוד: נינט: אתה בטוח שאין לך שום קשר לאביגדור פלדמן? נמרוד: כן, את יכולה להיות רגועה... נינט: לא יודעת, אף פעם לא הכרתי את המשפחה שלך... נמרוד: אז הגיע הזמן שתכירי... בבית החולים: טל: טוב... רני, אני חייב לחזור לחו"ל, הלהקה צריכה אותי, אנחנו בסבב הופעות... רני: בסדר, ביי טל: ביי טל יוצא מהחדר רני: ג`וני, נראה לך שהיא תתעורר? יונתן: בטח שהיא תתעורר! למה לא? הטלפון של יונתן מצלצל יונתן עונה יונתן: הלו? מי זה? אודי שניר.....? בבית של שירי ואסי: שירי: טוב אני חייבת לעוף לקאמרי, מחכים לי נטשה: שירי, לא ידעתי שאת בקאמרי! מה שחקנית כאילו...? שירי: בימאית נטשה: די! לא נכון! שירי: טוב אני זזה שירי יוצאת אסי: תאמיני לי, אחותך מוכשת, היא תגיע רחוק... נטשה: אסי, נכון? אסי: כן... נטשה: מה דעתך שנכיר קצת לעומק? בגן עדן: נתנאל, תמרה והראל נכנסים לבית של קרין קרין: נתנאל? מה אתה עושה פה? נתנאל: קרין, אנחנו צריכים אותך כדי לעצור את ריקי קרין: ואיך אני יעזור בדיוק? נתנאל: לא יודע, אבל אנחנו צריכים כל עזרה שיש... קרין: בסדר, אני אתכם בבית של יותם: שי: נו, תפסו אותה? רונית: כן, המשטרה לקחה אותה למעצר שי: זה לא נראה לי כל הדבר הזה..... רונית: שי, אל תתחילי להתרכך לי פתאום שי: אני פשוט חושבת שזה לא הוגן רונית: מה לא הוגן פה? שי: היא אמרה ליחידה המיוחדת לירות באבא כי הוא ירה בקרין, שהיא במקרה הבת שלה! רונית: נו, ו...? שי: אם היו יורים בי, לא היית רוצה להרוג את מי שעשה את זה? רונית: כן, אבל... שי: אבל מה? רונית: הוא ירה בקרין כי היא רצתה לירות בנינט! שי: ונגיד שהיא הייתה יורה בנינט, היא הייתה יורה אחר כך גם באבא! ואז הוא ממילא היה מת, ונורה לא אשמה, אלא קרין! שי יוצאת מהבית בכעס רונית: שי! שי! ברחוב: טל הולך לכיוון שדה התעופה ופתאום פוגש את שי טל: שי? שי: טל! יו, מה אתה עושה פה? אתה לא עם הלהקה שלך? טל: לא, האמת שאחת מאושפזת והחבר שלה איתה, אחת באיטליה, אחת בימאית בקאמרי... שי: לא הלהקה הזאת! טל: חחחחח, סתם, אני יודע... וכן, אני אמור להיות עם הלהקה, אבל חזרתי כי אשפזו את שירי, אבל היא בסדר, אז עכשיו אני בדרך חזרה... מה את עושה פה? שי: בעיות בבית... בבית ש שירי ואסי: אסי ונטשה רואים טלוויזיה נטשה: איזה סרט יפה, הכי אהבתי ת`קטע בסוף, שהחבר של הכוכבת הולך עם אחותה... אסי: כן, זה היה קטע נחמד... נטשה: אפשר לנסות את זה בחיים האמיתיים... אסי: איך בדיוק? נטשה: ככה... נטשה מנשקת את אסי אסי: נראה לי שהבנתי... אסי ונטשה ממשיכים להתמזמז שירי נכנסת ורואה אותם שירי: ואו, אני מפריעה? סוף

amir6661

New member
פרק 66 (ע"פ אמיר)

פרק 66: כבר מיצינו לבכות בפרקים הקודמים בש"ש: נתנאל מגייס גם את קרין למרד נוסף נגד ריקי, רונית ושי רבות ושי פוגשת את טל, נמרוד רוצה להכיר לנינט את המשפחה שלו, יונתן מקבל שיחה מאודי שניר, שירי תופסת את אסי ונטשה על חם. הערב בש"ש: אסי: שירי, זה לא מה שאני חושבת שירי: אהה, זה לא? אני חושבת שאתה בוגד בי עם אחותי, מה שעשיתם זה כנראה כן מה שאני חושבת... אסי: שירי, נו, זה היה סתם שירי: סתם? מזל שאחותי הראתה לי שאתה סתם אפס לפני שהתחתנתי איתך! בבית החולים: יונתן: כן, אודי, מה אתה רוצה? אודי: היה לי רעיון ענק, משהו פנטסטי, הדבר הגדול הבא, פצצת רייטינג! יונתן: כן, כן, פצצת רייטינג וכל הבולשיט הזה... תגיע לעיקר אודי: התחלנו כבר לשדר את העונה השלישית של "השיר שלה" יונתן: ו....? אודי: זאת הסדרה עם הרייטינג הכי נמוך שהיה לנו אי פעם! יונתן: למה? זה היה רעיון טוב.... אודי: נכון, אבל רני, אתה ונינט לא הסכמתם לשחק שם והצופים התאכזבו... וגם היו כל מיני דברים שהצופים לא הבינו... בשמיים: תמרה, הראל, נתנאל וקרין נכנסים לבית של דובה דובה: קרין? מ את עושה פה? קרין: אנחנו צריכים שתעזור לנו דובה: במה? נתנאל: אנחנו מובילים מרד חדש נגד ריקי ואנחנו צריכים כמה שיותר אנשים דובה: בסדר, אני אבוא איתכם, וגם יש לי רעיון לעוד מישהו שיסכים לעזור לנו... קרין: מי? בבית של שירי ואסי: שירי: אסי, אני רוצה שתעוף מהבית שלי אסי: שירי... שירי: עכשיו! אסי יוצא שירי: חתיכת אפס... נטשה: דווקא חמוד... בבית של נמרוד ונינט: נמרוד: מחר, אני ואת ניסע להורים שלי, לארוחת ערב, את תכירי אותם ותראי שהם בסדר גמור נינט: בסדר, אבל הם מכינים את האוכל נמרוד: נו, ברור נינט: והם שוטפים כלים נמרוד: דווקא חשבתי שאת תשטפי... נינט (בצחוק): תיזהר ממני! בגן עדן: קרין: נו, על מי חשבת? דובה: יותם ברקת קרין: אין מצב, אני בחיים לא אשתף איתו פעולה דובה: גם אני לא סובל אותו, אבל את אמרת שצריך כמה שיותר אנשים קרין: בסדר, בסדר, יאללה בואו נאסוף אותו כולם יוצאים מהבית של דובה בבית החולים: (יונתן בטלפון עם אודי שניר) יונתן: איזה דברים הצופים לא הבינו? אודי: זוכר שהרעיון המרכזי בעלילה זה שמגלים שרני, נינט ואתה בעצם שיחקתם את זוהר, נינט ואריאל ב-"השיר שלה" יונתן: נו.....? אודי: אז בעצם גם לסדרה קוראים "השיר שלה" וגם לסדרה שבתוך הסדרה קוראים "השיר שלה", וזה מבלבל את הצופים יונתן: ומה אני קשור לזה? אודי: החלטנו לצלם מחדש את העונה השלישית של "השיר שלה" ואנחנו רוצים שאתה, רני ונינט תשחקו בה! יונתן: לא, לא, לא, אני עם טלנובלות גמרתי! ברחוב: שי: טוב, כדאי שתזוז, שלא תאחר את הטיסה... טל: לא נראה לי שאני טס... שי: למה? טל: כי מה שאני באמת רוצה נמצא כאן שי: מה אתה באמת רוצה? טל: אותך... שי: לקח לי הרבה זמן להבין את זה, אבל... גם אני רוצה אותך... טל ושי מתנשקים סוף

פרק 57

בפרקים הקודמים בשיר שלנו... כולם שומעים שתמרה צריכה לגשת לאלוהים הלילה וקרין יורה בתמרה,ריקי יורה בכבודה כבודה נעלמת ורצה שמועה בשמיים שהאקדח לא מעלים אנשים לנצח אלה מחזיר אותם לחיים,ריקי הולכת להחליף את כבודה בערב ששירי שמש ותמרה מגיעות,שוקי מופתע ליראות את קרין ומתעלף,נורה מגיע כולם מיתכנסים בבית החולים חיים מגיע עם אקדח לבוש במסכה... היום בשיר שלנו... שם הפרק-חלום שמיתנפץ עלי ברקע השיר... נורה קמה מי חלום (זה בעצם היא חלמה שחיים הגיע וכיוון על כולם אקדח והוא שליח של אביגדור) נורה-אוי איזה חלום נורה בעצם אני יודעת מה קרה זה אביגדור! נהג עוד כמה זמן מגעים?<? נהג-עוד רגע.... פתיח.... בשמיים... תמרה-אה! את השליחה של כבודה תכירו זותי תיקח אותנו לבכ''ום... שירי ושמש-בכ''ום!? שירי-תמרה איפה אנחנו? שמש-שירי אנחנו מתות! ריקי-תמרל'ה תמרל'ה אני חושבת שאת לא מבינה כבודה נעלמה יריתי בה עם האקדח! תמרה-את לא נורמלית! כבודה מופיע מאחורי ריקי... כבודה-את באמת לא נורמלית ריקי! מה חשבת שאת תירי בי ואני יעלם! יש רק אלוהים אחד בשמיים וזות אני! ריקי-אהההההההההההההה! בבית החולים נורה מגיע... (יונתן מביט אחרורה) נורה-שלום ד''ר תבור מה קרוה עם הילדות? יונתן-אה אינה נורה חבר'ה... כולם מיסתובבים... רני-נורה נכון... נורה באה לעברם... היי חבר'ה ... יונתן-שלום נורה... (חיבוק) נורה-(בוכה)אני כולכך מיצטערת יונתן.... יונתן-זה בסדר זו לא אשמתך.... נורה-לצערי כן... אסי -מה זות אומרת? דובה סיפר ללילי על הסיפור... לילי-אויביבוי בו נטוס לשם עכשיו! דובה-כן חייבים! בבית החולים... נורה-אני מכירה את אביגדור.... כולם בהלם... סוף...

amir6661

New member
ממה נמשיך?

משלי או משלך? יהיה לי קשה להמשיך את שלך כי העלילה של הפרק שכתבתי תקועה לי בראש... XD ואני בטוח שמאותה הסיבה יהיה גם לך קשה להמשיך את שלי אז הכי טוב שניתן לקוראים להחליט, לא?

amir6661

New member
יש לי עוד רעיון

אפשר שכל אחד ימשיך לגרסה משלו, אבל זה סתם רעיון טפשי אל תתייחסי א את רוצה...

מי שלי כי...

זה פאר ביגלל שזה היה תורי ליכתוב פשוט תיקרא תחשוב ותמשיך ל58 ...

amir6661

New member
זה לא יבלבל

כי אני כותב כותרת שונה לדוגמא: |דגש|פרק X (ע"פ אמיר)

amir6661

New member
זה מתחיל להמאס

איך מדגישים לעזאזל?!?!?! אני כל הזמן לא מצליח להדגיש

amir6661

New member
זה לא יבלבל

כי אני כותב כותרת שונה לדוגמא: פרק X (ע"פ אמיר) כתבתי עוד פעם כדי לנסות להדגיש

פרק 58 (גירסא שלי)

בפרקים הקודמים בשיר שלנו... נורה ניזכרת מי זה אביגדור דרך סיוט,תמרה בהלם מי ריקי אבל כבודה מפתיע וגדול וזה גורם לריקי להיבהל וליצרוח,לילי ודובה ממהרים לבית החולים,נורה מגיע לבית החולים ומקבלת את פני הלהקה בהודעה שהיא מכירה את אביגדור... היום בשיר שלנו... שם הפרק-עם זה טוב ועם זה רע אין כבר דרך חזרה.... (ברקע השיר למי שמכיר) סצ'נה נורה מספרת לחבר'ה מי זה אביגדור אמיתי... נורה-על תהיו בהלם זה בסך הכול אח שלי שגדל במישפחה לא משו במישפחה שדואגת רק לכסף שלה (בוכה) זאו הוא פשוט אדם טיפש! יונתן-רגע רגע נורה מה במה את אשמה? נורה-שאני אחותו... רני-אוי באמת נורה מה פיתאום זה שאת אחותו זה לא עושה אותך אשמה... פתיח... נורה-כן אבל אני לימדתי אותו להרוג וכול זה הוא היה בהשפאתי אני צחקתי איתו שהיה קטן סמתי לו בכאילו רעל בכוס ששתה וזה היה בצחוק זה לא היה אמיתי ועוד כול מיני שטויות עשינו ביחד והוא כשגדל למד להיות מהרעים לכח על עצמו צבתים והקים מהומה במישטרה... בשמיים... תמרה רצה לחבק את כבודה... תמרה-ידעתי שהיאפשר לנצח אותך... שמש -מישו יכול להסביר לנו מה קורה פה! תמרה? ריקי-הגעתם לבכ''ום... כבודה-את ההסברים תשאירי לי! ואת שארי פה יש לנו לילה מעניין היום את מסכימה איתי תמרה? (תמרה עושה כן עם הראש) בבית חולים לילי ודובה מגעים... רני-או שלום אינה דובה ולילי ... נורה מיסתובבת... דובה-אחיך הגיע העירה... נורה-אויש דיי תפסיק יעצרו אותו וזאו! רני-טוב את העבר אין להחזיר נורה מה שהיה היה הוא לא אמור ללמוד מי זה משו.. יונתן-אני נותה להסכים עם רני.... בשמיים... כבודה-תמרה תכירי לי את החברות שלך בבקשה... תמרה-אוקיי זותי שמש פרוסט שמש-רגע מה זו אלוהים? תמרה-זו אלוהים ואני שליחה שלה כול פעם שהיא צריכה אותי אני נימצאת במוות קליני אבל חוזרת... שירי-אואוו מגניב.. תמרה-כן ותכירי זו שירי גולד... בנתיים בבית החולים כולם הולכים לנוח כי כבר לילה חוץ מי נורה.... רני-את לא באה איתנו? יונתן-אולי נישאר איך אני יכול לעזוב רני-היה בסדר הם במכשירי החייה... יונתן-ממש דבילי זה נהיה דבילי העלילה הזות! חלי-טוב נשמה זו לא אשמתינו בו... יונתן-נורה את באה? נורה-עוד מעט לכו לכם בנתיים... נורה לבד יושבת קרין ניכנסת... נורה-אההה! קקקקקקרין?! קרין-(במבט מופתע) אמא?! סוף הפרק...

למעלה